aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

tedaviye yeni başlıyan arkadaşlarıma kolay gelsin,
hamiş olanlarada çoook tebrikler deyip SAĞLIKLA KUCAKLARINA ALMAYI NASıP ETSıN DıYEDE EKLıYORUM..
bende tedavimde sonlara yaklaştım,sabah kontrolüm var ve sanırım aksilik olmaz ise cumartesi toplama işlemi...
inşallah sorunsuzca geçer ve güzel bir haber verebilirim sizlere....
DULARIM HEPıMıZLE....

hadi hayırlısı canım inş. yolunda gider herşey

benimde cumartesi veya pazara yumurta toplama işlemi canım

nevincim hadi bakalım sanada kolay gelsin...
inşallah mutlu haberler paylaşırız canım....

inşallah kızlar.yarında transferim var.7 yumurta toplamışlar.3ü döllenmiş.ama kararsızım acaba 3 tanemi 2 tanemi koysam.çoğul gebelikten çok korkuyorum.bana bi akıl verin kızlar lütfen.buna ihtiyacım var..

merhaba 3 tane derim ben şansın daha çok olur hem hangisinin daha uzun ömürlü olduğunu bilemezsin
bana doktorum yaşın küçük 2 tane yerleştirelim dedi ben 3 tanede ısrar ettim test tarihimi bekliyorum

hilallll nefsss nerdesınız neoldu nefess toplatcaktı yumoslarını.yenı baslayanlar allah guc kuvvet sabır versın nevin hadi hayırlısı bakalım hıc korkma toplamadan.cok kolay.bende haber beklıorum 4 yumurtam döllenmıs ama ne durumdalar ve ne zaman gıtcem transfere bılmıorum beklıorum bakalım hayırlısı

Canım hayılrı olsun ınsallah.bende umutta yaptırmıstım 2 gun once olumsuzlukla sonuclandı benım doktorum ulun bey.ben onlardan memnunum orda 2,yapabılırım.haftaya gıdıcem ulun beyle gorusmeye bakalım ne olack.

slm kızlar bende aşılama sayfalarından tüp bebek sayfasına transfer oldum. 3 aşılama yaptık. olmadı. bu arada aşılama ile ilgili her şeyi sular seller gibi öğrendik. şimdi sırada tüp bebek var. bu konuda henüz detaylı bilgim yok. şimdilik doğum kontrol hapı kullanıyorum. bundan sonrasında ne olacak sırayla yazabilir misiniz?

herkes için hayırlısı olsun. görüşürüz.

kzılarrr ben geldimmm dün giremedimmm evde değildimm....
c.tesii yumurtalarımm toplanıyorrr.....nevinn canımm belki aynı gün belkide bir gün sonra yumurtalrın toplanıcakk....neysee inşşş yumurtalarımız dönlenirr.....
ebiii canımmm 7 yumurtan felan toplanmıştı heralde hatırladığım kadarıyla yada 6 dı....4 tanesi dönlenmişsee iyi inşşş dönlenenlerin hepsi 1.sınıf kalitededirrr......
nefesten benimde haberim yokkk..ismini bilseydimm hastaneye sorardımm dün bende hastanedeydimm ama yumurtaları toplanacağı içinn üst kattaydı heralde..bende alt kattaydımdım beklemede.....
güllücan banada lukrin verilmediiii...kısa protokollerde lukrin verilm,iyorr uzun protokoldee lukrin veriliyorr tedavinin sonuna kadarr lukrin kullanılıyorr....ilkinde kullanmıştım bende....
gülzr bende umuttdayımmm ne zamna bşladın tedavineee....ben salı gününden beri orrdaydımm hergün gidip geldimm...c.teside inşş yumurtalarım toplanıcakk...seninde tedavin hayırlı olsunn....
23sm sende aramıza hoşgeldinnn tedavin hayırlı olsunn...3 aşılamadan sonra inşş ilk tüp denemnde evladına kavuşursun...aşılama şansın olduğuna göree tüpde şansın daha fazladırr canım...

ya çok üzüldüm inşallah 2 denemende başarıya ulaşırsın bende umut tüp bebek merkezinden çok memnun kaldım

ben dün ordaydım saat 12 gibi geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…