- 3 Şubat 2018
- 23
- 26
- 38
İnşallah Allah yardımcın olsun.Rabbim güzel haberi almayı nasip etsinAllah im eli boş çevirmesin inşallah
Aynı yerden geliyorlar biliyorum:) ; bizimkisi erkek infertilitesi ve bizi Emre bey Süleyman beye yönlendirmişti , Numan beyle de çalışıyorlarNuman bey benim doktorum ama dışarıdan geliyor o hastaneye.
18 Aralıkta oldu transferim
Belkide karşılaştık klinikte kimbilir.Bizimde erkek faktörlüydü canım.Numan bey tercih ettin daha sonra.Çok şükür olumlu sonucu aldık.Aynı yerden geliyorlar biliyorum:) ; bizimkisi erkek infertilitesi ve bizi Emre bey Süleyman beye yönlendirmişti , Numan beyle de çalışıyorlar
Büyük ihtimalleBelkide karşılaştık klinikte kimbilir.Bizimde erkek faktörlüydü canım.Numan bey tercih ettin daha sonra.Çok şükür olumlu sonucu aldık.
Sizin belli oldumu
Büyük ihtimallebenim de 21. Aralıktı transfer 5. Gün embriyosu , şimdilik pozitif insallah devamı gelir Sizin de hayırlı olsun
Canim tek embriyomi ciftmi birde kacinci gun embriyosuydu oda onemli hadi insallah positiftirHerkese merhaba 31 aralıkta transferim oldu bugün 4.günüm sabah ilk idrarımla test yaptım ilk başta tek çizgiydi ama 15 dk sonra fln çok silik 2.çizgi çıkmıştı sizce bu nedir bu kadar erken yani transferin 4.günü çıkabilir mi? Buarada benim transferim tamamen naturel oldu çatlatma iğnesi jel fln hiçbişey kullanmadım
5. Gün tek embiriyo transfer edildiCanim tek embriyomi ciftmi birde kacinci gun embriyosuydu oda onemli hadi insallah positiftir
Canim insallah test bozuk degildir yarin ilk idrarla tekrarla herkesde bir olmuyor hcg duzeyi insallah pozitiftir5. Gün tek embiriyo transfer edildi
İnşallah bozuk değildir sabah bi daha yaparım artık buarada benim ikinci denemem ilki de pozitif olmuştu ama 7. Haftada kalp atışı duyamadık boş gebelik dedilerCanim insallah test bozuk degildir yarin ilk idrarla tekrarla herkesde bir olmuyor hcg duzeyi insallah pozitiftir
Benimde pzartesi test günüm ama hiç umudum yokMeraba bugun test günüm Dü ve negatif haberini aldım çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez. Doktorum da şaşırdı tutacak olarak görüyormuş bu ay transferlerden kimin ki kesin tutar diye sorsalar seni söylerdim dedi. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım inşallah sizlerin ki tutmuştur.
İnşallah tutmuşturBenimde pzartesi test günüm ama hiç umudum yok
8. Gün negatif çıktı kanda böyle olup yükselirmi bilmiyorumİnşallah tutmuştur
Fikrim yok canım benim beta 0.1 in üzerine hiç çıkmadı8. Gün negatif çıktı kanda böyle olup yükselirmi bilmiyorum
Testte negatifi görünce bıraktım estrofemi dediğin gibi 2 gün sonra adet oldum.Canım estrofem kullanıyor musun...?
O ilacı kullandığımız sürece adet olmuyoruz..
Ben de 10. Gün de 1... cıktı ilaçları bıraktım 3 gün sonra adet olabildim.. bazi arkadaşlar da daha uzun sürebiliyor...
Testte negatifi görünce bıraktım estrofemi dediğin gibi 2 gün sonra adet oldum.
Meraba bugun test günüm Dü ve negatif haberini aldım çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez. Doktorum da şaşırdı tutacak olarak görüyormuş bu ay transferlerden kimin ki kesin tutar diye sorsalar seni söylerdim dedi. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım inşallah sizlerin ki tutmuştur.
Evet ilaçlar yapıyor aşırı şişkinlik gaz yapıyor benim dr hiçbi ilaç kullanmıycaksın demişti eğer bi durum olursada arayıp bize bilgi vericeksin ilaç alma nane limon falan iç rahatlatır biraz mideniEvet canım bazı arkadaşlar 3 gün sonra olmuş bazıları 5 gün..bende 3 gün sonra adet olmuştum.. estrofem adet olmayı engelliyor.. çünkü östrojen hormonu yükseliyor ve adeti engelliyor rahimi kalinlastiriyor hamile kalabilelim diye... onu bırakınca da zamanla adet geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?