Yaaa belki de gördük birbirimiz teğet geçtik doktorun tanselbey mi inşallah canım ben de yarın baktırcam bekleyemeyecepim benim 3. Gün embriyosu 21 Aralık transfer :)Aynı gün aynı yerbana dün vermişlerdi .... 228 çıktı senin de yeni yılın kutlu olsun , sağlıklı mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl dilerim :)
Ben de de hiç öyle kahverengi leke vs yok ama inanılmaz bir çamaşırım ıslanıyor gelen burada bir arkadaş yazdı benim de öyle oldu7.gün aynı şey bende de olmuştu çok şükür pozitifi gördüm
Benim 5. Gün embriyosu amaYaaa belki de gördük birbirimiz teğet geçtik doktorun tanselbey mi inşallah canım ben de yarın baktırcam bekleyemeyecepim benim 3. Gün embriyosu 21 Aralık transfer :)
O yüzden size daha geç gün vermişler 5. Gün embriyosu 2 gün geç geliyor yani sizin 11 ile bizim 9. Gün değerleri benzerYaaa belki de gördük birbirimiz teğet geçtik doktorun tanselbey mi inşallah canım ben de yarın baktırcam bekleyemeyecepim benim 3. Gün embriyosu 21 Aralık transfer :)
yok değildim eşimle gittim genelde gözlüklü saçları olmayan doktor dimiBenim 5. Gün embriyosu amaSüleyman beydi benim doktorum , siz yalnız değildiniz di mi?
Evet aynen öyle dediğiniz gibi benim de tutarsa inşallah belki bir gün kontrolde karşılaşırız :)yok değildim eşimle gittim genelde gözlüklü saçları olmayan doktor dimi
Canım nasıl sevindiiiimKızlar testimi yaptım sonuç pozitif
Evet senin de pozitif çıksın canım inşallah bu grup çoğumuza Uğur getirdi :) senden de güzel haber Alıcaz inşallah :)Canım nasıl sevindiiiimmaşallah Değerlerin artarak devam etsin inşallah aynı gün yumurtalarımız toplanmıştı. Benim de test günüm yarın.
Ben 7. Ve 8. Günlerde idrar testinde pozitifi gördüm ama kan testi yaptırmadan tam sevinemiyorumEvet senin de pozitif çıksın canım inşallah bu grup çoğumuza Uğur getirdi :) senden de güzel haber Alıcaz inşallah :)
ayyyy çokk sevindim inşallah katlanarak artsın 2020 i hayırlı uğurlu bebişli göbüşlü geçsinnKızlar testimi yaptım sonuç pozitif
Amin canım hepimize inşallahayyyy çokk sevindim inşallah katlanarak artsın 2020 i hayırlı uğurlu bebişli göbüşlü geçsinn
Anladım canım bu arada testim pozitif çıktıBenim doktorum normalde oranın doktoru degil, dışarıdan geliyor
Evet kullanıyorum ve o lekeler kesildi 3 4 kere wc ye gıttıkten sonra bende şaşırdım kullandığım jel mı yaptı yoksa tutunma kanaması mı bilemedim hayıra gelsın ınsallah yarın test günümCanım sakin ol... estrofem kullanıyor musun..
Bak bi arkadaşım da aynı durumu yaşadı o gün sabaha kadar ağladı negatif diye.. ertesi gün merkezde kan testinde pozitif cıktı sonuç.. tutunma kanaması olabilir sabırlı ol moralini yüksek tut.. allahım büyük...
Benim o lekeler dün bir daha gelmedi özellikle bakıyorum yok gelmiyor bırde şiddetli bel agrım kasık ağrım vardı kesildi bugun daha hafif neye yorumlayım bilemedim yarın test günüm bu sefer idrar testi yapmadan kan testi gününü getirdim çok şükür7.gün aynı şey bende de olmuştu çok şükür pozitifi gördüm
Benimde o lekelenmenin olduğu gün ve ertesi gün ağrım çok olmuştu inşallah görürsün pozitifiBenim o lekeler dün bir daha gelmedi özellikle bakıyorum yok gelmiyor bırde şiddetli bel agrım kasık ağrım vardı kesildi bugun daha hafif neye yorumlayım bilemedim yarın test günüm bu sefer idrar testi yapmadan kan testi gününü getirdim çok şükür
Ooo o zaman şeninde çıkacak inşallah canım şimdiden tebriklerBen 7. Ve 8. Günlerde idrar testinde pozitifi gördüm ama kan testi yaptırmadan tam sevinemiyorumyarın sevinicem inşallah. Allah burdaki herkesin kucağını tez zamanda doldursun. Birbirimize destek olduk ne güzel.
Sen test yaptın mıBenimde o lekelenmenin olduğu gün ve ertesi gün ağrım çok olmuştu inşallah görürsün pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?