ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Ben bu 2 embriyonun kalitesini hiç blmiyorm ki belki 3 güne bile dayanamayacak belki de dayansa bile çok kalitesiz. Yok olmadi arkadaşlar bütün çabam bosaymis
Canım çok benzer şeyi biz yaşadık 2 sene önce. Ama bize spermlerden bile demediler öyle olduğunu 2 deneme sonra öğrendik. 24 yumurtadan 10 embriyo döllenmişti 3.gün donduruldular ama çözüldükten sonra hiç biri 5.gübe düzgün gitmedi. En sonunda spermden dedilee. Şimdi eşim 8 aylık falan tedavi gördü ve 9 tane iyi kalite 5.gün blast embriyomuz var. Bugüb transferim var tutar mı bilmem ama en azından tedaviyle kalite embriyo elde edilebiliyor demek istiyorum. Üzülme en kötü tedavi olursunuz.çözümü var

Kızlar bi sorum olacak. Malum 2 tane embriyomuz kaldı demin dediğim gibi. Embriyolog arayıp iki tane normal embriyo var dedi tüm bilgim bu. Sorum şu. Bu embriyolar yarın yani 2. Gün ölebilir mi yoksa oluştuysa bi kere 3. Güne kadar dayanır mı

evet arkadaşım canlı oldukları için sonuçta her an ölme tehlikesi var. ama bence bu kadar stres yapma kendine. eğer 3 -5 gün yaşadıktan sonra tutmayacaksa ya da tuttuktan sonra ölecekse şimdiden ölmesi daha hayırlı olmaz mı? seni daha az üzmez mi?.. her şey olacağına varıyor. hayırlısı ne ise o olsun inşallah...

bu arada herkese merhaba
benim ilk denemem kimyasalla sonuçlandı bir tane de dondurulmuş 3. gün embriyom var, kısmetse ocak sonunda transfer olacak. adetimi bekliyorum ben de.

Canım bunlar gerçekten belli olmaz. Benim 28 yumurtam vardı. Ilk gün 4 u öldü kaldı 24, ikinci gün 20 si öldü kaldı 4, üçüncü gün 1 i daha öldü kaldı 3. Dediler ki 2 si orta kalite 1 i iyi kalite. 1ini koydular. Elhamdülillah tuttu. Kimi dondurulmuş iyi diyor. Bizimkiler taze idi. Kimine taze konuyor, dondurulmuş daha yüksek ihtimal diyorlar. Sadece dua ve ümit. Inan ki elinden hicbir şey gelmez baska

Hayırlısı olsun herkes için 2018 .En kısa zaman da tedaviniz başarılı olur ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Ben de transfer süreci beklemekteyim.

14 tane toplandı ama tabi bizim sperm sıkıntı olunca kacı embriyo olur kaçı dayanır blmiyorum.
Canım benim sıkma canını. Dua et. 13yumurtam toplandı. 5i döllendi. 5.gün gitti 2kalmış. Transfer ettik 2sini. Dondurulacak kalmadı bile. Hayırlısı olsun dedim Allah onları bağışlasın bana. Tevekkül ettim sende et

2 tanecik var zaten işte şu an embriyo. O da bugün daha 1. Gün. Yarına ikisi de öleblir...

Merhaba arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum :)
Deneme: 1
Transfer tarihi: 31.12.2017
Benzer yaşantılarımızı paylaşıp akıl alabilirim sizlerden. İnsallah hepimiz Bebişlerimizi kucağımıza alırız.

bu arada herkese merhaba
benim ilk denemem kimyasalla sonuçlandı bir tane de dondurulmuş 3. gün embriyom var, kısmetse ocak sonunda transfer olacak. adetimi bekliyorum ben de.

Hayırlısı olsun herkes için 2018 .En kısa zaman da tedaviniz başarılı olur ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Ben de transfer süreci beklemekteyim.

Beni de yazın kızlaaar. Aralık 14 de başladım dün oldu tarn

yaş 27 ilk deneme kızlar. 14 aralık tedavi başlangıcı 2ocak transfer 15ocak test

Hosgeldiniz kizlarr hayirli olsun tedavilerinizz

Benim kafam çok karıştı, duygularım planlarım allak bullak oldu.
Bugün iğnelerin sonuna yaklaştık diye gelmiştim doktora. E2 3bin küsür çıkmış. Yumurtaların en büyüğü 17 mm civarı. Haftasonu yumurta toplanıp 3 gün sonra transfer olur diye düşünürken değerim yüksek çıkmış yumurta fazla olacak diye döndürüp birdahaki adet gününe bırakalım.diye karar çıkmış konseyden. Bilmiyorum... Çok şaşırdım... nedense dondurulmuş olunca ben olumsuz düşünüyorum sanıyorum. Bundan önceki de dondurulmuş embriyo idi ondan sanırım.... Çok karışık kafam çok. Gidip yarın tekrar konuşmayı düşünüyorum...

Benim de değerim çok yüksek çıktığı için donduruldu Opudan 5 gün sonra Regl Oldum Kontrole gittim şimdi Doğum Kontrol hapına başladım hapın bitmesine 1 gün kala gel dedi doktorum valla ilk denemem olduğu için benim de kafam karışıyor

Arkadaşlar sizin olmasa da tanıdıklardan vs 2 tane embriyo oluşup 3. ya da 5. Gune dayanan var mı umut olun bana.

Vallahi kafam bir dünya. Şimdi yumurtalar ayrı dondurulup bir dahaki ay mi spermle döllenecekler yoksa embriyo haline getirip oyle mi donduracaklar ?

Vallahi kafam bir dünya. Şimdi yumurtalar ayrı dondurulup bir dahaki ay mi spermle döllenecekler yoksa embriyo haline getirip oyle mi donduracaklar ?
Canim inan en iyisini yapiyorlar ben devlette 3 tup bebek denedim. 5000 in uzerindeydi e2 degerim ve buna ragmen transfer ettiler. Tabi tutmadi. Bence dondurulmasi daha mantikli. Suan tedavi yaptiracagim yerde taze transfer edebiliriz dediler ama tum sartlari saglarsa falan dediler. Rahmin dinlenmesi cok daha iyi bence. Taze transferi 3 defa denemis ve negatif almis biri olarak bu kararlarina sevindim. Olumlu dusun canim. Suan dusunmen gereken tek sey saglikli ve kaliteli embriyolarin olsun en basta. Rabbim gerisini guzel eyler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…