Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar testimi yaptım sonuç pozitif
KanKandaAnladım canım bu arada testim pozitif çıktı
Kanda mı baktırdınız? Hayırlı olsun. Darısı bize inşllahAnladım canım bu arada testim pozitif çıktı
Üzülme canım bende de hiçbir belirti yok. Herkeste belirti olacak diye bir şey yokBenim bugün 11. gün. Hiç bir belirtiyi yaşamıyorum. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı. Herhangi bir lekelenme de yok. Içim daraldı iyice.
Ben pozitif aldım sonucu çok şükürSen test yaptın mı
Maşallah süphanallah Allah im sağlıcakla kucağına da almak nasip etsin inşallah bende yarın olsa da Bi öğrensem şu 9 gün geçmek bilmedi 9 yıl gibi aynıBen pozitif aldım sonucu çok şükür
Arkadaşlar merhaba benim transferim 23 aralıkta oldu 8. Günü dayanamayıp kanda beta baktırdım 2 çıktı çok üzüldüm bugün 10. Günüm doktorumun söyediği test tarihi 6 ocak acaba Olabılırmı değer yükselirmi hiç umudum yokAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin amin Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah güzel sonuçlar alırsınMaşallah süphanallah Allah im sağlıcakla kucağına da almak nasip etsin inşallah bende yarın olsa da Bi öğrensem şu 9 gün geçmek bilmedi 9 yıl gibi aynı
Harika haber !!!! Çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahAnladım canım bu arada testim pozitif çıktı
Maşallah süphanallah Allah im sağlıcakla kucağına da almak nasip etsin inşallah bende yarın olsa da Bi öğrensem şu 9 gün geçmek bilmedi 9 yıl gibi aynı
canım Dr dediği tarihte tekrarla bence 6 ocaga daha var çünkü benim 12.günde 13 çıkmıstı betam sonrasına katlanarak yükseldi geç tutunma olabilir ilaçlarını bırakmaArkadaşlar acil cevap
İnşallah yükselir benim gibi bekleyen arkadaşlar varsa tavsiyem sakın erkenden bakmayın benim moralim çok bozuk sürekli ağlıyorum bu ikinci artık çok yoruldumcanım Dr dediği tarihte tekrarla bence 6 ocaga daha var çünkü benim 12.günde 13 çıkmıstı betam sonrasına katlanarak yükseldi geç tutunma olabilir ilaçlarını bırakma
Evet kanda baktırdım amin inşallahKanKanda
Kanda mı baktırdınız? Hayırlı olsun. Darısı bize inşllah
İnşallah istediğimiz gibi olur herşey. Ameliyattan önce başka bir doktor sorunu bıle bıle yaptı bana tüp bebek şansımızı deneyelim dedı bide bizde o anda umutlu oldugumuz ıcın yaptık çünkü ikna ediyorlar. Tabıkı regl tam tarihinde gelince anladım ve sımsıkı gibi jel hap VS hıc vermemıstı. Suan anlıyorum neden vermedıgını zaten olmayacakmış. Ikı tupumde tıkalı nasıl olsun ki. Gecen mayıs başka Bı doktora gittim buraların en iyisi diye konusulan bana acık acık anlattı tüpünü almaya gerek yok kapatalım sıvı akışı duracak dedı kapattı 6 ay sonra gel dedı ama benim çalışma şartlarımdan dolayı sımdı ye sarktı yaptırdım bakalım bekliyoruz ınsallah yarın hayırlı haberler olur 1 embriyo transfer edıcektı cok ıyı embrıyoların dedı ama ben 2 tane istedim 2 tane konulduRABBİM positif alanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sanada canım yarın positif almayı nasip etsin banada çok büyük umut ol inşallah.. çok korkuyorum çok yoruldum umuda sabıra ihtiyacım var.. benimle aynı sorunu yaşayanlar positif aldımı aşırı seviniyorum demekki oluyormuş ISSIZZ sabırlı ol bin şükür yaradana... dua ediyorum sizde dua edin bizde bu günleri görelim inşallah.. senin kaçıncı tedavin canım?
Ameliyat öncesi de tüp bebek tedavisi oldunmu??
İsteğe göre kanuluyormu bakanlığın kuralları var diye biliyorum kafana göre istediğin kadar konmuyor artık bende istedim ama bakanlık izin vermiyor dediler?İnşallah istediğimiz gibi olur herşey. Ameliyattan önce başka bir doktor sorunu bıle bıle yaptı bana tüp bebek şansımızı deneyelim dedı bide bizde o anda umutlu oldugumuz ıcın yaptık çünkü ikna ediyorlar. Tabıkı regl tam tarihinde gelince anladım ve sımsıkı gibi jel hap VS hıc vermemıstı. Suan anlıyorum neden vermedıgını zaten olmayacakmış. Ikı tupumde tıkalı nasıl olsun ki. Gecen mayıs başka Bı doktora gittim buraların en iyisi diye konusulan bana acık acık anlattı tüpünü almaya gerek yok kapatalım sıvı akışı duracak dedı kapattı 6 ay sonra gel dedı ama benim çalışma şartlarımdan dolayı sımdı ye sarktı yaptırdım bakalım bekliyoruz ınsallah yarın hayırlı haberler olur 1 embriyo transfer edıcektı cok ıyı embrıyoların dedı ama ben 2 tane istedim 2 tane konuldu
İnşallah istediğimiz gibi olur herşey. Ameliyattan önce başka bir doktor sorunu bıle bıle yaptı bana tüp bebek şansımızı deneyelim dedı bide bizde o anda umutlu oldugumuz ıcın yaptık çünkü ikna ediyorlar. Tabıkı regl tam tarihinde gelince anladım ve sımsıkı gibi jel hap VS hıc vermemıstı. Suan anlıyorum neden vermedıgını zaten olmayacakmış. Ikı tupumde tıkalı nasıl olsun ki. Gecen mayıs başka Bı doktora gittim buraların en iyisi diye konusulan bana acık acık anlattı tüpünü almaya gerek yok kapatalım sıvı akışı duracak dedı kapattı 6 ay sonra gel dedı ama benim çalışma şartlarımdan dolayı sımdı ye sarktı yaptırdım bakalım bekliyoruz ınsallah yarın hayırlı haberler olur 1 embriyo transfer edıcektı cok ıyı embrıyoların dedı ama ben 2 tane istedim 2 tane konuldu
İsteğe göre kanuluyormu bakanlığın kuralları var diye biliyorum kafana göre istediğin kadar konmuyor artık bende istedim ama bakanlık izin vermiyor dediler?
Canım antalya da ilk seferki gelecek tüp bebek bu ikinci oldugum antalya tüp bebek ilk sefer de ben fazla bilgili olmadıgım ıcın kabul ettim halbuki yapılmazmıl yenı ogrendım ikincisindeBanada 2 tane konuldu..
Kâğıt işlemlerinde 1 tane transfer yapıldı yazıyor ama yapıyorlar evet yasak ama merkezden merkeze değişiyor canım...
İlkinde taze embriyo idi ikincisi dondurulmuşBanada 2 tane konuldu..
Kâğıt işlemlerinde 1 tane transfer yapıldı yazıyor ama yapıyorlar evet yasak ama merkezden merkeze değişiyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?