Aralık ayında transferi olanlar

Banada 2 tane konuldu..
Kâğıt işlemlerinde 1 tane transfer yapıldı yazıyor ama yapıyorlar evet yasak ama merkezden merkeze değişiyor canım...
Banada 2 tane konuldu..
Kâğıt işlemlerinde 1 tane transfer yapıldı yazıyor ama yapıyorlar evet yasak ama merkezden merkeze değişiyor canım...
şuan ne durumdasın sonuç aldın mı

Amin inşallah Allah razı olsun duaların için sende dualrımdasın haber edicem tabıkı

şuan ne durumdasın sonuç aldın mı

2 negatif tüp bebek deneyimim var...
1. Ameliyat öncesi hidrosalpenks vardı.. (hidrosalpenks varken tutması imkansiz sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyor)
2. Ameliyat sonrası 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi yine negatif oldu.. prolaktinim yüksek olduğunu söyledim doktora önemli değil dedi..
Hiç kan alınmadan transfer yapıldı ve hormonlarım transfere o zaman uygun değilmiş..
Şuan merkez değiştirdim
3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse
Prolaktinim yüksek aralıkta olan randevumu ertelediler önce ilaç tedavisi sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım...

Canım ben istanbulda Bahçeci’ye gidiyorum. Doktor yumurtalarımı takip ettiği muayenelerde 2-3 kere de kan aldılar benden hep hormonlarımda kontrol altındaydı yani. Hormonlara bakılmadan zaten taze transfer ya da donmuş transfer kararı bile verilemez. Çok üzüldüm böyle bir deneyim yaşamana. Umarım doğru merkezi bulursun ve en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın

Merhaba arkadaşlar transferden sonra 10. Gün kan tahlili yatırdım 1.2 çıktı. Tahlil günüm pazartesi idi. Ancak ben hala adet olmadım. Aynı durumda olan var mı acaba.

Hayırlısı olsun canım benimde ilk tüp bebekte transferi yapamadılar bir embriyom vardı onuda dondurdular aşırı darlık varmış histereskopi yaptılar çift taraflı çikolata kistlerim vardı bir hafta sonrada ameliyat ettiler sol tüpümü kaybettim çok zor bir ameliyat geçirdim kistlerim bağırsaklarıma kadar yapışmıştı 2. Tüp bebek tedavisindede 2 embriyom oldu birini transfer ettiler bugün 10. Gün ve benim hiç umudum yok 8. Gün kanda beta baktırdım 2 çıktı test günüm 6 ocak bakalım hayırlısı

Canım inşallah güzel haberini alırız

Kızlar transfer sonucu bekleyenler için ben çok baktım hep bir ip ucu aradım o nedenle paylaşmak istedim benim transfer öncesi hissettiklerim yaşadıklarım belki size de bir umut olur diye yazmak istedim öncelikle transferin ilk gününden itibaren hep bir yumurtalıklarımda ağrı vurup vurup geçenhafiff zaman zaman orta şiddette bir kez de baya şiddetli bir ağrım oldun bir kaç dakika geçti sonra.hiç lekelenmem olmadı bir de buradan birinde okumuştum sıvı şekilde akıntı transferin 11. Günü oldu çamaşırım ıslandı boşalır şekilde bir sıvı baya baya pes koydum ince yaprak şeklimde olanlar bile yeterli gelmedi o derece sonra geçti.yani adet öncesinde kendini hissettiren kaşık ağrıları olabiliyor kişiden kişiye farklılık gösterir tabiki ama belki ışık olur bir de çok yeni göğüs hassasiyeti yani 12. Gün gibi başladı bu süreçte birbirimize çok destek olduk güzel haber alan alamayan tüm arkadaşlara Teşekkür ediyorum hepimizin sorunu farklı ama amacı aynı. Sonucu iyi çıkanlara evlatları hayırlı olsun diğerlerine de inanıyorum ki eninde sonunda kavuşacaklar hayallerinlerine ;herkese yeni yılda tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum

Yarın sabah kan vermeye gidicem. Ara ara heyecan basıyor. Kafamdaki olumsuzlukları aşmaya çalışıyorum. Umarım pozitif sonucu görürüz. Allah hepimizin kucağını doldursun.

Aminn inşallah sabırla beklicez başka çare yok

Merhaba arkadaşlar transferden sonra 10. Gün kan tahlili yatırdım 1.2 çıktı. Tahlil günüm pazartesi idi. Ancak ben hala adet olmadım. Aynı durumda olan var mı acaba.

Canım estrofem kullanıyor musun...?
O ilacı kullandığımız sürece adet olmuyoruz..
Ben de 10. Gün de 1... cıktı ilaçları bıraktım 3 gün sonra adet olabildim.. bazi arkadaşlar da daha uzun sürebiliyor...

Ben ilk tüp bebek yaptırtıgımda adet gunumde tam olmustum sımdı ıcıme bir daha sızı dustu adet olmadım diye bugun ıcıme ferahlama gelmısti estrofem kullanınca olmuyor mu demek

Kızlar merhaba test sonucu olumsuz olanların bebeklerine geç de olsa kavuşacaklarına inanıyorum lütfen hayal etmeyi bırakmayın benim bugün 8. Günüm ve test sonucum 38 Dr um hayırlı olsun dedi. Burada yazılanları okurken hep hcg is düşük olanlar niye üzülüyor hamilesin işte sevin takılma gerisine diye içten içe kızardım. Şimdi aynısı benim başıma geldi ama inanıyorum ki artarak devam edecek inş herkesin ama herkesin gönlünden geçen en kısa zamanda olsun. herkes bebeğini bir gün kucağına alsın.

Ben ilk tüp bebek yaptırtıgımda adet gunumde tam olmustum sımdı ıcıme bir daha sızı dustu adet olmadım diye bugun ıcıme ferahlama gelmısti estrofem kullanınca olmuyor mu demek

Benim ilk tedavim de estrofem kullanmadım.. ve adetim gününde geldi..
Ikinci transferim dondurulmuş embriyodu Estrofem kullandım ve negatif ile sonuçlandı adetim gelmedi ilacı bıraktım 3 gün sonra adet olabildim... estrofem durduruyor adeti çünkü ostrejen hormonu o...

Bilmiyordum bunu inşallah yarın olumlu sonuç alırım dua et benim ıcın sabah gıdıcem özelde yaptırayım hemen çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…