aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

normal yumurtlama mıza gore mı oluyo ozaman ben detımın 15.gunu yumurtlarım normalde ovulasyon testlerı yapıodum.ama o zaman daha cok varrrrr

ebi şuan 15 i geçen yumurtan yok zaten zamanında gelmemiş o yüzden doktor sana şu gün yaparız demiyo 15.gün yumrtluyomuşsun zaten 15-20 arası olunca toplamaya başlıcaklar tahminimce böyle yani şuan rutin tedavin devam ediyo

selammmmmmmmmmm kızlar ben geldimmmmmmmm...bugün gittim doktora yarın da çağırdı acelesi vardı kafamdaki hiç bir soruyu soramadım ve çokkk sinir oldum o yüzden yarın rehin alacağım doktoru:lepi:10tane yumurtam varmış.sizce az mı* yani ben daha çok bekliyordum da.en küçüğünün boyutu 13,5 dedi doktor. acaba ne zaman tpolanacakları mı belli olacak yarın çok heyecanlıyım yaaaa.bide rahim çapı falan demedi hiç doktor bana o önemli mi?**********

galiba bebişlerim acele ediyor gelmek için:ecrin_bebek:valla özel bişey yapmıyorum.sadece düzenli olarak meyve yiyip günde mutlaka 1 bardak süt içiyorum.benmkinin en çok 12 gün olacağını söylemişti zaten doktor.galiba 10 günde toplayacak ama....

ya benım bugun enbuyuk olan 14.8mm rahım kalınlıgı 8-12 arası olmalıymıs.en ıdeal 9 cıvarı.beım yumoslarım nazlı bıraz galıba kaydirigubbakcemile3

yarın tekrar mı gideceksin doktora.tekrar neden çağırdı beni anlamadım.yarın bnde sorarı rahim kalınlığım ne diye.zaten doktor çıldıracak sorularım yüzündenkaydirigubbakcemile3

nefesssssssssssss sendemii yarınn gelicennnn bendee gelicemm ama yine karşılaşamayızz heee.....
valla tanışmak isterdimm canımm...10 yumurta iyi canımmm yumurta toplanma gününe kadar artar heraldee.....

Bende bugun yani sabah 9 itibari ile spreyime basliyorum bana sans dileyin arkadaslarrrrr cok heyecanliyim insallah bu sefer bebegime kavusurum.Size danismak istedigim bisey var yarin 21.gunu oluyor fakat doktor beni 2 ocak ta cagirdi bu normalmi benim adetlerim 27 gunde bir olur ve 2 ocak 7.gunu oluyor adetimin ve ignelerede 2 ocakta basla dedi bana yanlis hesapladi gibi geliyo

gunaydın kızlar nasılsınız.hılal ve nefes nbr hıc merak etmıyorsunuz benı galıba

nihall teşekkür ederimmm......

hılacım tedavın hayırlı olsun hadı bakalım ıyı sonuclar ve bol yumurtalar olsun ınsaalh.benım doktorumda ulun bey.2embryo transfer oldu.9,gunum.ılk denemm gunler gecmıyor.banada dua edın kızlaaaar.:ecrin_bebek:

gunaydın kızlar nasılsınız.hılal ve nefes nbr hıc merak etmıyorsunuz benı galıba

selamm canım merak etmez olur muyum nasılsın.ben dünde bugünde merkeze gittim o yüzden bakamadım canım pek .kusura bakma.çarşamba günü yumoşlarım toplanıyor.galiba hilaldende senden de önce olacak....opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrrrr....benim de en büyük yumurta 13 mm 7 var 3 varr..ulun bey iyi dedi.....
nevincim seni merak ediyorum hatta soruyorumdaa ama cevap yazmıyosun canım benim.....ne alemde yumurtalar.....
güllücan canım çok teşekkür ederimmm...pozitif sonuçlar diliyorum sanaa.....

Son düzenleme:
kızlarr ulun beye kaç tane yumurtam var diiye sorduum banaa yumurtaa avcılığı yapma dedii....çok yumurta olurr içi fos çıkar dediii:)))))))
sayısını sölemedi ama iyi dediii....
kızlar eşim bugün sperm verdii zaten bugünn sperm vermek içinn 12 ye kadar umuttaydık..neyse sonuca gelimmm....eşimde 1 milyon sperm %2 de hareketlilik vardıı.....şimdi isee 2 buçuk aydır keçi boynuzu kürü yapıyoruzzz 4 milyon sperm %15 de hareketlii.....

nefesss bende salı günü kontrole gidicemm belki o zaman belli olurrr ne zaman yumurtalarımın toplanacağı......
ya bide olgutrannmı neydi ilacın ismii göbeğim şişti onu vuruncaa bide iğneyi vurduktan sonra yanma olduuu.....sizdede oldumu?????

benimde karnımı kızartıyo canım.sen bugün merkezdeydin dimi bende ordaydımmmm.sürekli bakındım sağa solakaydirigubbakcemile3kan tahlili yaptı bugün bana iğnenin birini 150 ye düşürdü yarında 75 e düşecek.pazartesi tekrar ordayım çarşamba büyük günnnnkaydirigubbakcemile5

kızlar umarım herkesın yumosları ıyı bırsekılde buyur bende umutta tadevı goruyorum bılıyorsun 7 gun once opuy ıslemım oldu ama ohss sendromu oldu oyuzden adetten sonra transferım olacak umarım sızde boyle bı sorun olmaz ....

çok geçmiş olsun canım.kaç tane yumurta topladılar senden ve bu sendrom neden oluyormuş bilgi verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…