Aralık ayında transferi olanlar

Numan bey benim doktorum ama dışarıdan geliyor o hastaneye.
18 Aralıkta oldu transferim
Aynı yerden geliyorlar biliyorum:) ; bizimkisi erkek infertilitesi ve bizi Emre bey Süleyman beye yönlendirmişti , Numan beyle de çalışıyorlar

Aynı yerden geliyorlar biliyorum:) ; bizimkisi erkek infertilitesi ve bizi Emre bey Süleyman beye yönlendirmişti , Numan beyle de çalışıyorlar
Belkide karşılaştık klinikte kimbilir.Bizimde erkek faktörlüydü canım.Numan bey tercih ettin daha sonra.Çok şükür olumlu sonucu aldık.
Sizin belli oldumu

Belkide karşılaştık klinikte kimbilir.Bizimde erkek faktörlüydü canım.Numan bey tercih ettin daha sonra.Çok şükür olumlu sonucu aldık.
Sizin belli oldumu
Büyük ihtimalle benim de 21. Aralıktı transfer 5. Gün embriyosu , şimdilik pozitif insallah devamı gelir Sizin de hayırlı olsun

Herkese merhaba 31 aralıkta transferim oldu bugün 4.günüm sabah ilk idrarımla test yaptım ilk başta tek çizgiydi ama 15 dk sonra fln çok silik 2.çizgi çıkmıştı sizce bu nedir bu kadar erken yani transferin 4.günü çıkabilir mi? Buarada benim transferim tamamen naturel oldu çatlatma iğnesi jel fln hiçbişey kullanmadım

Canim tek embriyomi ciftmi birde kacinci gun embriyosuydu oda onemli hadi insallah positiftir

Canim insallah test bozuk degildir yarin ilk idrarla tekrarla herkesde bir olmuyor hcg duzeyi insallah pozitiftir
İnşallah bozuk değildir sabah bi daha yaparım artık buarada benim ikinci denemem ilki de pozitif olmuştu ama 7. Haftada kalp atışı duyamadık boş gebelik dediler

Meraba bugun test günüm Dü ve negatif haberini aldım çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez. Doktorum da şaşırdı tutacak olarak görüyormuş bu ay transferlerden kimin ki kesin tutar diye sorsalar seni söylerdim dedi. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım inşallah sizlerin ki tutmuştur.

Benimde pzartesi test günüm ama hiç umudum yok

Testte negatifi görünce bıraktım estrofemi dediğin gibi 2 gün sonra adet oldum.

Testte negatifi görünce bıraktım estrofemi dediğin gibi 2 gün sonra adet oldum.

Evet canım bazı arkadaşlar 3 gün sonra olmuş bazıları 5 gün..bende 3 gün sonra adet olmuştum.. estrofem adet olmayı engelliyor.. çünkü östrojen hormonu yükseliyor ve adeti engelliyor rahimi kalinlastiriyor hamile kalabilelim diye... onu bırakınca da zamanla adet geliyor...

Allah büyük sabrımızın sonu elbet bir gün güzel olacak.. benim doktorum da bu kez gebelik bekliyoruz dedi çift embriyo koyuldu iyi kalitede 5. Gün embriyosu ama negatif oldu.. Çok üzüldüm çok yıkıldım ama şimdi 3. Tedavime başlıyorum hayırlısı olsun inşallah..
Umut hep var şükürler olsun inşallah birgün bizde yavrularımıza kavuşacağız pes etmek yok devam edeceğiz tedaviye ve dua ile birlikte inşallah nasip olacak... biz tüp bebek anneleri olarak güçlüyüz...

kizlar ben mide siskinliginden iki gundur uyuyamiyorum kendi doktorumuda ulasamiyorum crinone jelmi yapiyor bilmiyorum size doktorunuz mide koruyucu yazdimi yazdiysa ismi nedir paylasabilirmisiniz artik dayanamıyorum

Evet ilaçlar yapıyor aşırı şişkinlik gaz yapıyor benim dr hiçbi ilaç kullanmıycaksın demişti eğer bi durum olursada arayıp bize bilgi vericeksin ilaç alma nane limon falan iç rahatlatır biraz mideni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…