Aralık ayında transferi olanlar

Aynı gün aynı yer bana dün vermişlerdi .... 228 çıktı senin de yeni yılın kutlu olsun , sağlıklı mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl dilerim :)
Yaaa belki de gördük birbirimiz teğet geçtik doktorun tanselbey mi inşallah canım ben de yarın baktırcam bekleyemeyecepim benim 3. Gün embriyosu 21 Aralık transfer :)

Yaaa belki de gördük birbirimiz teğet geçtik doktorun tanselbey mi inşallah canım ben de yarın baktırcam bekleyemeyecepim benim 3. Gün embriyosu 21 Aralık transfer :)
Benim 5. Gün embriyosu ama Süleyman beydi benim doktorum , siz yalnız değildiniz di mi?

O yüzden size daha geç gün vermişler 5. Gün embriyosu 2 gün geç geliyor yani sizin 11 ile bizim 9. Gün değerleri benzer

Benim doktorum normalde oranın doktoru degil, dışarıdan geliyor

Canım nasıl sevindiiiim maşallah Değerlerin artarak devam etsin inşallah aynı gün yumurtalarımız toplanmıştı. Benim de test günüm yarın.
Evet senin de pozitif çıksın canım inşallah bu grup çoğumuza Uğur getirdi :) senden de güzel haber Alıcaz inşallah :)

Evet senin de pozitif çıksın canım inşallah bu grup çoğumuza Uğur getirdi :) senden de güzel haber Alıcaz inşallah :)
Ben 7. Ve 8. Günlerde idrar testinde pozitifi gördüm ama kan testi yaptırmadan tam sevinemiyorum yarın sevinicem inşallah. Allah burdaki herkesin kucağını tez zamanda doldursun. Birbirimize destek olduk ne güzel.

Evet kullanıyorum ve o lekeler kesildi 3 4 kere wc ye gıttıkten sonra bende şaşırdım kullandığım jel mı yaptı yoksa tutunma kanaması mı bilemedim hayıra gelsın ınsallah yarın test günüm

7.gün aynı şey bende de olmuştu çok şükür pozitifi gördüm
Benim o lekeler dün bir daha gelmedi özellikle bakıyorum yok gelmiyor bırde şiddetli bel agrım kasık ağrım vardı kesildi bugun daha hafif neye yorumlayım bilemedim yarın test günüm bu sefer idrar testi yapmadan kan testi gününü getirdim çok şükür

Benimde o lekelenmenin olduğu gün ve ertesi gün ağrım çok olmuştu inşallah görürsün pozitifi

Ben 7. Ve 8. Günlerde idrar testinde pozitifi gördüm ama kan testi yaptırmadan tam sevinemiyorum yarın sevinicem inşallah. Allah burdaki herkesin kucağını tez zamanda doldursun. Birbirimize destek olduk ne güzel.
Ooo o zaman şeninde çıkacak inşallah canım şimdiden tebrikler

Benim bugün 11. gün. Hiç bir belirtiyi yaşamıyorum. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı. Herhangi bir lekelenme de yok. Içim daraldı iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…