ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Bu arada bizimde 4. Denememiz bu bizde bahçeci Diyarbakır da denedik dondurulmuş embriyoydu

Ay canim benim insallah pozitif sonuc alirsinn. Merakla bekliyorum. Amin canim bakalim minnoslar buyumus yarin catlatma ignesi vuruncam sali gunu toplancak dediler. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.

Merhaba canım benimde aynen senin ki gibi 4bb ve 4bc çok şükür pozitif oldu ama daha kese filan görmedik çok korkuyorum
hayirli olsun canim insallah problemsiz ilerler minigini kucagina alirsin

En zoru transferi beklemekmiş bence
Zaman geçmek bilmiyor sanki
Sabırsızlanıyorum

Merhaba hepinizin transferi hayırlı olsun .. bende dün transfer oldum şişli memorial de ilk denemem inşallah ilk seferde olur .. 6AA dondurulmuş tek embriyo transferi oldum ..

Merhaba hepinizin transferi hayırlı olsun .. bende dün transfer oldum şişli memorial de ilk denemem inşallah ilk seferde olur .. 6AA dondurulmuş tek embriyo transferi oldum ..
merhaba sizin transferiniz de hayırlı olsun ben de dün transfer oldum sonucu ayni zamanlarda paylasicaz anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…