aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

kızlaaaaaaaaaaaarrrr bişey soracam.normalde 12 gün sonra kan testi yaptırılıyor acaba daha erken yapsam 1 veya 2 gün önce yaptırsam sonuç çıkarmı.bide ne kadar doğru çıkar.bana cevap verin lütfen.

valla canım ben 11,gunde kan tahlılı yaptrmıstım cıkmıstı.canım ıdrarda yaptırma cıkmaz yok yere uzulursun ama kanda 11,gun cıkar cunku genelde herkes yaptırıoyr.

yani boşuna yaptırma diyosun en iyisi gününü beklemek sanırım.merak işte offff haftaya bugün herşey bitecek.umarım olumlu olur.

gözün aydın canım bufün yasemini belli olacak diye merak ediyordum bende

yaseminnn gözün aydın allah tamamına erdirsin inş... darısı biz bekleyenlerin başına inş.
demek 11.gün yaptırdın transfer günüde sayılıyomu kızlar bende ona göre sayıyım

Teşşekkür ederim kızlar.darısı başınıza :) ınşallah hayırlısıyla bundan sonraki aşamalarıda görürüm..
Nevincim çok sağol canım benim......
Sevda ben transfer gününüde saydım canım.......

kimsecikler yok topicte herkes tedavide :))) neyse hepimiz pozitifle geri döneriz senin gibi yasemincim
dua et bizlere kız senin artık zoru gitti çok şükür bundan sonrasıda güzel oalcak inş.
sevdanehri sen tedavinin ne aşamasındaydın canım

Canım arkadaşım,inşallah hayırlısıyla sizlerinde haberlerini alacağız.Bütün dualarım sizlerle..Bu arada ebi nerelerdeki???*

arkadaşlar bişey soracam lütfen beni cevaplandırın tedirgin olmaya başladım.benim transferimin 7.günü ve bugün tamamen adet belirtileri var.belim ağrıyo ve diğer bütün belirtiler.neden oluyor acaba bu.yoksa hastalanıyormuyum?

yaa canını sıkma benım negatıf oldu ama hamıle kalanların hepsınde bu problem oluyor ya hemde sakır sakır kan gelmesıne ragmen hamıle kalıp doguranlar varmıs sıkma canını kendını elınden geldıgı kadarıyla dınlememeye calsı canım ya.sıkma canını.

arkadaslar bugun bızımde test gunumuzdu sukurler olsun pozıtıfı gorduk
degerımız 188 Rabbım saglıkla dogdugu gunlerıde gostersın
ıkı kz dusuk yapmıstım yuregım agzımda
ısteyen bekleyen tum kardeslerıme rabbım nasıp etsın ınsallah

Kızlar pazar günü 10 yumurtam toplandı ve 1 tane kaliteli çıkıp döllendi salı günü transferim oldu şimdi evdeyim Dualarınıza ihtiyaçım var ..Çok şükür bugünlere geldik umarım bebeğim tutunur..

Bütün iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,Allah hepimizin yüzünü güldürsün,tamamına erdirsin......
ıpekk ikimiz için çok güzel bir yeni yıl hediyesi oldu inşallah herşey çok güzel olur...............

herkese iyi akşamlar kızlar yeni yılınızı kutluyorum ve bol bebişli yıllar diliyorum kızlar bende regl oldum yarın tedaviye başlıcam inşallah, kısa protokol benimki, menagon, cetroiite ve femara nın nasıl kullanıldığı hakkında bana bilgi verirmisiniz diğer ilaçları aşılamalarda da kullandım biliyorum da, bunları nasıl kullanıyoruz yani şimdi hergün puregon, menagon ve cetroit i vurunacakmıyım, aşılamalarda puregonu kendim göbeğimden yapıyordum, menagon ve cetroti de yine göbeğimizdenmi yapıyoruz? beni bilgilendiririseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…