aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

puregonun bide makinasımı varmışşşş....bana şuanda kalemini verdii.....bende 225 üniteyle başlıycamm....ben raporluyummm bana puregonun haricindee menagon,,,olgalutran varrr pregnyl var bide.....

Birde kızlar umutta ne kadara tedavi görüyosunuz ilaçlı ilaçsız raporlu raporsuz yazarmısınız

mrb kızlarrr dun cok yogundum gıremedım.ya ben hergun gıdıorum doktora.225 gonal f vuruluorum en buyuk yumosum 11 olmus daha nekadar devam eder böle cok heyecanlı ya bı buyuseler toplansalar neyse hayırlısı olsun ins.tedavılerınız hayırlı olsun kızlar.nasıl gıdıo ıgneler benım 7.ignem artık morarmaya basladı....

ebii canım ben bugünn ilk iğnemii oldumm......
sevdaaa benim raporluu ilaçlarrr 1.300,,,,, hastane parasıı 804 liraa ve bidee sperm ayıklama için 500 dr gereklii görürsee odaa......
raporsuzda ilaçlar dahillll 5000 aralıkdan berii ölee...aralıkdan öncee 4.500 liraydıııı......

hilalcim cok sevindim baslamissin tedaviye ilk igneni olmusun bile hadi hayirlisi olsun
insallah bende de bi sorun cikmazda ben baslarim hayirlisiyla

meryemcimm çok sağol teşekkür ederimm...sende inşşş hayırlısıyla başlarsın bi sorun çıkmadann.....

hilalcim hayırlı olsun canım öpüyorum seni güzel yüzlü arkadaşım

selammm kızlar nasılsınız...dün giremedim tansiyon sorunu yaşadığım için.yumoşlarımı kontrol etti dün doktor çok iyi dedi.zemuszemusen büyüğü 20 en küçüğü 9 muşşşş...kan tahlili falan yapmadı.iğne sayımı üçe çıkardı.bugün 3 tane iğne vurdum kendime...cuma günü tekrar kontrolüm var.ve sanırım cuma günü ne zaman toplayacağı belli olacak...Hilalcim çok sevindim başlamana :ecrin_bebek:

nevincimmmm ve nefes çok teşekkür ederimmm....bu arada nefescim geçmş olsun....
nefes kaç tane yumurtan oluşmuşş pekiii....bende c.tesiiii gidicemm.....sen kaçta geldin dün hastaneyee baktım oralara ama senin yaşında birine rastlamadım...bitekk ben hemşire odasındaykenn ulun beyinn odasının önündee 2 kişi vardıı....onlarrr gençtiii:)))))))
bu arada gözün aydın canımm yumurtaların çok iyimişş....ilaçların ismi nee nefescimmm????

sağol canım...been saat 10 gibi ordaydım canım.bende sadece ulun beyin odasının önündeki salonda oturan bi kaç genç gördümmm...kaç tane olduğunu söylemedi doktor ama hemşireye yazdırırken anladığım kadarıyla 12nin üzerinde.cuma günü sorarrım.purogona devam ediyorum ama 225 e düşürdü.bu kez kalem verdiler bu iğne için.menonal ve orgolutran diye iki ilaç ekledi canım.inşallah bundan sonrada bi sorun çıkmaz ...seninde yumoşların iyi çıkar inşallah hilalcimopuyorumnanaktan

bu arada ulun beye kasıklarım ağrıyo sık idrarra çıkıyorum dedim :))daha ne istiyosun dedisositosositobunlar ymurtalarının büyüdüğüne işaret işte dedi.bakalım şimdi işaretler doğrumuymuş dedi.doğru çıktı

pembe başörtülü senmiydinn?????sağol canım inşş benimkide öle olur....bendede menagon ve orgalutran varr........bana zaten kalemi verdiler nefescim....kalemiyle vuruyorumm puregonuuu......

Son düzenleme:
bu arada ben 225 le başladımmm puregonaaa....bende polikistik over olduğu için az başladı toza demekkii.....sen 300 lemi başladınnn....

evet beni 300 ile başlattı canım.yok bnde o pembe başörtülüyü sen sandım hıhı çok komikhihoyyytbende siyah başörtü vardı canım...

bende yeşil başörtü vardıııı...pembe baöşörtülüünün yanındamıydın sennn???hiçç farketmedim yaaa.....o kadarda bakındım:)))))))

yok beni balkon kısmında beklettiler canım.olsun inşallah başka bi zaman rastlaşırız.ya emre bey o gün orada bi hastaya mikro tese ameliyatı yaptı ve hastada hiç sperm çıkmadı.eşi çok ağlıyordu nasıl içime dokundu bilemezsin.çok şükrettim rabbime en azından bizim elimizde umudumuz var.eşlerimizden sperm çıktı.eşimde çok etkilendi onların halinden eve dönene kadar hamdettik rabbim onlara kolaylık versin .bizimde umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…