ebiii canım hadii gözün aydınnn kurtuldun yumurta toplanma işlemindennn......inşş çok güzell dönlenirr yumurtalarınn ve sımsıkı tutunur sana bebişlerinn.....,
güllü cann canım anladığım kadarıyla bebeğin tutmamışş geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasınn hayırlısıyla 2.denemende inşş evlatların kavuşursun....
evet keçi boynuzu kürü yaptımmm....1 milyon olan sperm 4 milyon olmuşş ve hareketlilik de %2 den %15 e çıkmışş....ama ulun beyde vitamin ilacıı vermiştii..gerçi sanada vermiştir illakiii sende ulun beyin hastasıydın.....
sizde sperm ayıklama yapıldımııı güllücann????bidee embryolarr 2.kalite demiştinn spermden mi kaynaklanıyorr 2.kalite olmasıııı???
kızlar ben de dün başladım tedaviye.önce farlutalle adet olucam.bu arada yarın lucline başlıyom.çok korkuyorum kızlar.bu durumumu kimseye anlatamıyorum da.daha önceki 4 aşılamamda herkese anlattığım için çok zorluk yaşadım.hesap vermekten bıktım.şimdi sadece sizinle paylaşıyorum.özellikle yumurta toplama işi beni çok korkutuyo.yumurta toplatan arkadaşlar daha detaylı anlatın olanları.Allah hepimizi güldürsün inşallah
nurr canımmm benim eşimde oligospermi varrrr şuanda 2.tedavimdeyimmmm cuma yada c.tesii inşş yumurtalarım toplanıcakkk.....
lukrinn bende ilk denemede kullanmıştımm...uzun protokolde kullanılıyor diye biliyorummm ama adetliyken başlıyacakmışsınnn....lukrinn yumurtaları baskılamak için kullanılıyor diyorduu ilk gittiğim yerdeki dr.umm....tedavinin başından sonuna kadar kullanılıyorr lukrinnn.....
canlarım bu da yeni liste.okuyup yapıştırıyom.
1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ .tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ .sperm azlığı ve varikosel vede polikistik over
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ ..morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... ...sperm azlığı
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. ...sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ ..sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. ..sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı...28 kasım transfer
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... .................tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme.. ..................azosperm
16-Özlem...............32..................3.dene me.. ..................pko
17-elgiz............... 27...................2.deneme. .....................sperm azlığı
18-ebi....................26...................1.dene me.....................sperm azlığı
19-demet_yaren.....25..................1 deneme........................pko
20-merseray..........28...................1.deneme... ...................sebebsiz infertilite
21-bademir........... 28...................3.deneme..................... .morfoloji %2 sperm azlığı
22-reyhan34..........26...................1.deneme... ...................mikrobiyoloji(sperm azlığı
23-İlayda255---------35-------------------2.deneme---------------------
24-nur5555............36....................1.deneme........................pco
demek ki en büyük benim.hadi minişler bu listeden sağ salim çıkarız nişallaaaaaah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?