- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
Bu arada bizimde 4. Denememiz bu bizde bahçeci Diyarbakır da denedik dondurulmuş embriyoyduMerhaba arkadaşlar bizimde transferimiz olacak 23 de inşallah bugün bilgi aldık embriyolarimiz hakkında 5.gün kalitesi 4BB ve 4BC miş benim gibi olupta başarı saglayan var mı ve çözüldükten sonra kalitede düşme oluyor mu bir çok başarısız denememiz var
Ay canim benim insallah pozitif sonuc alirsinn. Merakla bekliyorum. Amin canim bakalim minnoslar buyumus yarin catlatma ignesi vuruncam sali gunu toplancak dediler. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.inşallah kaliteli yumoşların olsun canım benim.
geçen gün sen bana yazmıştın ben kafa dağınıklığından cevap verememişim kusura bakma.
bu akşam kan testi vereceğim.
güzel haberlerini bekliyorum.
hayirli olsun canim insallah problemsiz ilerler minigini kucagina alirsinMerhaba canım benimde aynen senin ki gibi 4bb ve 4bc çok şükür pozitif oldu ama daha kese filan görmedik çok korkuyorum
İyilermis canim cok sukur. Dr cosmuslar diyohilal1907 nasılmış cnm yumurtalar kaç tane oluşmuş
Aman iyi olsunlar da güzel embriyolara dönüşsünler :) sonrada sıra bana gelsinİyilermis canim cok sukur. Dr cosmuslar diyo
15-20 tane varmis bakalim toplamada kac cikicak
Benim beşinci gün başladı Çok şükür pozitif sonuç aldık bugün 16. Gün hala üşüyor çorapla bileKızlar transferimin 6.günü ama 2 gündür ayaklarımı ısıtamaz oldumo kadar çok üşüyor ki ayaklarım hiç olmazdı ilaçlarmı yapıyor acaba bileniniz var
Transferden sonra fikrinizin değişeceğine Emin’im hatta dahada zoru kan verdikten sonra sonucu beklemek :)En zoru transferi beklemekmiş bence
Zaman geçmek bilmiyor sanki
Sabırsızlanıyorum
Transferden sonra fikrinizin değişeceğine Emin’im hatta dahada zoru kan verdikten sonra sonucu beklemek :)
amin canim insallahh. Tedaviye baslayim diye gun sayzdim zaman gecmedi basladim hala zaman gecmiyo. Valla her ani heycan adrenalinn merak offfAman iyi olsunlar da güzel embriyolara dönüşsünler :) sonrada sıra bana gelsin
merhaba sizin transferiniz de hayırlı olsun ben de dün transfer oldum sonucu ayni zamanlarda paylasicaz anlaşılanMerhaba hepinizin transferi hayırlı olsun .. bende dün transfer oldum şişli memorial de ilk denemem inşallah ilk seferde olur .. 6AA dondurulmuş tek embriyo transferi oldum ..
Ayın 28 i test günüm inşallah güzel haber paylaşırızmerhaba sizin transferiniz de hayırlı olsun ben de dün transfer oldum sonucu ayni zamanlarda paylasicaz anlaşılan
insallah canim benim de öyle 28 ocak pazar sabahini bekliyorum sabırsızlıkla tabi durumumunda tadini çıkarmaya çalışıyorumAyın 28 i test günüm inşallah güzel haber paylaşırız
Sen hangi merkezde yaptırdıninsallah canim benim de öyle 28 ocak pazar sabahini bekliyorum sabırsızlıkla tabi durumumunda tadini çıkarmaya çalışıyorum
ben Antalyada yaptırıyorm ikinci denememSen hangi merkezde yaptırdın
İnşallah son olur canım transferden sonra beklemek en zoruymuş valla zaman geçmiyorben Antalyada yaptırıyorm ikinci denemem
insallah canim hepimizin yüzü güler umarım evet zor oluyor gerçekten beklemek Allahtan bizim doktorlarimiz erken baktırıyor kimisi 12. günde istiyor kan testiniİnşallah son olur canım transferden sonra beklemek en zoruymuş valla zaman geçmiyor
GünaydıınnGunaydin kizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?