Canım benim transfer 1 ocak :) 10.gün 60, 12.ğün 145, 14.gün 282.9 çıktı şimdi tekrar verdimm :)
inşallah canım hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar.
Ben de Aralık ayında başladım. 5 ocakta transferim oldu. Çok şükür 12. Gün yani bugün 250 çıktı beta. Bu benim ikinci transferim birinci denemem de pozitif olmuştu 14. Haftada kaybettim melek oldu yavrum
Bu yavrum benimle kalır ve sağlıcakla kucağıma alırım inşallah.
inşallah canım hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin inşallahSağol cnm inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımiza alırız
normal canım benim transferimden sonra bugün 14 günüm hala belim ağrıyor inşallah seninki de olumlu sonuçlanırMerhaba kızlar 13 Ocak da transferim oldu bugün 5.günüm Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin..Bel ağrısı var bugün normalmi bilemedim sanki adet sancısı gibi..
Canin sagolsun kuzum rabbim sabir versinCanım benim negatif malesef
hayirli olsun canim allah kucagina da almayi nasip etsinCanım benim transfer 1 ocak :) 10.gün 60, 12.ğün 145, 14.gün 282.9 çıktı şimdi tekrar verdimm :)
Kusura bakma canim atlamisim sanirim canin sagolsun rabbim sabir versincanim ben yazdim ya benim negatif
hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar alirsinMerhaba kızlar 13 Ocak da transferim oldu bugün 5.günüm Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin..Bel ağrısı var bugün normalmi bilemedim sanki adet sancısı gibi..
Allah yardımcın olsun. Elini karnına koy ve selavat çek, Ya Mubdiu de sürekli. Inşallah sımsıkı tutmuş sana. Hayırla sağlıklaMerhaba arkadaşlar.
Ben de Aralık ayında başladım. 5 ocakta transferim oldu. Çok şükür 12. Gün yani bugün 250 çıktı beta. Bu benim ikinci transferim birinci denemem de pozitif olmuştu 14. Haftada kaybettim melek oldu yavrum
Bu yavrum benimle kalır ve sağlıcakla kucağıma alırım inşallah.
Benim test günüm 22 Ocak. Ama bu sabah idrardan baktım ikinci çizgi kesinlikle görünmedi. Bunun üzerine baya kafam çorba oldu, toparlayamadım kendimi, bir merkezde kan verdim. Hamd olsun 83 cıktı. 8 ocak içi transfer günüm. Yani bugün 9 ya da 10 oluyor. Inşallah meleğim sımsıkı tutunur, sağlıkla hayirla bereketle... artık 22 sinden önce hicbir şey yapmayacağım, bakmayacağım sonuca
Hayirli olsun canim cok sevindimmBenim test günüm 22 Ocak. Ama bu sabah idrardan baktım ikinci çizgi kesinlikle görünmedi. Bunun üzerine baya kafam çorba oldu, toparlayamadım kendimi, bir merkezde kan verdim. Hamd olsun 83 cıktı. 8 ocak içi transfer günüm. Yani bugün 9 ya da 10 oluyor. Inşallah meleğim sımsıkı tutunur, sağlıkla hayirla bereketle... artık 22 sinden önce hicbir şey yapmayacağım, bakmayacağım sonuca
ADI | YAŞ | DENEME | TRANSFER | SONUÇ |
---|---|---|---|---|
| 32 | 4 | - | - |
A arkadasimes | - | - | - | - |
| - | - | 02.01.18 | |
| 28 | 1 | - | - |
| 27 | 1 | 04.01.18 | |
@Melike49 | - | - | 12.12.17 | |
| 29 | 3 | 03.01.18 | |
N naturelll | 32 | 3 | 08.01.18 | |
D Dlny3342 | 26 | 1 | - | - |
| - | 2 | - | - |
| 27 | 1 | 02.01.18 | |
B Burcus82 | 35 | 1 | 31.12.17 | |
K Karak87 | 30 | 1 | 01.01.18 | |
| 29 | 1 | 04.01.18 | |
| 27 | 1 | - | - |
| 35 | 1 | - | - |
| 27 | 1 | - | - |
M mutlukaktus66 | - | - | 13-01-18 | - |
Amin canım sen gördünmü keseyi kalp atışınıAllahim bebislerimizi bizlere bagislasin kizlar
Hayir doktorum git demedi henuz yarin soylicek ne zaman gidecegimiAmin canım sen gördünmü keseyi kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?