Aralık ayında transferi olanlar

Merhaba benimde 5.gün embriyosu 8.gündeyim dayanamadım sabah test yaptım idrar testi negatif hafif Bi üzüldüm ama daha kanda yeni yükselmeye başlıyo dedim. Kafana takma canım inşallah hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz

Kızlar bugun transferimin 7.günü biraz önce wc ye gittiğimde peçeteye çok az şekilde kahverengi lekeler gördüm içime sızı düştü tekrar girdim tuvaletim yaparken hiç birşey görmedim yine peçete de gördüm normalde adet im de bugun e yada yarına denk geliyordu kafam allak bullak bel agrım da var ıkı üç gündür

yerleşme kanaması olabilir mi? kaçıncı gün embriyosuydu?

lütfen moralini bozma, şer görünen hayır, hayır görünen şer olabilir.... bu lekelenme yerleşmenin habercisi olabilir..... kıpkırmızı ve fazla miktarda olmadığı sürece sorun yok; yine de doktorunu bilgilendir. Bazen ilaç ekleyebiliyorlar....

Tek duam yerleşme kanaması olması çok bekledik herkes gibi çok emek verdik ellerimizi boş çevirme rabbim diyorum hep herkese ediyorum dua çok zor. Senin gibi bizde kavuşuruz inşallah dua et hamilelerin duası kabul olur derler

7.gün aynı şey bende de olmuştu çok şükür pozitifi gördüm

Canım sakin ol... estrofem kullanıyor musun..
Bak bi arkadaşım da aynı durumu yaşadı o gün sabaha kadar ağladı negatif diye.. ertesi gün merkezde kan testinde pozitif cıktı sonuç.. tutunma kanaması olabilir sabırlı ol moralini yüksek tut.. allahım büyük...

20 aralikta transferimi oldum bugun kan testi verdim 9.6 cikti doktor izinliymis 2 gun sonra gel kab ver dediler polikistigim adetim hic gecikmez bugun gecikmesinin 2 günü cok mu dusuk degerim bu degeri gorenler varmi aranizda

Evet florance ama 2 Ocak verdiler ben yarım yaptıracam senin sonuca baktırdın
Aynı gün aynı yer bana dün vermişlerdi .... 228 çıktı senin de yeni yılın kutlu olsun , sağlıklı mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…