- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Benim test günüm 22 Ocak. Ama bu sabah idrardan baktım ikinci çizgi kesinlikle görünmedi. Bunun üzerine baya kafam çorba oldu, toparlayamadım kendimi, bir merkezde kan verdim. Hamd olsun 83 cıktı. 8 ocak içi transfer günüm. Yani bugün 9 ya da 10 oluyor. Inşallah meleğim sımsıkı tutunur, sağlıkla hayirla bereketle... artık 22 sinden önce hicbir şey yapmayacağım, bakmayacağım sonuca
Canimm tekrardan yaptin mi testbende 10 ocak da transfer oldum.
benim de 22 ocak test tarihim.
benim de bu gün erken gebelik testim bariz negatifti.
zaten umutlu da değildim.
senin idrarda negatif kanda pozitif çıkmış çok şükür.
inşallah sağlıkla ilerler.
Erken gebelik testini ben hiç bilmiyorum. Şu idrardan bakılan test çubuğundan farklı sanıyorum. Benimkinde ikinci çizgi silik bile değildi. Hiç yoktu. Çok kötü oldum. Hastanede aldım soluğu. Kaç kere sordum acaba makineler yanlış ölçmüş olabilir mi falan diye. :) bide diyorlar siz istemiyormusunuz bu bebeği, yanlış mi çıkmasını diliyorsunuz :) inşallah seninki de öyle bir şeydir.bende 10 ocak da transfer oldum.
Canım embriyo 5. Gün müydü taze miydi sorununuz neydi bi de hangi marka idrar testi yaptın ?? Çok soru sordum ama ben de bugün negatif sonuç aldım idrarda canım çok sıkıldıbende 10 ocak da transfer oldum.
Canım embriyo 5. Gün müydü taze miydi sorununuz neydi bi de hangi marka idrar testi yaptın ?? Çok soru sordum ama ben de bugün negatif sonuç aldım idrarda canım çok sıkıldı
Ben bu sabah yapmaya cesaret edemedim ama benim de olmadı biliyorum.. ilk denememdi zaten ilkte olması çok büyük şans ve o şans beni asla bulmaz.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallahevet 5.gün ve blasttı.
ben erken gebelik testi yaptım ama inan markasını hatırlamıyorum bilmediğim bir markaydı.
donmuş transferdi benimki.
ilk erkek infertilitesiydi sonra benden kaynaklı olduğu da çıktı.
benim bu sabahki de negatif ve anladım ki artık olmadı.
benim 3.denememdi üstelik.
kısmet nasip.
Herkes aynı şeyi söylüyor canım. İlk denemedi tutması çok büyük bir şans negatif çıkarsa kendinizi harap etmeyin diyolar da neden öyle acaba ?Ben bu sabah yapmaya cesaret edemedim ama benim de olmadı biliyorum.. ilk denememdi zaten ilkte olması çok büyük şans ve o şans beni asla bulmaz.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benimki taze transferdi rahim ilaçlardan dolayı yoruluyor hemen üstüne embriyoyu kabul etmesi bekleniyor bence bundan dolayı kabul edemiyor.. rahim dinlendirme yapıldığında dondurulmuş olan embriyo bile daha kolay yerleşiyor..Herkes aynı şeyi söylüyor canım. İlk denemedi tutması çok büyük bir şans negatif çıkarsa kendinizi harap etmeyin diyolar da neden öyle acaba ?
Benim dondurulmuştu canım ama tutmadıBenimki taze transferdi rahim ilaçlardan dolayı yoruluyor hemen üstüne embriyoyu kabul etmesi bekleniyor bence bundan dolayı kabul edemiyor.. rahim dinlendirme yapıldığında dondurulmuş olan embriyo bile daha kolay yerleşiyor..
Kaçıncı denemendi peki neden tutmadığını araştırmadı mı doktorun ? Geçenlerde bir yazı okudum defalarca tüp bebek denemişler tutmamış sebepse ufacık mi enfeksiyonmuş cinsel yolla bulaşan bi enfeksiyon belirti vermediği için de fark edilmemiş ama doktorun biri en sonunda fark etmiş düşünsene bi antibiyotik ilaca bakıyor her şey.. sonraki tedavide de tutmuş hemenBenim dondurulmuştu canım ama tutmadı
İnşallah her şey yolundadır sadece zamanı değilmiştir.. hayırlısı olsun inşallahGeçen hafta cumartesi negatifi gördüm test günümdü doktorum 1 hafta içinde adet görürsün olunca 2.günü gel konuşalım neden tutmadı bakalım dedi. Bugünde adet oldum yarın kontrolüm var
Canin sag olsun kuzum allah yardimcimiz olsunGeçen hafta cumartesi negatifi gördüm test günümdü doktorum 1 hafta içinde adet görürsün olunca 2.günü gel konuşalım neden tutmadı bakalım dedi. Bugünde adet oldum yarın kontrolüm var
Gunaydin kizlarr kontrole geldim minnoslarim ne kadar oldular ne zaman toplanicaklar bu gun belli olucak cok heycanliyimm
Merhaba canım benimde aynen senin ki gibi 4bb ve 4bc çok şükür pozitif oldu ama daha kese filan görmedik çok korkuyorumMerhaba arkadaşlar bizimde transferimiz olacak 23 de inşallah bugün bilgi aldık embriyolarimiz hakkında 5.gün kalitesi 4BB ve 4BC miş benim gibi olupta başarı saglayan var mı ve çözüldükten sonra kalitede düşme oluyor mu bir çok başarısız denememiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?