maşallah 16 tane döllenmiş allah inşallah sağlıklı çift görmeyi de nasip eder sana ve hepimize
Kızlar bende aralık ayında tedaviye başlayanlardan oldum dün umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım
Kızlar transfermin 9. günü ama kan testi yaptırdım 25,97 çıktı,inşallah katlanır değerim.....
ayy canım hadı bakalım bır yesıl ısık yanmıs sana.sıkılam olur ınsaalh yanı hamılesın allahın ızınıyle.
Kızlar bende aralık ayında tedaviye başlayanlardan oldum dün umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım
İnşallah canım inşallah hamileyimdir.........
tabıkı canım karsında 11,gun kan tahlılı yaptırıp kocman 0,85 alan bırı var ayıp valla kız ee heralde hamılesın.kacıncı denemen.problemınız neydı canım.nerde yaptırdın.cok soru sordum canım yaa
kızlar transferım yapıldı 2 embrıom var sımdı bekleme zamanı
Kızlar transfermin 9. günü ama kan testi yaptırdım 25,97 çıktı,inşallah katlanır değ
yasemiiin sen kacıncı gununde yaptın testi.ya ben cok merak edıyorum.ama kendımı frenlıorum.cıkmazsa uzulurum dıye.benım 6.gunum daha cok erken dımı?ayyy deli olucam ne zor bıseymıs bu beklemek.sen nasıl dayandın ya kafamçokkarıştı
Canım cok ıyı ya bu senın problemın kromozom testındemı ortaya cıktı canım bızımkı tutmayınca doktor bızdende ıstedı bakalım ne cıkacak.
Kızlar transfermin 9. günü ama kan testi yaptırdım 25,97 çıktı,inşallah katlanır değ
yasemiiin sen kacıncı gununde yaptın testi.ya ben cok merak edıyorum.ama kendımı frenlıorum.cıkmazsa uzulurum dıye.benım 6.gunum daha cok erken dımı?ayyy deli olucam ne zor bıseymıs bu beklemek.sen nasıl dayandın ya kafamçokkarıştı
ebi benimde 6.günüm bugün.bende çok merak ediyorum sonucu.inş.pozitif sonuçlar alırız.
kızlaaaaaaaaaaaarrrr bişey soracam.normalde 12 gün sonra kan testi yaptırılıyor acaba daha erken yapsam 1 veya 2 gün önce yaptırsam sonuç çıkarmı.bide ne kadar doğru çıkar.bana cevap verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?