olsun canım bu da iyi bir sayiKizlar moralim cok bozuldu 22 taneden 10 tane dolu cikmis 7 tane dollenmis
10 da 7 iyi bir sayı canım bozma moralini, inşallah 5.güne giden kaliteli embriyolar olurlar.Kizlar moralim cok bozuldu 22 taneden 10 tane dolu cikmis 7 tane dollenmis
Çok fazla yumurta ve ilaçla oluşuyor hepsini sağlıklı bekleyemeyiz zaten canım üzme kendini lütfen 7 tane çok iyi sadece 1 tane yumurtayla sonuna kadar gidip yavrusunu kucağına alanlar var biliyorsun sağlıkla devam etsinler inşallahKizlar moralim cok bozuldu 22 taneden 10 tane dolu cikmis 7 tane dollenmis
Sukret bence bu cok guzel bi sayiKizlar moralim cok bozuldu 22 taneden 10 tane dolu cikmis 7 tane dollenmis
olsun canım bu da iyi bir sayi
10 da 7 iyi bir sayı canım bozma moralini, inşallah 5.güne giden kaliteli embriyolar olurlar.
Çok fazla yumurta ve ilaçla oluşuyor hepsini sağlıklı bekleyemeyiz zaten canım üzme kendini lütfen 7 tane çok iyi sadece 1 tane yumurtayla sonuna kadar gidip yavrusunu kucağına alanlar var biliyorsun sağlıkla devam etsinler inşallah
Esim moralimi cok bozdu belkide umutsuzluga onun yuzundrn kapildim. 7 tane mi falan yapti bi dolu surat cektim geri gonderdim bu gun. Bundan sonraki surecleri tek basima gecircem.Sukret bence bu cok guzel bi sayi
Tebrikler cnm gozun aydinÇok güzel bir haber buuuu
canim benim eşler bu sureci pek anlamıyor bizim ki de ya kalmazsa ya son gune hic biri gelmezse diye olmayan stresi aklima sokmustu duymazdan gel en iyisi gayet güzel yeter ki saglikli olsun bir tane bile olsa sukret canım ve rahat olEsim moralimi cok bozdu belkide umutsuzluga onun yuzundrn kapildim. 7 tane mi falan yapti bi dolu surat cektim geri gonderdim bu gun. Bundan sonraki surecleri tek basima gecircem.
Sayı iyi canım moralini bozma sen. Önemli olan sağlıklı birşekilde ilerlemeleri inşallah oda olacakEsim moralimi cok bozdu belkide umutsuzluga onun yuzundrn kapildim. 7 tane mi falan yapti bi dolu surat cektim geri gonderdim bu gun. Bundan sonraki surecleri tek basima gecircem.
Merhaba canım. Postun sahibi sendin değil mi? Sürecin nasildi? Geçen ay mi 32 tane toplandı? Çok toplandığı için transferin mi ertelenmişti?Kizlar moralim cok bozuldu 22 taneden 10 tane dolu cikmis 7 tane dollenmis
Oyle olmaya calisiyorum ama iste encok o etkiliyor beni. Cok sukur tabi ya hic olmasaydi.canim benim eşler bu sureci pek anlamıyor bizim ki de ya kalmazsa ya son gune hic biri gelmezse diye olmayan stresi aklima sokmustu duymazdan gel en iyisi gayet güzel yeter ki saglikli olsun bir tane bile olsa sukret canım ve rahat ol
İnsallah canimSayı iyi canım moralini bozma sen. Önemli olan sağlıklı birşekilde ilerlemeleri inşallah oda olacak
Yok tatlim gecen ay kist cikmisti o yuzden baslayamamistim. Bu ay basladim dun topladilar hersey iyiydi ama yine yarisi bos cikti. İnsallah kalanlar iyi olur. Cuma buyuk ihtimal transfer olcak.Merhaba canım. Postun sahibi sendin değil mi? Sürecin nasildi? Geçen ay mi 32 tane toplandı? Çok toplandığı için transferin mi ertelenmişti?
Bende kullanmaya basladim cnm. Yatiyosun bacaklarini kirip jelin ucunu aciyosun. Minnacik ucuna cikiyo onu deydir kayganlasiyo sonra ittir iceri sık 5 dk yat sonra 15 dk yurucenKızlar crinone jel nasıl kullanılır ?
Oyle olmaya calisiyorum ama iste encok o etkiliyor beni. Cok sukur tabi ya hic olmasaydi.
İnsallah canim
Yok tatlim gecen ay kist cikmisti o yuzden baslayamamistim. Bu ay basladim dun topladilar hersey iyiydi ama yine yarisi bos cikti. İnsallah kalanlar iyi olur. Cuma buyuk ihtimal transfer olcak.
Bende kullanmaya basladim cnm. Yatiyosun bacaklarini kirip jelin ucunu aciyosun. Minnacik ucuna cikiyo onu deydir kayganlasiyo sonra ittir iceri sık 5 dk yat sonra 15 dk yurucen
Fazlasi cikiyo sorun degil cnm o. 5 dk yaticaksin sonrasinda 15 dk yuru dedi bana doktorYatacak mıyım
Yürüyecek miyim
Pek bilemedim
Ama evin içinde 2 tur attım
Yeterli mi ?
Birde dışarı çıktı gibi ya
Fazlasi cikiyo sorun degil cnm o. 5 dk yaticaksin sonrasinda 15 dk yuru dedi bana doktor
Fazlasi cikiyo sorun degil cnm o. 5 dk yaticaksin sonrasinda 15 dk yuru dedi bana doktor
Teşekkür ederim canım
Bilgilendirme olmadı
Sadece transfer sabahı kullanma
Transferden sonra kullanacaksın
Yanında getir dediler
rica ederim canim. Ben yarin gebelik asisi olcam sonraki gun de buyuk ihtimalle transfer olcak yarin netlesir dediler. Senin transfer ne zaman canimTeşekkür ederim
Sen ne aşamadasın cnm
rica ederim canim. Ben yarin gebelik asisi olcam sonraki gun de buyuk ihtimalle transfer olcak yarin netlesir dediler. Senin transfer ne zaman canim
Gebelik aşısı nasıl bişey canımrica ederim canim. Ben yarin gebelik asisi olcam sonraki gun de buyuk ihtimalle transfer olcak yarin netlesir dediler. Senin transfer ne zaman canim
Tedavi oldugun yer neresi canim bilmiyorum ama benim doktorum yapalim dedi.Ee bana yapmadılar onu
Transfer pazartesi dediler
Bugün kontrol vardı
Yumurta toplama gunu benden bi siringa kan aldilar. İcine rahmi gelistirecek bebegin tutunmasini saglayacak bisiler katacaklarmis onu da rahime enjekte ediceklermis asilama yapar gibi. Tamamen bebegin daha rahat tutunmasina yonelik biseymis insallah ise yarar cunku 3 basarisiz denemem var. Bu ilk defa uygulanacakGebelik aşısı nasıl bişey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?