Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...kızlar heyecandan ağlıyorum 471 çıktııı
çok tesekkür ederim kızlar darısı tüm isteyenlere benim ilk testte ilk defa bu kadar yüksek çıktı değerim Dr pazartesi kontrole çağırdı
İnş canım sağlıklı olsunlarlar inş gerisi önemli değil inş darısı sizlereSizin ikiz olabilir bence.. hayırlısı olsun inşallah
Canım benim senden de aynısını beklıyorum ınsallah çok şükür Rabbım cok dua ettik hepiniz Sagolun sizlerle beraber buyutelım bebeklerımizı belki onlar da arkadas olurlarOlmuş canım çok şükür allaha.. Hayırlı olsun meleğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bin şükür yaradana...
Benim de beta htcg 15.2 cıktı. 12. günüm. 3. gün embriyosu idi. Bana bu değer düşük geldi
Canım benim senden de aynısını beklıyorum ınsallah çok şükür Rabbım cok dua ettik hepiniz Sagolun sizlerle beraber buyutelım bebeklerımizı belki onlar da arkadas olurlar
Yapsam mı acaba bilemedimCanım senin nickinin altında da hamile takvimi görelim... çok yakışacak :)
Allahım sizleri gördükçe umut doluyorum nolur bizede dua eder misin lütfen?
Benim 10. gün 80 çıktı. Sonra katlanarak arttı iki ginde bir. İçini ferah tut.size de hayırlı olsun. bence iyi benim 8. gün 38 çıktı her yerden deli gibi araştırıyorum Dr.a sordum normal dedi. yarın 2. testi yaptıracam inş. artar. kızlar var mı bizim gibi ilk değeri düşük çıkan sonrasında artan
canım üzülme 2 gün sonra tekrarla benim ilk gebeliğimde 13.7 ile basladı katlanarak yükseldi keseyi bile gördük sonrasında.. geç tutunmadırBenim de beta htcg 15.2 cıktı. 12. günüm. 3. gün embriyosu idi. Bana bu değer düşük geldi
Inşallah öyledir. Progesteron da 15.3 çıkmış. Ne hissedeceğimi bimiyorumcanım üzülme 2 gün sonra tekrarla benim ilk gebeliğimde 13.7 ile basladı katlanarak yükseldi keseyi bile gördük sonrasında.. geç tutunmadır
Inşallah dediginiz gibidirCanım negatif demek 5 in altında demek moralini yüksek tut lütfen demekki daha yeni tutunmuş meleğin sabırlı ol 2 gün sonra tekrardan test yap...
oyyy canım çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 10.gün değerin çok güzelKızlar bugün test günümdü çok şükür pozitif sonucu aldım değerim 271 bugün 10. Günüm. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 10 yıldır bekliyordum bu anıHerkese nasip olsun
teşekkür ederim cevabın için. yarın tekrar test yaptıracam inş. yükselir inş. herkes güzel haberler alırBenim 10. gün 80 çıktı. Sonra katlanarak arttı iki ginde bir. İçini ferah tut.
Benim de cumartesi tek embiyocum transfer edilecek. Neler yapsam? Omega 3 desteği alıyordum devam etsemmi artı neler yapabilirim?oyyy canım çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 10.gün değerin çok güzel
hayırlısı Olsun canım benim inş güzel haberlerle atlatırsın bu süreci ben bu süreçte bol protein beslendim sabah yumurta yemessem avakado havuç yedim nar mandalina suyu sıkıp içtim çay kahve asitli içeçekler kesinlikle yasak zorlanmama rağmen bol et balık tüketmeye çalıştım çünkü benim Dr hep bol et bol balık ye dedi sadece folik verdi yattım dinlendim ev işi yapmadım dısarıya çıkmadım evde oturdum ve 3lt yakın su içtim darısı inş basına tüm isteyenlereBenim de cumartesi tek embiyocum transfer edilecek. Neler yapsam? Omega 3 desteği alıyordum devam etsemmi artı neler yapabilirim?
Teşekkürler. Amin amin:) Maşallah. Allah bahtını açık etsin güle güle büyütün :)hayırlısı Olsun canım benim inş güzel haberlerle atlatırsın bu süreci ben bu süreçte bol protein beslendim sabah yumurta yemessem avakado havuç yedim nar mandalina suyu sıkıp içtim çay kahve asitli içeçekler kesinlikle yasak zorlanmama rağmen bol et balık tüketmeye çalıştım çünkü benim Dr hep bol et bol balık ye dedi sadece folik verdi yattım dinlendim ev işi yapmadım dısarıya çıkmadım evde oturdum ve 3lt yakın su içtim darısı inş basına tüm isteyenlere
Hangi hastanede transfer oldunuz.Benim doktorum normalde oranın doktoru degil, dışarıdan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?