aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

inşş ebicim güzell hbarelerle sen başlarsınn ardındanda bizler gelirizz......16 tane yumurtam toplandıı kızlarrr...yarın saat 2 de haberdar ediceklermişşş.....
Harıka canım umarım kavuşursun bebışıne

slm arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza bende tüp bebek tedavisine başladım 1hafta oldu başlayalı inşallah iyi olur herkese bol şanslar
Hadı bakalım ılk adım atılmış :ecrin_bebek:

İİİ geceler kızlar bıraz kendımden bahsedeyım 2 tüp denemem var sonuç hep kımyasal gebelık kızlar Adana da yaptırmıştım olmadı.Kısmet yasım33 eş faktöründen gitmiştim fakat benımde yumurta sayım az cıkıyor.Stres e baglı dedı dr.um Hakkımızda hayırlısı hepımız ıçın bırde 8 yıllık ewlıyım kızlar ama olmuyor kısmet:lepi:vereliniortak

yasemin canım hoşgeldin haber bekliyordum senden sevindim bitmiş işin beklemedesin artık 2si gibi felan bizimde transfermi olur artık :))
la tarte benimde yarın opu 10.30da
hilalim bakalım bizden kaç yumurta çıkacak :))

hoşgeldin aramıza canım inş. hayırlısıyla sende kavuşursun bebişlerine

canım inşallah güzel haberlerini alırız ,Allah yardımcın olsun...........

yaseminn hadi inşş pozitiff sonucu alırsınnn...heraldee hepimiz arka arkayayızz...ama ben nevinden bir gün büyüğümmm:))))))
canımm nevincimm inşş çok güzell yumurtaların toplanırr ve dönlenirr...bende han-ber bekliyorumm dönlenmeleride iyi olurrr inşşşş...sabırsızlıkla aramalarını bekliyorumm..acaba kaçıncı günn transferim olurrr çok merak ediyorumm çooook.....
bebetomm inşş 3.denemede herşey çok güzell olurr ve evlatlarına kavuşursunn...

hilalcim inşallah canım benim,haberini bekliyoruz.... Hepimiz yeni bir yıla anne adayı olarak gireriz:))))

doktor 3 gun yatak ıstırahatı dedı dıe esım benı sureklı yatırıo.bacaklarım bı tuhaf oldu doyasıya gerınmek ıstıorum.onun dısında acayıp gaz sıkıntım var kabızlık yok ama karnımsureklı mesaıye kalmıs makıne gıbı gurr gurrr :kedi: bı de acayıp merak nasıl gecıcek bılmıorum yarı ayaga kalkıp dolanmaya baslarım ıns.
hadı kızlar hakkımızda hayırlısı bakalım....

aminn ebicimm....
16 yumurtadan 12 tanesine işlem yapılmışş....9 tanesi dönlenmişşş ya salı yada cuma transfer olurmuşşş....

ebicim ne güzel kocan seni yatırıyo.benim anlayışlı dediğim kocamda şuanda o anlayışla alakalı bişey yok.gayet kendim kalkıyorum.gazım var dedikçe benim de var diyo ya:)))çok sinirliyim ona ama napalım işte...

nedenn böle yapıyomuşşş pekiiiii....kendiniii çook yormaaaa...kafanın rahat olması lazımmm......

bizzz zaten zor günleer yaşıyoruzzz o kadar iğneee o kadar ilaççç bidee eşlerr böle yapıncaaa olmazz amaaa...inşş en kısa sürede düzelirrr herşeyyyy.....hem çocuk sahibi olmak isterlerr hemdee insanıı sitrese sokarlarrr bende anlam veremiyorumm..........

unutulmazz heraldeee...ben böle bişeyy yaşamadımm ilk denememdee..2.denemedede daha bekleme süresinde değilimm.....ama kesinlikle anlayışlı olmaları laızmm....bize herkesten çok destek olmalılarrr.....

dünki transfere kadar gayet iyiydi.transferden beri ben zaten sancım var diye gerginim,o da daha da gergin.neyse canım.geçecek inşallah,napalım.hesap sorarız o zaman da..

eşindee sitres yapıyorrr demekkiiii...tutucakmıı tutmuyacakmıı ondandırrr inşş düzelicekkkk.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…