aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

kızlarrr bugun doktora gıttım veee yumoslarım 16 yı gecmıs ama sagdakıler daha13 bugun de ıgne vurcam yarın sadece ultrasonum var hemsıre catlatma ıgnenı al dedı.bakalım yarın ne cıkcakk

kızlar pcim yok giremıyorum.tlfdan bakıp cıkıyorum.sabah gidecem tekrar.herseyn yolunda olmasına sevindim.hılalım kecıboynuzu mucize gıbı bışey bayagı yukselmıs ya.tenceren icın deger:))opuyorum hepınızı

bende seni öpüyorum nevincim canım benimm....iyi telden girebiliyosunn.....
nefescim canımmm ne giymiştinnn bende bakınıp durdum ama..ben çok durdum ordaa...9 da ordaydımm 12 ye kadarda ordaydımm.....
bende kahverengi pardüse vardıı başörtümdee yine kahveli yeşiiliydi....belki farketmişsindirr canım.....
bide kızlarrr kürün haricinde bidee ulun beyyy vitamin ilacı vermiştii çinkoo etkili 3 haftadırr kullanıyorr onunda etkisi vardır belkii spermin çıkmasındaa...ama daha fazla kürün etkisi vardır heraldee.....

kızlarrrr benım yumoslarım bugun bı buyumusler kı 20mm olan bıle var bugun catlatma ıgnemı vurcam ve salı sabah toplıcaklar yaaaa.hepınızı optummmm

gozun aydın ebı.bende bugun gıttım tekrar en buyugu 14.5mm ve 13mm 12mm ler vardı.carsamba tekrar gıdecem.gelısmelerden uzak kalıyorum sızlerle ılgılı merak edıyorum ve ozluyorumda. Aeo

nevincimm canımm neden pc yokk nere gittiii....canımı sıkıldııı da gezmeğe gittiii yada tamiree:)))))
kızlarrrr en büyüğüüü 20 mm olmasımı gerek yumurtanınn????benim ilk denediğim yerdee bana yumurtalarımınn büyüklüğü dahii sölenmemiştii......

ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış ben aralık sonunda başlayacağım tedaviye

yeni günnn seninde tedavin hayırlı olsunn.......çoğuu bitmişmi diyosunn bakalımm yarın dr.a gidicemm yumurtalar ne alemdeee.....

yenibırgun tedavin hayırlı olsun.nefessss nerdesın noldu napıosun?nevinin pc ne olmus anlamadımkı :uhm:

bende bilmiyorum kii nevinin pc evde yokmuşşş ama ne olmuşş bende bilm,yorumm....
nevincimmmm yumoşlarr ne alemdee dr.a gidicektinnn haber verr bizeee canı benimm....nefes senden ses seda yokkk......

hadi hayırlı olsun benimde yarın sabah nasıl heyecan var bı bılsen galıba nefesınde carsamba gunu

hepimiz peşpeşeyiz desene 12 den sonra hiçbirşey yenmicek biliyosun dimi birde koku falan sürmicekmişiz

tamam parfüm sürmeyız de vucut losyonu falandamı yasak acaba bıde bendekı kaıtta aksam dus alıp yatı dıo

makyajj felanda yapmayınn kızlarrr....biri makyajj yapıp ffelann gitmişş parfüm felanda sıkmışş hastanede banyo yaptırmışlar kızaa ondan sonra yumurtaları alınmışşş burdaa okumuştum bunudaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…