ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Nasilsinn nasil gidiyor cnm
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın dün akşam gece yarısına kadar hem kasık ağrım oldu hem ayaklarım falan yandı sabah uyandım ağrım falan yoktu içime korku girdi şimdi kasık ağrım yine başladı normale döndüm psikolojik olarak sanki ağrılar belirti gibi geliyor tuttuğunu hissediyorum ağrı olunca :) ağrım geçince korku giriyor içime valla ağrıma sevinir oldum ya :))

Kendini dinleme canim arkadasim cok karamsardi hic agrim yok diye bu aralar doguracak oglunu. İnsallah guzel olacak. Kacinci gunundu

hilal1907 cnm sizin sperm sayısı morfoloji falan nasıldı bugüne kadar 3 denemem neden tutmadı,
Canim hafif pko var bende sadece ultrason goruntusunde yani. Baska bi problemim yok. Sperm testleri de cok iyi. En son sperm dna hasarina da baktirdik onda da sorun yok. Hersey cok guzel gidiyor diyorlar ama hep negatif oldu aciklama da bulamiyorlar sanssizlik diyorlardi. Timur hoca da dadi sebebi bilinmeyen infertiliteymis. Boyleside zor uzerine gidebilcemiz hicbisey yok

Uff bizdede sebepsiz 1 aşılama 2 tüp 3 transfer oldu negatif açıklama yok şimdi yeni tedaviye başlayacağım ya korku başladı yine öyle olursa diye ondan sorup duruyorum yandaş arıyorum kendime sanırım :)))

Sor canim sorilun degil hepimiz ayni seyleri yasiyoruz sonucta. İnsallah guzel sonuclar alicaz bizde. Sorun olmayinca alternatif seyler ariyorum bende kedi doktorum oldum. Drlar bakmiyorlar ben vitaminlere baktirdim kendim. D vitaminim eksik demirim eksik bunlarin da etkisi vardir siye dusunuyorum. Aldim vitaminlerimi kullaniyorum. Gebelik asisini yaptircam. Gerek gorulurse intralipid serum yaptircaz. Ne bileyim birinden biri ise yaricak eninde sonunda. Catlatma ignemi vurundum az once. Saliyi iple cekiyorum.

D vitamini çok önemli canım bende devit ampul aldım, bende eksiksiz olsun bu sefer diye uğraşıyorum araştırıyorum merkeze gitmeden ah ca 125 falan istediler ben aile hekiminden detaylı tahlillerimi yaptıracağım, daha önceki tedavimde de yaptırmıştım herşeye bakıyorlar inşallah bu son tedavilerimiz olur

Amin canim insallah

hilal1907 canım bugün opu günün şimdiden geçmiş inşallah güzel güzel yumurtalar çıkar güzel embriyolar olurlar haberlerini bekliyoruz

Eklentiler

• 5F0C118D-7B79-4B06-8EA4-4DF4CB48A860.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 273C79FA-7AC3-4F8B-81FB-77CAC38DEA4A.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 36
Sagolun kuzularr yine agladim yarim saat darisi basiniza diyorum. Kafam iyi kim ne durumdaydi hatirlamiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…