İİİ geceler kızlar bıraz kendımden bahsedeyım 2 tüp denemem var sonuç hep kımyasal gebelık kızlar Adana da yaptırmıştım olmadı.Kısmet yasım33 eş faktöründen gitmiştim fakat benımde yumurta sayım az cıkıyor.Stres e baglı dedı dr.um Hakkımızda hayırlısı hepımız ıçın bırde 8 yıllık ewlıyım kızlar ama olmuyor kısmet:lepi:vereliniortak
ipekkkkkkkk bence yapmaa.....
ben ilk tedavimdee 7,8,10,13. günlerde yaptım hiç birinde çıkmadıııı 13.gün kanda pozitifide görmştümm ama kimyasal gbelikle sonuçlandı.....ben her idrar testi yaptığımdaa dünyam dahada çok mahvolduu ağladım sızladımm...bencee bekleee şimdiki tedavimdee kesinlikle idrar testi yapmayı düşünmüoyrum....çıkmazz bide hamilesindirr kendini bebişini boş boşuna üzmüşş olursunnn....
ipek canım inş. güzel bir sonuç alırsın.
latarte hilal ben üçümüzün aynı gidiyo hilal önde ama
benimde 16 tane döllenmiş
masallah kızlar hilal super hadı bakalım darısı transfere.ya yat yat ınsan sıkılıo bugun bıraz bıraz dolanıorum.sagı solu topluyorum.esım guya benı yatırıo ama bulasıkları doldurmus lavabonun ıcıne mutfaga gırınce kacmak ıstıo ınsan kaydirigubbakcemile3 ama cok zorlamıorum kendımı cok uzun ayakta kalmıorum.bakalım ıns sonucu guzel olurr :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?