Nasilsinn nasil gidiyor cnmGünaydıınn
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın dün akşam gece yarısına kadar hem kasık ağrım oldu hem ayaklarım falan yandı sabah uyandım ağrım falan yoktu içime korku girdi şimdi kasık ağrım yine başladı normale döndüm psikolojik olarak sanki ağrılar belirti gibi geliyor tuttuğunu hissediyorum ağrı olunca :) ağrım geçince korku giriyor içime valla ağrıma sevinir oldum ya :))Nasilsinn nasil gidiyor cnm
Kendini dinleme canim arkadasim cok karamsardi hic agrim yok diye bu aralar doguracak oglunu. İnsallah guzel olacak. Kacinci gununduİyiyim çok şükür canım sen nasılsın dün akşam gece yarısına kadar hem kasık ağrım oldu hem ayaklarım falan yandı sabah uyandım ağrım falan yoktu içime korku girdi şimdi kasık ağrım yine başladı normale döndüm psikolojik olarak sanki ağrılar belirti gibi geliyor tuttuğunu hissediyorum ağrı olunca :) ağrım geçince korku giriyor içime valla ağrıma sevinir oldum ya :))
Cuma günü oldu transferim bugün ikinci günüm daha .. Allahım nasip eder inşallah hepimizeKendini dinleme canim arkadasim cok karamsardi hic agrim yok diye bu aralar doguracak oglunu. İnsallah guzel olacak. Kacinci gunundu
Amin canim insallah hayirlisi olsunnCuma günü oldu transferim bugün ikinci günüm daha .. Allahım nasip eder inşallah hepimize
Amiin .. Sen hangi aşamadasın canımAmin canim insallah hayirlisi olsunn
Ben bu gun catlatma ignesi vuruncam sali toplancak allah izin verirseAmiin .. Sen hangi aşamadasın canım
İnşallah canım bol bol sağlıklı embriyoların olsun .. pgt falan yaptıracak mısınızBen bu gun catlatma ignesi vuruncam sali toplancak allah izin verirse
Embriyolarin durumuna gore karar vericez canim. Ama doktorum ilkini taze transfer edelim tutmazsa digerlerini gonderirz falan demisti. Henuz belli degil o daİnşallah canım bol bol sağlıklı embriyoların olsun .. pgt falan yaptıracak mısınız
Canim hafif pko var bende sadece ultrason goruntusunde yani. Baska bi problemim yok. Sperm testleri de cok iyi. En son sperm dna hasarina da baktirdik onda da sorun yok. Hersey cok guzel gidiyor diyorlar ama hep negatif oldu aciklama da bulamiyorlar sanssizlik diyorlardi. Timur hoca da dadi sebebi bilinmeyen infertiliteymis. Boyleside zor uzerine gidebilcemiz hicbisey yokhilal1907 cnm sizin sperm sayısı morfoloji falan nasıldı bugüne kadar 3 denemem neden tutmadı,
Uff bizdede sebepsiz 1 aşılama 2 tüp 3 transfer oldu negatif açıklama yok şimdi yeni tedaviye başlayacağım ya korku başladı yine öyle olursa diyeCanim hafif pko var bende sadece ultrason goruntusunde yani. Baska bi problemim yok. Sperm testleri de cok iyi. En son sperm dna hasarina da baktirdik onda da sorun yok. Hersey cok guzel gidiyor diyorlar ama hep negatif oldu aciklama da bulamiyorlar sanssizlik diyorlardi. Timur hoca da dadi sebebi bilinmeyen infertiliteymis. Boyleside zor uzerine gidebilcemiz hicbisey yok
Sor canim sorilun degil hepimiz ayni seyleri yasiyoruz sonucta. İnsallah guzel sonuclar alicaz bizde. Sorun olmayinca alternatif seyler ariyorum bende kedi doktorum oldum. Drlar bakmiyorlar ben vitaminlere baktirdim kendim. D vitaminim eksik demirim eksik bunlarin da etkisi vardir siye dusunuyorum. Aldim vitaminlerimi kullaniyorum. Gebelik asisini yaptircam. Gerek gorulurse intralipid serum yaptircaz. Ne bileyim birinden biri ise yaricak eninde sonunda. Catlatma ignemi vurundum az once. Saliyi iple cekiyorum.Uff bizdede sebepsiz 1 aşılama 2 tüp 3 transfer oldu negatif açıklama yok şimdi yeni tedaviye başlayacağım ya korku başladı yine öyle olursa diyeondan sorup duruyorum yandaş arıyorum kendime sanırım :)))
D vitamini çok önemli canım bende devit ampul aldım, bende eksiksiz olsun bu sefer diye uğraşıyorum araştırıyorum merkeze gitmeden ah ca 125 falan istediler ben aile hekiminden detaylı tahlillerimi yaptıracağım, daha önceki tedavimde de yaptırmıştım herşeye bakıyorlar inşallah bu son tedavilerimiz olurSor canim sorilun degil hepimiz ayni seyleri yasiyoruz sonucta. İnsallah guzel sonuclar alicaz bizde. Sorun olmayinca alternatif seyler ariyorum bende kedi doktorum oldum. Drlar bakmiyorlar ben vitaminlere baktirdim kendim. D vitaminim eksik demirim eksik bunlarin da etkisi vardir siye dusunuyorum. Aldim vitaminlerimi kullaniyorum. Gebelik asisini yaptircam. Gerek gorulurse intralipid serum yaptircaz. Ne bileyim birinden biri ise yaricak eninde sonunda. Catlatma ignemi vurundum az once. Saliyi iple cekiyorum.
Amin canim insallahD vitamini çok önemli canım bende devit ampul aldım, bende eksiksiz olsun bu sefer diye uğraşıyorum araştırıyorum merkeze gitmeden ah ca 125 falan istediler ben aile hekiminden detaylı tahlillerimi yaptıracağım, daha önceki tedavimde de yaptırmıştım herşeye bakıyorlar inşallah bu son tedavilerimiz olur
Ciktim canim opudan :)hilal1907 canım bugün opu günün şimdiden geçmiş inşallah güzel güzel yumurtalar çıkar güzel embriyolar olurlar haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun canim birinci asamayi atlattinCiktim canim opudan :)
Geçmiş olsun hayırlısı inşallah sağlıkla döllenirlerCiktim canim opudan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?