aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

hayırlısı olsun canım..eğer yumurta rezervin iyi ise 1 hafta 10 gün kullanırsın iğneleri...rezerv düşükse zaman benim gibi uzayabilir...inşallah pozitif sonuçlar alırsın...

kaydirigubbakcemile3bana 10 gün dedi doktor derken anlatım yanlışlığı yapmışımkafamçokkarıştıiğne vurunma sürem on gün

inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız ve sırayla hamiş listesini de oluştururuz burada.ya her şey geçerde transferden sonraki 12 gün geçmezmiş gibi geliyor

ne 10 günü? benim gibi bi aksilik olmadığı sürece toplamadan 3 gün sonra transfer işlemi gerçekleşiyor...ondan sonra bol bol istirahat.....

şimdi eğer haddinden fazla yumurta toplanırsa ertelerler çünkü kasıklarda çok sancı oluyor..benim 10 gün oldu toplanalı hala sancılarım var..ama 15-20 daha az olduğu zaman ertelenmez çok bi ağrıda olmaz..transferinizde 3 gün sonra olur.

bilmem doktor muayene ettiğinde "yumurtlamışsın hımmm iyi "dedi.kaydirigubbakcemile3

Bende aralık1-2 si gibi adet olurum,aralığın 4 yada 5'i gibi başlarız,hilal seninle aynı zamana denk gelcek sanırsam.....

kaydirigubbakcemile2olsun canım sorun değil...ya ben hesapladım şimdi her şeyin bitip sonucun belli olması 4 ocağa geliyor.offf çok var yaaaaaaaaaaa

kızlar benim doğum günümde 3 aralık...isterseniz denk getirebilirsiniz :roflol: :roflol:

bu arada eşiminde 4 aralık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…