Banada 2 tane konuldu..
Kâğıt işlemlerinde 1 tane transfer yapıldı yazıyor ama yapıyorlar evet yasak ama merkezden merkeze değişiyor canım...
şuan ne durumdasın sonuç aldın mıBanada 2 tane konuldu..
Kâğıt işlemlerinde 1 tane transfer yapıldı yazıyor ama yapıyorlar evet yasak ama merkezden merkeze değişiyor canım...
İlkinde taze embriyo idi ikincisi dondurulmuş
Amin inşallah Allah razı olsun duaların için sende dualrımdasın haber edicem tabıkıRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizede haber ver yarın senin için dua edeceğim allahım yüzünü güldürsün inşallah.... bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
şuan ne durumdasın sonuç aldın mı
Canım ben istanbulda Bahçeci’ye gidiyorum. Doktor yumurtalarımı takip ettiği muayenelerde 2-3 kere de kan aldılar benden hep hormonlarımda kontrol altındaydı yani. Hormonlara bakılmadan zaten taze transfer ya da donmuş transfer kararı bile verilemez. Çok üzüldüm böyle bir deneyim yaşamana. Umarım doğru merkezi bulursun ve en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın2 negatif tüp bebek deneyimim var...
1. Ameliyat öncesi hidrosalpenks vardı.. (hidrosalpenks varken tutması imkansiz sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyor)
2. Ameliyat sonrası 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi yine negatif oldu.. prolaktinim yüksek olduğunu söyledim doktora önemli değil dedi..
Hiç kan alınmadan transfer yapıldı ve hormonlarım transfere o zaman uygun değilmiş..
Şuan merkez değiştirdim
3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse
Prolaktinim yüksek aralıkta olan randevumu ertelediler önce ilaç tedavisi sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım...
Hayırlısı olsun canım benimde ilk tüp bebekte transferi yapamadılar bir embriyom vardı onuda dondurdular aşırı darlık varmış histereskopi yaptılar çift taraflı çikolata kistlerim vardı bir hafta sonrada ameliyat ettiler sol tüpümü kaybettim çok zor bir ameliyat geçirdim kistlerim bağırsaklarıma kadar yapışmıştı 2. Tüp bebek tedavisindede 2 embriyom oldu birini transfer ettiler bugün 10. Gün ve benim hiç umudum yok 8. Gün kanda beta baktırdım 2 çıktı test günüm 6 ocak bakalım hayırlısı2 negatif tüp bebek deneyimim var...
1. Ameliyat öncesi hidrosalpenks vardı.. (hidrosalpenks varken tutması imkansiz sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyor)
2. Ameliyat sonrası 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi yine negatif oldu.. prolaktinim yüksek olduğunu söyledim doktora önemli değil dedi..
Hiç kan alınmadan transfer yapıldı ve hormonlarım transfere o zaman uygun değilmiş..
Şuan merkez değiştirdim
3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse
Prolaktinim yüksek aralıkta olan randevumu ertelediler önce ilaç tedavisi sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım...
Kahve çay asitli yağlı çok baharatlı tüm bitki çayları maydanoz zararlı havuç suyuda tutunmasına yardım ediyormuşKızlar nar yemek zararlı mı
Canım inşallah güzel haberini alırızRABBİM positif alanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sanada canım yarın positif almayı nasip etsin banada çok büyük umut ol inşallah.. çok korkuyorum çok yoruldum umuda sabıra ihtiyacım var.. benimle aynı sorunu yaşayanlar positif aldımı aşırı seviniyorum demekki oluyormuş ISSIZZ sabırlı ol bin şükür yaradana... dua ediyorum sizde dua edin bizde bu günleri görelim inşallah.. senin kaçıncı tedavin canım?
Ameliyat öncesi de tüp bebek tedavisi oldunmu??
Aminn inşallah sabırla beklicez başka çare yokKızlar transfer sonucu bekleyenler için ben çok baktım hep bir ip ucu aradım o nedenle paylaşmak istedim benim transfer öncesi hissettiklerim yaşadıklarım belki size de bir umut olur diye yazmak istedim öncelikle transferin ilk gününden itibaren hep bir yumurtalıklarımda ağrı vurup vurup geçenhafiff zaman zaman orta şiddette bir kez de baya şiddetli bir ağrım oldun bir kaç dakika geçti sonra.hiç lekelenmem olmadı bir de buradan birinde okumuştum sıvı şekilde akıntı transferin 11. Günü oldu çamaşırım ıslandı boşalır şekilde bir sıvı baya baya pes koydum ince yaprak şeklimde olanlar bile yeterli gelmedi o derece sonra geçti.yani adet öncesinde kendini hissettiren kaşık ağrıları olabiliyor kişiden kişiye farklılık gösterir tabiki ama belki ışık olur bir de çok yeni göğüs hassasiyeti yani 12. Gün gibi başladı bu süreçte birbirimize çok destek olduk güzel haber alan alamayan tüm arkadaşlara Teşekkür ediyorum hepimizin sorunu farklı ama amacı aynı. Sonucu iyi çıkanlara evlatları hayırlı olsun diğerlerine de inanıyorum ki eninde sonunda kavuşacaklar hayallerinlerine ;herkese yeni yılda tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum
Merhaba arkadaşlar transferden sonra 10. Gün kan tahlili yatırdım 1.2 çıktı. Tahlil günüm pazartesi idi. Ancak ben hala adet olmadım. Aynı durumda olan var mı acaba.
Bende yarın sabah verıcemYarın sabah kan vermeye gidicem. Ara ara heyecan basıyor. Kafamdaki olumsuzlukları aşmaya çalışıyorum. Umarım pozitif sonucu görürüz. Allah hepimizin kucağını doldursun.
Ben ilk tüp bebek yaptırtıgımda adet gunumde tam olmustum sımdı ıcıme bir daha sızı dustu adet olmadım diye bugun ıcıme ferahlama gelmısti estrofem kullanınca olmuyor mu demekCanım estrofem kullanıyor musun...?
O ilacı kullandığımız sürece adet olmuyoruz..
Ben de 10. Gün de 1... cıktı ilaçları bıraktım 3 gün sonra adet olabildim.. bazi arkadaşlar da daha uzun sürebiliyor...
Ben ilk tüp bebek yaptırtıgımda adet gunumde tam olmustum sımdı ıcıme bir daha sızı dustu adet olmadım diye bugun ıcıme ferahlama gelmısti estrofem kullanınca olmuyor mu demek
Bilmiyordum bunu inşallah yarın olumlu sonuç alırım dua et benim ıcın sabah gıdıcem özelde yaptırayım hemen çıksınBenim ilk tedavim de estrofem kullanmadım.. ve adetim gününde geldi..
Ikinci transferim dondurulmuş embriyodu Estrofem kullandım ve negatif ile sonuçlandı adetim gelmedi ilacı bıraktım 3 gün sonra adet olabildim... estrofem durduruyor adeti çünkü ostrejen hormonu o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?