aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

Bana söylenen laboratuar ortamı olduğundan sürmeyiniz dedi. bu tür kokular ve malzemeler sanırım mikrop konusunda daha fazla etki eden şeyler diye düşünüyorum

bu arada ebi nin bugün yumurtaları toplanacak herşey yolunda gider inşallah bizede anlatsa can acıyomu narkozdan sonra acep

slm cnm nbr.galiba sancı oluyormus rahım buzuldgu ıcın toparlanana kadar agrı yapıyomus.ıns bundan snrası guzel olur ebi

ben geldim kızlarr
ılk sunu söliyim korkulck bısey yokmus.önlügün altında atlet falan kalıo sadce alt camasır cıkıo.koldan damar acılıo.ılac damardan verılıo ve zaten 30sn ıcınde super bı uykuy dalıosun.kalaktıgımda acayıp sancım vardı ama yatıp dınlendım sımdı dah az ama ayga kalkınca sankı ıcımdekıler dokulcek gıbı canım yanıo.benı anatolıada hakan yaralının hastasıyım.7 yumurtam toplandı cuma transfer olucak ıns.merak ettıgınız bısy varsa cevp verıyım

hılalcım sanırım senıde esınde sperm dusuklugu vardı.benımkıde oyle sen sankı kecı boynuzukuru kullandı esım demsıtın nasıl ıyı geldımı bende esıme kulansak dıyorum bana bılgı verırmısın enazından 2,ye bıraz daha artsın spermler.canım cok uzgunum ya sen ve arkadaslar benı cok ıyı anlar unutmaya calısıyorum

nevinim canımm yumurtalar ne alemde...bugünn dr.daydımm ordanda dayıma geçtimm hiç eve uğramadım ondan giremedimm...
dr bana yumurtalar iyi dedii....bi taraftaa 20 mm olmuşş....yarın yine gidicemm..hatta ondan sonraki günde gelebilirsin dedi dr.....

ebiii canım hadii gözün aydınnn kurtuldun yumurta toplanma işlemindennn......inşş çok güzell dönlenirr yumurtalarınn ve sımsıkı tutunur sana bebişlerinn.....,
güllü cann canım anladığım kadarıyla bebeğin tutmamışş geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasınn hayırlısıyla 2.denemende inşş evlatların kavuşursun....
evet keçi boynuzu kürü yaptımmm....1 milyon olan sperm 4 milyon olmuşş ve hareketlilik de %2 den %15 e çıkmışş....ama ulun beyde vitamin ilacıı vermiştii..gerçi sanada vermiştir illakiii sende ulun beyin hastasıydın.....
sizde sperm ayıklama yapıldımııı güllücann????bidee embryolarr 2.kalite demiştinn spermden mi kaynaklanıyorr 2.kalite olmasıııı???

hilalcim nasılsın tedavin güzel gidiyordur inşallah yumurtaların boyutu iyi allhım bundan sonrada her konuda yardım etsin sana canım benim

iyiiym eylül abla.....aminnnn inşşş.....sen nasılsınnn neler yapıyorsunn???rabbim seninde yüzünü 3.denemende güldürsün inşşşş evladını kucağına almayı nasip etsin inşş....

kızlar ben de dün başladım tedaviye.önce farlutalle adet olucam.bu arada yarın lucline başlıyom.çok korkuyorum kızlar.bu durumumu kimseye anlatamıyorum da.daha önceki 4 aşılamamda herkese anlattığım için çok zorluk yaşadım.hesap vermekten bıktım.şimdi sadece sizinle paylaşıyorum.özellikle yumurta toplama işi beni çok korkutuyo.yumurta toplatan arkadaşlar daha detaylı anlatın olanları.Allah hepimizi güldürsün inşallah

nurrrrr tedavin hayırlıı olsunn......yumurta işleminden korkma korkacakda bişey yok zatennnn....senn uyuyosunn hiç bişey hissetmiyorsunn.....sonrasındaa adet sancısı gibi ağrı o kadarrr...gözünde büyütme bu işlemii...bende ilk denememde korkuyodumm yumurtalarım toplandıktan sonraa neden bu kadar korkmuşum ki dedimm...boşboşuna siters yaptım dedimm....sendee kafaya takma bunu şimdidennn....inan ki sende yumurtaların toplandıktan sonraa benim dediklerimi söliyeceksinnn....

canım teşekkür ederim.iyi ki varsınız.insan bir destek teselli arıyor bu yolda.içimi çok rahatlattın canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…