aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

:teytey::teytey::teytey::teytey:duyduk duymadık demeyin benim altın yumurtam cevap verdi sonuç pozitif:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ebii canımmm benim ilk tedavimdeee 12 yumurtam oluşmuştuuu büyüklüklerini bilmiyorum çünküü öle bişey sölememişti dr.bana.....velasılll 12 yumurtam toplanmıştıı....dr sana ne diyorrr kötü diyormuu???ve ne zaman toplnacakk yumurtalarınn????

fatmanurrrr tebrik ederimm canımmmm...rabbim tamamna erdirsinn......değerin kaç canımmm tekrarlıycanmı testi 2 gün sonraaa????
çok sevindim yaaaa..darısı bizlerin başına

fatmanur tebrikler canımm allah tamamına erdırsın hayırlısıyla kucagına almayı da nasıp etsın cok sevındım alkisalkisalkis ya doktor bısey demedı sol ıyı ama sag bıraz gerıden gelıo dedı rahim kalıngın 8.5 gayet ıyı dedı ama anlamıorum

o zaman takma kafanı canımmmm......ne zaman gidicenn kontroleee şimdiii???o zaman belli olurr heralde ebiii

FATMANURR TEBRıKELER CANIMM değerin umarım iyidir allah tamamına erdirsin ve bizlerede nasip etsin bu sevinci

ebi yumrutaların 15 i geçmesi lazım toplanması için o yüzden henüz birşey belli değildir yumruta sayısını çok dert etme canım benimde rahim kalınlığım 9,5 ozaman benimkide iyiymiş

uzun potokol seninkiii...benimde ilki öleydii canımmm.....inşş herşey gönlünce olurr.......23 gün felan sürüyorrr 1 kaç güne kadar yumurtaların alınır seninnn......

ebi adetinden itibaren sayarsak hemen hemen aynı zamandayız bende 9 unda oldum yani yumrtlama zamanına var birkaç gün kadar diğerleride büyür endişelenme

normal yumurtlama mıza gore mı oluyo ozaman ben detımın 15.gunu yumurtlarım normalde ovulasyon testlerı yapıodum.ama o zaman daha cok varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…