ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Merhaba arkadaşlar.

Ben de Aralık ayında başladım. 5 ocakta transferim oldu. Çok şükür 12. Gün yani bugün 250 çıktı beta. Bu benim ikinci transferim birinci denemem de pozitif olmuştu 14. Haftada kaybettim melek oldu yavrum
Bu yavrum benimle kalır ve sağlıcakla kucağıma alırım inşallah.

inşallah canım hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Merhaba kızlar 13 Ocak da transferim oldu bugün 5.günüm Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin..Bel ağrısı var bugün normalmi bilemedim sanki adet sancısı gibi..

Merhaba kızlar 13 Ocak da transferim oldu bugün 5.günüm Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin..Bel ağrısı var bugün normalmi bilemedim sanki adet sancısı gibi..
normal canım benim transferimden sonra bugün 14 günüm hala belim ağrıyor inşallah seninki de olumlu sonuçlanır

Canım benim negatif malesef
Canin sagolsun kuzum rabbim sabir versin
Canım benim transfer 1 ocak :) 10.gün 60, 12.ğün 145, 14.gün 282.9 çıktı şimdi tekrar verdimm :)
hayirli olsun canim allah kucagina da almayi nasip etsin

canim ben yazdim ya benim negatif
Kusura bakma canim atlamisim sanirim canin sagolsun rabbim sabir versin
hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin

Allah yardımcın olsun. Elini karnına koy ve selavat çek, Ya Mubdiu de sürekli. Inşallah sımsıkı tutmuş sana. Hayırla sağlıkla

Gunaydin kizlarr bu gun kontrolum varr.
Test yapan sonuc bildiren yok mu bu aralar isim yazdirip bidaha sesi cikmayanlar size sesleniyorumm. pastelmom @Melike49 Dykdyk N naturelll K Karak87
Benim test günüm 22 Ocak. Ama bu sabah idrardan baktım ikinci çizgi kesinlikle görünmedi. Bunun üzerine baya kafam çorba oldu, toparlayamadım kendimi, bir merkezde kan verdim. Hamd olsun 83 cıktı. 8 ocak içi transfer günüm. Yani bugün 9 ya da 10 oluyor. Inşallah meleğim sımsıkı tutunur, sağlıkla hayirla bereketle... artık 22 sinden önce hicbir şey yapmayacağım, bakmayacağım sonuca

Hayirli olsun canim cok sevindimm

Kızlar transferimin 6.günü ama 2 gündür ayaklarımı ısıtamaz oldumo kadar çok üşüyor ki ayaklarım hiç olmazdı ilaçlarmı yapıyor acaba bileniniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…