aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

maşallah 16 tane döllenmiş allah inşallah sağlıklı çift görmeyi de nasip eder sana ve hepimize

canım benım sanada hayırlı olsun ınsaalah.benımde 10 taneydı 6 tanesı ısleme alındı 3 dollendı 2 tane transfer oldu ama olmadı hayılrısı sız boyle dusunmeyın ınsaalh olur canım yola devam.

Herşey rabbimden inşiallah hayırlısıyla kavuşalım meleklerimize Güllücan valla denilecek bişey bulunamıyor Sözün bitiği yer ..

kızlar ben de hasta oldum olacam.şu anda lucline devam .perşembe günü kontürolüm var.herhelde yarın ya da çarşamba adet görürüm .çok heyecanlıyım.acaba akapuntura mı gitsem?

Kızlar bende aralık ayında tedaviye başlayanlardan oldum dün umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım

canım hadı bakalım hayırlsı sende bızım hastane grubundansı hee.senın doktorun kım benımkı ulun bey.ama benım ılk tutmamıstıya hanı hatırlarsan benı bıraz dınlenmedeyım sımdı daha 1 hafta oldu ben memnun kaldım bu yuzden 2,burda denemeyı dusnuyorum canım.senın ızlenımlerın nasıl.sızde ne problemı vardı canım.

İnşallah canım inşallah hamileyimdir.........

tabıkı canım karsında 11,gun kan tahlılı yaptırıp kocman 0,85 alan bırı var ayıp valla kız ee heralde hamılesın.kacıncı denemen.problemınız neydı canım.nerde yaptırdın.cok soru sordum canım yaa

hıllaaaaaaaaaaaaaaal nerde kızlaaar ses seda yok ondan daha merak ettı mkendısını

Bizim problemimiz eşimin morfolojisi %0 dı,tedavi öncesi çok kapsamlı kan tahlillleri sonucu immünolojik faktör diye bişey çıktı (bağışıklık sisteminin devreye geçmesiymiş,rahmin embriyoları yabancı cisim olarak kabul etmesi diye açıkladılar,vücut savunmaya geçiyormuş ama ben hiç hamile kalamadım..) Bu nedenle kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,birde tedavi süresince serum tedavisi uygulandı,böylece bağışıklık sistemimi güçlendirmişler.Bir aşılama denedik,bu ilk mikroenjeksiyon denememiz.Ben Anakarada maya tüp bebekte denedim,sonucumu almaya az kaldı hayırlısı Allahtan..........

Canım cok ıyı ya bu senın problemın kromozom testındemı ortaya cıktı canım bızımkı tutmayınca doktor bızdende ıstedı bakalım ne cıkacak.

kızlaaaaaaaaaaaarrrr bişey soracam.normalde 12 gün sonra kan testi yaptırılıyor acaba daha erken yapsam 1 veya 2 gün önce yaptırsam sonuç çıkarmı.bide ne kadar doğru çıkar.bana cevap verin lütfen.

Canım cok ıyı ya bu senın problemın kromozom testındemı ortaya cıktı canım bızımkı tutmayınca doktor bızdende ıstedı bakalım ne cıkacak.

Kan testiydi bir sürü testti 10-15 tüp kan almışlardı.O değerlerimden biri yüksek çıktı.Bunun için kan sulandırıcı iğne oldum 2 günde bir,serum tedavisi gördüm 8 gün,şimdide kan sulandırıcı iğneyi hergün oluyorum.Eğer hamilelik olursa ayda 2 kez yine serumum olcakmış.............

kızlaaaaaaaaaaaarrrr bişey soracam.normalde 12 gün sonra kan testi yaptırılıyor acaba daha erken yapsam 1 veya 2 gün önce yaptırsam sonuç çıkarmı.bide ne kadar doğru çıkar.bana cevap verin lütfen.

Ben 9.günü yaptırdım 25,97 çıktı ama önemli olan 12.gün testiymiş.Merkez çok erken olduğunu söyledi,12.gün değeri bizim için önemli dedi.Benimki meraktı ama yinede umut işte:))))12.gün yaptırcam tekrardan bende..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…