Sağol kuzum rabbim sanada nasip etsin ınşallah ben 4. Günden itibaren idrar testi yapmaya basladm canmNe güzel. Allah tamamına erdirsin. Benim 9. Gün. Ama korkudan yapamıyorum tahlil.
Merhaba benimde 5.gün embriyosu 8.gündeyim dayanamadım sabah test yaptım idrar testi negatif hafif Bi üzüldüm ama daha kanda yeni yükselmeye başlıyo dedim. Kafana takma canımKızlar bugün 5. Günüm hiçbir belirti yok. Dr bin söylediği 8. Gün test günü yaklaştıkça korkuyorumMemelerde şişkinlik ve adet öncesi gibi koltukaltına doğru hassasiyet var bir de karnımı şiş hissediyorum özellikle alt bölgeyi sanki uzun süre idrarı tutmuşum gibi ama bu kullandığımız estrofem ve progestan un yan etkilerinde var 5. Gün test yaptıranlara bile imreniyorum ben korkudan yaptıramıyacam gibi böyle hayal etmek güzel ya çıkmazsa diye
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnsevindim senin adınaMerhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu❤
yerleşme kanaması olabilir mi? kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar bugun transferimin 7.günü biraz önce wc ye gittiğimde peçeteye çok az şekilde kahverengi lekeler gördüm içime sızı düştü tekrar girdim tuvaletim yaparken hiç birşey görmedim yine peçete de gördüm normalde adet im de bugun e yada yarına denk geliyordu kafam allak bullak bel agrım da var ıkı üç gündür
5.gün embriyosuydu. Oluyor mu acaba kiyerleşme kanaması olabilir mi? kaçıncı gün embriyosuydu?
Beklemek ne kadar zormuş Rabbim e dua ediyorum hep sabrını ver diye. Hiç kimsenin kucağını boş çevirmesin ne olur. İçim Bi tuhaf karıştım kaldımbazı kişilerde olabiliyor....
ne kadar doz ne ilaç verildiğini onlar hesaplayıp ona göre ayarlama yapıyorlar...Beklemek ne kadar zormuş Rabbim e dua ediyorum hep sabrını ver diye. Hiç kimsenin kucağını boş çevirmesin ne olur. İçim Bi tuhaf karıştım kaldım
Şimdi yine gittim jel in rengi koyulaşmış peçeteye kahve leke geldi yinene kadar doz ne ilaç verildiğini onlar hesaplayıp ona göre ayarlama yapıyorlar...
Tek duam yerleşme kanaması olması çok bekledik herkes gibi çok emek verdik ellerimizi boş çevirme rabbim diyorum hep herkese ediyorum dua çok zor. Senin gibi bizde kavuşuruz inşallah dua et hamilelerin duası kabul olur derlerlütfen moralini bozma, şer görünen hayır, hayır görünen şer olabilir.... bu lekelenme yerleşmenin habercisi olabilir..... kıpkırmızı ve fazla miktarda olmadığı sürece sorun yok; yine de doktorunu bilgilendir. Bazen ilaç ekleyebiliyorlar....
7.gün aynı şey bende de olmuştu çok şükür pozitifi gördümKızlar bugun transferimin 7.günü biraz önce wc ye gittiğimde peçeteye çok az şekilde kahverengi lekeler gördüm içime sızı düştü tekrar girdim tuvaletim yaparken hiç birşey görmedim yine peçete de gördüm normalde adet im de bugun e yada yarına denk geliyordu kafam allak bullak bel agrım da var ıkı üç gündür
Kızlar bugun transferimin 7.günü biraz önce wc ye gittiğimde peçeteye çok az şekilde kahverengi lekeler gördüm içime sızı düştü tekrar girdim tuvaletim yaparken hiç birşey görmedim yine peçete de gördüm normalde adet im de bugun e yada yarına denk geliyordu kafam allak bullak bel agrım da var ıkı üç gündür
Inşallah kuracağımız boş kalmasın.Sağol kuzum rabbim sanada nasip etsin ınşallah ben 4. Günden itibaren idrar testi yapmaya basladm canm
Amin canım hepimize yaşatsn rabbim mutluluğu ❤Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnsevindim senin adına
Evet florance ama 2 Ocak verdiler ben yarım yaptıracam senin sonuca baktırdınBana verdikleri test günü bugündü.... florance degil miydi?(yani dündü)
Aynı gün aynı yerEvet florance ama 2 Ocak verdiler ben yarım yaptıracam senin sonuca baktırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?