aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

gerçektenn bu maddiyet insanın elini kolunu büküyorrr....
yasemin hanımla görüştüm dünnn çocuğu kesin olur diye düşündüğüm kişiler geliyor fakat maddiyattan dolayı tüp deniyemiyor diyorrr.....
benim eşimde daha tüp denemeye başlamadann 3 kez deniyebilirizzz parasal durumdan dolayı diyorduu....bu benim 2.denememmm.....allah hepimizin yardımcısı olsunn....bana kalsaa çocuğum olana kadar denemek isterimmm ama olmuyor iştee...rabbim en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun inşşşş hepimizi aminnnn
gülizarrr bende tanışmak isterim canımm...belkide dün karşılamşmışızdırr:)))

kizlar nasilsiniz allahim emklerinizi bosa cikarmasin insallah bebislerinize kavusursunuz
bizde yarin turkiyeye geliyoruz allahin izniyle tedavi icin ocak basi gibi baslariz herhalde tedavi ye bir sorun olmazsa
kendinize iyi bakin turkiyede nete giremem cunku evde yok ama gittigim yerlerde net olursa akrablarda falan yazarim size
allahim hepimzin yardimcisi olsun hepimizin yuzunu guldursun insallah

inşş meryemcimm inşşş.....sende memlekete geliyorsun demekkk.....inşş burda yüzün gülerrr....

ebicimm canımm hadii gözünn aydınnn transferinde olmuşş ne güzelll....inşşş sıkı sıkı tutunur sana bebişlerinnn.....

ıns kızlar bı tuhaf hıssedıorum sarhos gıbıyım nefes ve hılal hadı haırlı olsun bereketli olsun yumoslarınz.haberdar edın bızı.ben artık ıstırahata cekıldım :hulya: sıze kolay gelsın kızlar ıns guzel haberler verırım sıze

inşş ebicim güzell hbarelerle sen başlarsınn ardındanda bizler gelirizz......16 tane yumurtam toplandıı kızlarrr...yarın saat 2 de haberdar ediceklermişşş.....

Selam kızlar döndük artık evimize:))))Pazartesi transferim oldu,3 tane embriyo transfer edildi.Ayın 2 sinde kan testim var....

ıyiakşamlar kızlar ..Bende aranızdayım ..Yarın yumurta toplama işlemim var Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…