aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

evet yakın olması avantaj tabi.her aşamada bekliyorz arkadaşlar.en nefret ettiğim şey başıma geldi ...:umursamaz:

hemde ne bekleemeeee.......sitersli bi beklemeee...bebeğim benimlemi değilmiiii...neyse o aşamaya gelelimdeee o da geçerrr.....

geçmiyoooooo,geçmiyooooooooo..
iğnelerle daha çok moralliydim..
şimdi son demlerdeyim kızlar bir an önce yetişin bize ,bekliyoz sizi..
inşallah hamişiz diyelim hep beraber.

hemde ne bekleemeeee.......sitersli bi beklemeee...bebeğim benimlemi değilmiiii...neyse o aşamaya gelelimdeee o da geçerrr.....

ben sırayla düşünüyorum zaten o yüzden.önce yarınki kontrole kadar sonra diğer kontrole kadar sonra sırada ne varsa.yoksa dayanamam:çok üzgünüm:

hb canım nasılsın
bieşy demedi canım gonal f başladım 225 perşembe tekrar gidecem ve iğne üç taneydi çantama dökülmüş biri akmış:)))
sen nasılsın

puregon 300 kullanıyorum canım.yarın ne olucak değiştirir mi tahlil mi yapıcak bilmiyorum.uff içimde tuhaf bi his var bunalıyorum.sürekli yalnızım ya heralde o yüzden.bir de eşim tedaviden kimseye bahsetmeme izin vermiyor.sizden başka kimseyle konuşamıyorum yani bu durumu. bunaldım yaaamafoldumben

ben geldim kızlarrrrr.....bugünnn tedavimee start vericemm bendeeeee....ama kaşam vurdurucam iğnelerimi eşim vurucakk...sonra belki ben kendime vurabilirim......
nefes hala gelmedinmi canımmmm????

hilal hadi gozun aydin canim!!! basladin demek, insallah buseferki sonunda pozitif olur ve hayirlisiyla kucagina alirsin bebislerini..test sonuclarini aldinmi peki?

selam kızlar umuttayım bende yazmıştım buraya bende iğnelerime devam ediyorum puregon 300 kullanıyodum dün 3 iğneye çıktı kaydirigubbakcemile5 yaklaşık 15 civarı folikülüm var hepsi güzelce büyür inşallah perşembe tekrar kontrolüm var..haftaya yumurta toplama zamanım gelir sanırım hakkımızda hayırlısı kızlar umarım herşeye değer ve sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucağımıza

hilal cok sevindim inan.. hadi hayirlisi..sen simdi heyecanlisindir yine
sevdanehri senin tedavinde hayirli olsun canim. insallah guzel sonuclar alirsin

sevdaaa 3 tane iğne derkennn???.....puregona kaç üniteyle başlamıştın sennn????

sanırım 300 ile başladım yanımda değil takip listem :kedi: şimdi puregon iğne makinasını verdi 2 günlük doz içinde,2 tane hazır enjektörde ilaç,2tane de suyu toza karıştırarak vurulan iğne var akannehir bakalım daha vurulmadım 3 tane bu akşam vurulcam inşallah ağır değillerdir laelaelaelaelae

çook sağoll talyacımmm....heyecann vardıı bide korku vardııı...ben adet oldum fakat hala sökülmedimm...fakat dr.olmuşsun dedi ve rahatlattı beni.....sorun olupp ertelenecek diyede çok korkuyodumm ama şükürler olsunn bişey çıkmadıı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…