aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

nefescim çokk varr öleee...ben görmedimm...ama iyikidee görmemişim....biz erken gittikkk ve hemenn dr.un yanınaa da çıktık....bende balko tarafındannn asönsörlee indimm....ama farketmedim..neyse sonrakkii zamanlardaaaa inş dediğin gibi görüşürüzz....

benim en geç haftaya salı yumoşların toplanıyooooo.önümüzdeki hafta sonuna kadar da bi aksilik olmazsa transferim olucak inşallahhhh...çok heycanlanıyorum yaaa

inşşş herşeyy böle güzell olurrr......bütün iğnelerii göbektenmi oluyosunnn???bideee hepsini aynı saattemi vuruluyosun????senn puregonuuu enjektörlemi vuruyodunnn şimdiye kadar???

nefesss bende heyecanlıyımm...yatağa yatığım vakittt hepp bunu düşünüyorum...bebeğimi düşünüyorumm.....inşşşş herşey yolunda giderrr vee sonuda böle güzell olurr......

evet hepsini göbekten ve aynı saatte vuruyorum canım.şimdiye kadar enjektörle vurmuştum dün kalem verdiler işte.birde bnm içime hep çoğul gebelik olacakmış gibi doğuyo eşimle hep onlar diye konuşuyoruzz:)))bugün karnım daha bi şişti adet olcakmışım gibi göğüslerim ağrıyor.saki karnımın içi doluymuş gibi hissediyorum.ve bu hislernedense beni mutlu ediyor ...sırnaşık şey

nefesss bendee hep konuşurkennn ikizz diye konuşuyorummm...olabilirrr ve inşşş olurrr hayırlısıylaaa......bana ilkinde 5 tane embryo koymuşlardııı hepp çoğul olur diye düşünüyodum...fakatt değerimi görüncee azdııı 38,34 düü...tek gebelik gibi görünüyorduuu onda bilee dünyalarr benim olmuştu....ama sevincimm kısa sürdü....inşş bu sefer hayırlısıyla kucağıma alırımmm bebeklerimi yada bebeğimi.....

evet hepsini göbekten ve aynı saatte vuruyorum canım.şimdiye kadar enjektörle vurmuştum dün kalem verdiler işte.birde bnm içime hep çoğul gebelik olacakmış gibi doğuyo eşimle hep onlar diye konuşuyoruzz:)))bugün karnım daha bi şişti adet olcakmışım gibi göğüslerim ağrıyor.saki karnımın içi doluymuş gibi hissediyorum.ve bu hislernedense beni mutlu ediyor ...sırnaşık şey

yanlışlıkla son yazdığımı tekrar yollamışım :))...inşallah canıminşallah emeklerimiz boşa çıkmaz...ben doktoruma çok güveniyorum...tabi önce Rabbim...

nbr nefes ve hilal hanım nasılsınız bakalım ne var ne yok iğnelerimi bende yapıyom ama hep 15-20 dk oynuyo ya erken ya geç vuruyom inş. sorun olmaz ya

benimde kontrolüm sabah erkenden bakalım ne gibi gelişmler olmuş sabırsızlanıyorum bende ya

siz bebişlerinizi alın çifter olsun ama ben tek isitoyrum ya

nevincimm canım ben iyiyimmm....inşş yumurtalarınn senindee iyi durumdadırr.....en son gittiğinde kaç yumurtaa oluşmuştu????

nbr nefes ve hilal hanım nasılsınız bakalım ne var ne yok iğnelerimi bende yapıyom ama hep 15-20 dk oynuyo ya erken ya geç vuruyom inş. sorun olmaz ya

doktorum bir sorun olmaz biz hastalarımızı saatine uy diye unutmamaları için söylüyoruz dedi. yoksa bir önemi yok. ama çatlatma iğnelerinizin dakikası önemli ona dikkat edin arkadaşlar. hepinize kolay gelsin. bunlar iyi günleriniz yumurta toplama işleminden sonra progynex iğneleri canınıza okuyacak. kaydirigubbakcemile3 ama bebişler için herşeye değer allah zahmetinizi boşa çıkarmasın.

hilalcım sabah gidecem 3 iğneden sonra ilk kontrolüm bakalım sabah ne dicek dr

ay canımıza okumasın artık sirenas :)) bunlar çok yaktı zaten iğne batmıyo valla artık dürt dürt girmiyo iğne göbeğime artık :))

ya kızlar bı an kopuyorum hepnız neler yapmısınız öle.ya nefes senınkıler cok cabuk buyuyo.benım bugun baktık en buyugu 13.5mm en kucugu 9-10 cıvarı.hılal senınıde ıgneler hayırlı olsun canını acıtmadan bı cırpıda bıtsınler.ben artık sıyırdım iğnemle konusuorum canımı yakmasın dıe delikafadulden allah sonumuzu hayr eylesın ıns.

kızlar bıde yumurta toplamadan önce erkeklerın ne kadar perhız yapması lazım bılen varmı?benım doktorum bıze hıc bısey sölemedi.ne yasak ne perhız suresı tuhaf dıılmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…