aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

iyiyim canım...ya sanki adet olucam beeennn...karnım çok şişti...bakalım yarın doktor ne diyecek.artık döbüşüm mosmor 5 dk içinde 3 iğne canıma okudu umarım azaltır yaaa

ebii canımm hemşiree bize tedavi boyunca ilişki yasak dedi....ebi senin kaç tane yumurtan var şuandaa???
fatmanurr benim randevumm c.tesii günü....inşşş yarın pozitif sonuç alırsınn...bize sonucunu bildirrr canımm....ne güzelll sonuna gelmişsinn ben daha başındayım.......hayırlı güzell sonuçlarr diliyorumm....
nevincimm canım daha dr.dan gelmedinmiii????nasıll yumuoşlarınn???

bende iyiyim canım.....ben daha 1 tane vuruyorumm ondan pek bişey yokkk...ama dediğin gibi 3 tane birden zor olsa gerekk...benceee iğneni çoğaltmazzz yarın geldikten sonraa bizee yaz canımmm.....
iğnelerdendirr şişmen ve adet sancısı gibi olman......
ya bendee hiç bir şeyy yokkk karnımda felanda ağrı yokk...acaba yumurtalarım ne alemdeee...çok merak ediyorum bendee...yyaaa kötüyseee diye korkuyorummm....

yok korkma canım3 ya da 4 seferden sonra hissetmeye başlıyorsun.ondan önce hiç bir belirti olmuyor.bide benim akıntım arttı acaba normal mi?üyf insan çok tuhaf oluyor ya. hep bir kuşku...:umursamaz:

evet yaa dediğin gib hep kuşku oluyor insanda...ama akıntın olması normalidr benceee.....takma kafanı....
ben ilkinde tedaviye başladımm 14 gün iğne yedikten sonraaa kist oluştuuu ve 2 kutu doğum kontrol hapı kullandımm ve 2 ay sonra tekrar tedaviye başladım.......ondannn korkuyorumm yine aynısı olurrr bişey olur diye korkuyorumm...
inş dediğin gibi bi sorun olmaz....

inşallah olmaz canım.bence bizim doktorumuz gayet dikkatli ve her şyi hesaplayarak ilerliyor.inşallah hepimizin sonucu güzel olur....

inşş nefescimm inşşşşş.....
sölemedenn çıktımm ama eşimin işi vardı bilgisayardaa ondan çıkmak zorunda kaldımm......neyse sonra görüşürüzz.....

selam kızlar
nefes akıntın olması normal benimde çok fazla arttı akıntım hatta el kitapçığı verdi doktor herşey orada yazıyo çok iyi oldu o kitap bizim için
karında şişlik ve göğüslerde hassasiyet ilk başlarda kendini belli etmiyo daha sonra oluşuyo şuan benim pantolonumun düğmeleri açık düşünün rahatça oturamıyorum zemuszemus göğüslerime dokunamıyorum yarın yine randevum var yumurta toplama günüm pazartesi yada salı günü olacak yarın kesin belli olcak artık..
Bu arada iğneler 3 e çıkınca iyice karnınız acıyo hele bazı iğne yağlı diğeri de tozlu olduğundan daha farklı ama herşeyeeee değerrrrrrrr :CüvCüv:

sevdacım az kaldı inş. herşey yolunda gider
benimde kasıklarımda çok fazla ağrım varya adet gibi şiş varmış gibi geberiyom valla

nevincimm canım ben iyiyimm...senin kaç tane yumurtan oluşmuşşş dün dr.a gidicektinn???
nefes canım hala eve gelmedinmiii nesıll yumoşlarınn .ğnelerin ne oldu arttımı azaldımı???
sevda yarın bende umutdayım kontrole gidicemm....

nefes ben de senın gıbıyım sıstım karnımda bı baskı var sureklı akıntım arttı.göguslerımde sıs.hilalcim ben dokuz ıgne vuruldum.ama bugun kontrole gıttım tam yumurta sayımı bılmıom da benımkılerın hepsı ayrı telden calıo delikafadulden sol taraf ta 14.8 olan 3 yumurtam var bıde 12.5 olan var bıde 10 cıvarı ama sag taraf tembel anca yatıo calısmıo :hulya: ordada 10.7 falan 3 tane var bıde 9 olan var yanı 10-12 cıvarı galiba ama kac topalancak hale gelcek bılmıom.bakalım bende tedırgınım nıye buyumuolar dıe ama rahım kalınlıgım ıyıymıs 8.5 doktor böle dedı sızde durumlar nasıl nefes,nevin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…