nurcum fatmanur suan hamıle.onunla benım transferlemırız aynı yerde ve tarıhlerımzı bırbırıne yakındı o pozıtıf aldı ama 6,denemsınde bende kocaman bır 000000 aldımfatmaanur şu an hamile misin canım anlayamadım
inşallah kızlar.yarında transferim var.7 yumurta toplamışlar.3ü döllenmiş.ama kararsızım acaba 3 tanemi 2 tanemi koysam.çoğul gebelikten çok korkuyorum.bana bi akıl verin kızlar lütfen.buna ihtiyacım var..
Canım hayılrı olsun ınsallah.bende umutta yaptırmıstım 2 gun once olumsuzlukla sonuclandı benım doktorum ulun bey.ben onlardan memnunum orda 2,yapabılırım.haftaya gıdıcem ulun beyle gorusmeye bakalım ne olack.
kzılarrr ben geldimmm dün giremedimmm evde değildimm....
c.tesii yumurtalarımm toplanıyorrr.....nevinn canımm belki aynı gün belkide bir gün sonra yumurtalrın toplanıcakk....neysee inşşş yumurtalarımız dönlenirr.....
ebiii canımmm 7 yumurtan felan toplanmıştı heralde hatırladığım kadarıyla yada 6 dı....4 tanesi dönlenmişsee iyi inşşş dönlenenlerin hepsi 1.sınıf kalitededirrr......
nefesten benimde haberim yokkk..ismini bilseydimm hastaneye sorardımm dün bende hastanedeydimm ama yumurtaları toplanacağı içinn üst kattaydı heralde..bende alt kattaydımdım beklemede.....
güllücan banada lukrin verilmediiii...kısa protokollerde lukrin verilm,iyorr uzun protokoldee lukrin veriliyorr tedavinin sonuna kadarr lukrin kullanılıyorr....ilkinde kullanmıştım bende....
gülzr bende umuttdayımmm ne zamna bşladın tedavineee....ben salı gününden beri orrdaydımm hergün gidip geldimm...c.teside inşş yumurtalarım toplanıcakk...seninde tedavin hayırlı olsunn....
23sm sende aramıza hoşgeldinnn tedavin hayırlı olsunn...3 aşılamadan sonra inşş ilk tüp denemnde evladına kavuşursun...aşılama şansın olduğuna göree tüpde şansın daha fazladırr canım...
bende dünn 12 gibi umutdann çıkmıştımmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?