Canım hadı hakkında hayırlısı olsun opuyorumnanaktanİyiakşamlar kızlar ..Bende aranızdayım ..Yarın yumurta toplama işlemim var Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Harıka canıminşş ebicim güzell hbarelerle sen başlarsınn ardındanda bizler gelirizz......16 tane yumurtam toplandıı kızlarrr...yarın saat 2 de haberdar ediceklermişşş.....
Hadı bakalım ılk adım atılmış :ecrin_bebek:slm arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza bende tüp bebek tedavisine başladım 1hafta oldu başlayalı inşallah iyi olur herkese bol şanslar
İİİ geceler kızlar bıraz kendımden bahsedeyım 2 tüp denemem var sonuç hep kımyasal gebelık kızlar Adana da yaptırmıştım olmadı.Kısmet yasım33 eş faktöründen gitmiştim fakat benımde yumurta sayım az cıkıyor.Stres e baglı dedı dr.um Hakkımızda hayırlısı hepımız ıçın bırde 8 yıllık ewlıyım kızlar ama olmuyor kısmet:lepi:vereliniortak
yasemin canım hoşgeldin haber bekliyordum senden sevindim bitmiş işin beklemedesin artık 2si gibi felan bizimde transfermi olur artık :))
la tarte benimde yarın opu 10.30da
hilalim bakalım bizden kaç yumurta çıkacak :))
hadi hayırlı olsun bakalım ins kaliteleri de iyidir ve guzelce döllenırler :Saruboceq:
yaseminn hadi inşş pozitiff sonucu alırsınnn...heraldee hepimiz arka arkayayızz...ama ben nevinden bir gün büyüğümmm:))))))
canımm nevincimm inşş çok güzell yumurtaların toplanırr ve dönlenirr...bende han-ber bekliyorumm dönlenmeleride iyi olurrr inşşşş...sabırsızlıkla aramalarını bekliyorumm..acaba kaçıncı günn transferim olurrr çok merak ediyorumm çooook.....
bebetomm inşş 3.denemede herşey çok güzell olurr ve evlatlarına kavuşursunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?