aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

nurr canımmm benim eşimde oligospermi varrrr şuanda 2.tedavimdeyimmmm cuma yada c.tesii inşş yumurtalarım toplanıcakkk.....
lukrinn bende ilk denemede kullanmıştımm...uzun protokolde kullanılıyor diye biliyorummm ama adetliyken başlıyacakmışsınnn....lukrinn yumurtaları baskılamak için kullanılıyor diyorduu ilk gittiğim yerdeki dr.umm....tedavinin başından sonuna kadar kullanılıyorr lukrinnn.....

ii akşamlar canım nbr
ben sabah gideceğim en son gittiğimde 14.5di yumurtaların en büyğü 13mm 12mm vsvs
işim var şimdi yazdıklarının hepsini okudum hilalcim
nur sende hoşgeldin aramıza canım

nevincimm canımmm ben iyiyimm sen nasılsınnn???yumurtaların ne zaman alınacağıı belli değilmii dahaaa????ben aynı zamanlardaa olur diye düşünüyorummmm....

Nevin hoş bulduk.inşallah bu çabalar bu sefer karşılığını bulur.ama her şeyi iyi tarafından görmeli.düşünsenize kızlar her sene doğurup hiç bir duygusal bağ hissetmeden bebeklerini atan analar var.çocukları akşama kadar sokaklarda kendileri altın günlerinde insanlar var.biz bir bebeğin ne büyük mucize olduğunu çoktan sökmüş insanlarız.bizim bebişlerimiz çooook kıymetli ve şanslı olacaklar.biz dünyaya gönül gözüyle bakan insanlardanız.Rabbim bu değerli emanetini bize de nasip et inşallah!:Saruboceq:

canlarım bu da yeni liste.okuyup yapıştırıyom.
1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ .tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ .sperm azlığı ve varikosel vede polikistik over
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ ..morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... ...sperm azlığı
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. ...sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ ..sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. ..sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı...28 kasım transfer
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... .................tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme.. ..................azosperm
16-Özlem...............32..................3.dene me.. ..................pko
17-elgiz............... 27...................2.deneme. .....................sperm azlığı
18-ebi....................26...................1.dene me.....................sperm azlığı
19-demet_yaren.....25..................1 deneme........................pko
20-merseray..........28...................1.deneme... ...................sebebsiz infertilite
21-bademir........... 28...................3.deneme..................... .morfoloji %2 sperm azlığı
22-reyhan34..........26...................1.deneme... ...................mikrobiyoloji(sperm azlığı
23-ılayda255---------35-------------------2.deneme---------------------
24-nur5555............36....................1.deneme........................pco

demek ki en büyük benim.hadi minişler bu listeden sağ salim çıkarız nişallaaaaaah!

bu arada ÖZLEM 3. denemen ve hastalığımız aynı..halbuki bana pconun çok büyük bir problem olmadığı söylendi.ne oldu canım,ters giden neydi?

evet canım bızede ulun bey vıtamın verdı ama esımı ıshal yapmısıtı ulun bey kullanma dedı.dun olumsuz haaberını duyunca kromozon testı yapılcak sıze esının spermlerı cok dusuk dendı.canım bende bılmıorum hafataya ulun beyle gorusmemız var.ozman sorcam bu kalıteyı ne belırlıyor dıye.ama ıyı sperm bulmak ıcın zorlandık dedı bana.bende kecı boynuzu kuru kullancam belkı senınkı gıbı bıraz daha duzelır ve artar.canım banada dua edın hadı bakalım senden bukez ıyı haberler beklıyoruz.ne zman toplancak yumurtaların

canım neden korkuyon ne varkı onda.hıc bır sey duymuyon.onlugunu gıyıyorsun kolundan serum takıorlar ve antıbıyotık vuruyorlar sonra gıdıyorsun hemececık narkozla tatlı bır uyku ya dalıyorsun.en fazla 30 dakka sonra ayılıyon.hersey bıtmıs.azıcık adet sancın gıbı bıraz kasılakrı agrıyor ınsanın okadar.ahh canım en kotusu zaten bundan sonra baslıyor acaba kactane dollendı kaca bolundu.sonra transfer 12 gun merakla bekle.ama benımkı husranla bıttı.ınsaalh senden ıyı sonuclar alırız.kacıncı denemen ve nerde yaptıryon tupü

canım ya bız lukrın kullandıkmı ben hatırlamıyorum ısımlerı.ulun bey sana verdımı.cok kısıde duyuorumda bu ısmı ıgnelerın ısmını unuttum sankı cok gecmıs gıbı aradan.

merhaba arkadaşlar..bende aralık ayında tüp bebek tedavisi olmak isteyenlerdenim..hatta şu anda yatağımda yazıyorum size..2 hafta önce tedaviye başladım.bugünde yumurtalarım toplandı.biraz ağrım var ama yinede değer.bu benim 2.tedavim.ilkini 7 ay önce yaptım ve 3.haftada düşük yaptım.inş.bu sefer olacak.dua edin bana..ALLAH yardımcınız olsun..

inş. canım budefa hayırlısıyla hayırlısı olur bebeğin senden ayrılmaz

özlemişsen ii kavuştunuz :)) ay çok yakıyo o ya ,inş. emeğinin karşılığını alırsın canım

çok üzüldüm beni unutmuşsunuz 1970 6 deneme over yetmezliği ve kalitesiz oluşu tek yumurta hamişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…