aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

inşallah seninde embriyoların iyi olur ve sana tutunurlar nevincim.... kaç gün sürdü senin tedavin?bayağı yumurtan olmuş maşallah..

canım sen neden nete takılıyon lütfn elinden geldiğince uzak dur çok zararlı yani pc radyasyon

arar ara elime alıyorum ya.doğru söylüyosun aslında..canım sıkılıyop ya yatmaktan,bi de sonrasında kimler neler yaşamış,yaşayacak olanlarıa da tecrübelerimi anlatayım diye sardım buraya işte.ama sağol düşündüğün için:)))

canım bende tek yumurta ile hamile kaldım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın

masallah kızlar hilal super hadı bakalım darısı transfere.ya yat yat ınsan sıkılıo bugun bıraz bıraz dolanıorum.sagı solu topluyorum.esım guya benı yatırıo ama bulasıkları doldurmus lavabonun ıcıne mutfaga gırınce kacmak ıstıo ınsan kaydirigubbakcemile3 ama cok zorlamıorum kendımı cok uzun ayakta kalmıorum.bakalım ıns sonucu guzel olurr :Saruboceq:

evet bide hayırlısıyla transfer olsaa çok iyi olucakk...transferden sonradaaa test günü gelse derizzz.....
ahhhhhh ahhh ne zor işler yaaa....
latarteee inşş inşş çok iyi dönlenippp çokda güzell bölünürlerrr.......haberini bekliyorumm canımmm

merhaba arkadaslar
erken biliyorum ama bugun 9.gunum test yapsam cıkarmı acaba
12 gun olmadan kanda baktırmak istemiyorum

ipekkkkkkkk bence yapmaa.....
ben ilk tedavimdee 7,8,10,13. günlerde yaptım hiç birinde çıkmadıııı 13.gün kanda pozitifide görmştümm ama kimyasal gbelikle sonuçlandı.....ben her idrar testi yaptığımdaa dünyam dahada çok mahvolduu ağladım sızladımm...bencee bekleee şimdiki tedavimdee kesinlikle idrar testi yapmayı düşünmüoyrum....çıkmazz bide hamilesindirr kendini bebişini boş boşuna üzmüşş olursunnn....

haklısın hilalcim
aslında sabredebılırım ama ıyı bırseyler duymak gormek ıstıyorum cok sıkıntılı oldu bu seferkı tedavım
ben bekleyım en ıyısı

yaniibencee beklemen snin için daha hayırlıdırrr.....çünküüü sen üzülmüycem tekçizgiyi görücem diyede düşünsenn inan kii üzülüyorsunn....belkide çıkabilirr o ayrıı ama kötüsünü düşünmek lazımmm......zatenn 3 gün kalmışşşbişey kalmamışşş....ama kan yaparsann yinee çıkabilirr...ama onu bile istemiyorr dr.larrr...12.gün dediklerine göree bi bildikleri vardırr...hatta burdan bi kızz erken kan testi yaptırmışş 4 felan çıkmıştııı...sonra 12.günde kandaa 60 lara çıkmıştıı ve hamileydii boşboşuna kendini üzmüştüü....dr.da neden eken yaptın diye sölenmişti onaa....neysee çok uzun olduuu fakatt bilmenii istedimmm

ipek canım inş. güzel bir sonuç alırsın.
latarte hilal ben üçümüzün aynı gidiyo hilal önde ama
benimde 16 tane döllenmiş

nevinn transferinn ne zaman olucakmışşş bunu söledilermiii???evet hepimiz peş peşeyizz...inşş hepimizdee pozitif sonuç alıppp evlatlarımız kavuşuruzz....

ınsaalh canım allah yardımcınız olsun cok zor beklemek.ben valla 3 gun raporluydum sonra ıse basladım ama oturarak calsıyorum valla hıc kalkmasanda olmazsa olmuyor tabıkı tedbır alcak gerısı allahtan canınzı sıkmaın dıkkat edın ınsaalah ıyı haberler beklıyoruz sızden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…