Genelde hep kabızlık sorunu oluyormuş ama çok şükür ben yaşamadım.Kızlar transfer sonrası ishal olan varmı ??
FloranceHangi hastanede transfer oldunuz.☺
Valla ilaçlardan sanırım, benim aklıma bile gelmiyorarkadaşlar ayıplamazsanız size biri sorucam. cinsel perhizimiz hala devam ediyor mu? ne zamana kadar devam edecek? kese için doktora gidince soracağım ama daha 1 hafta var. hadi eşle yasak, Mast. yapmak da mı yasak acaba?
Kizlar daha once bu sitede embriyonun gun gun gelisimi kacinci gun kanda salinimi gozuken bir resim oluyordu. Elinde olan varsa atabilirmi
[/QBen ekran görüntüsü almıştım
Valla ilaçlardan sanırım, benim aklıma bile gelmiyor
Bence doktoruna danış, burda yap bi şey olmaz derler senin durumuna uygun değildir vs. Ya da tam tersi.valla benim rüyalarıma giriyor artık yaa
Her ikisi de rahimde kasılmaya neden oluyor diye biliyorum .... riske almamak en iyisi ....arkadaşlar ayıplamazsanız size biri sorucam. cinsel perhizimiz hala devam ediyor mu? ne zamana kadar devam edecek? kese için doktora gidince soracağım ama daha 1 hafta var. hadi eşle yasak, Mast. yapmak da mı yasak acaba?
Aynı hastanede olmuşuz canım.Doktorunuz kimdiFlorance
Süleyman bey , sizinki kimdi? Hangi gün olmustu ?Aynı hastanede olmuşuz canım.Doktorunuz kimdi
İnşallah pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın canım. Hayırlısı olsun hakkındaSelamlar kızlar ..benimde yarın transfer sonuçum belli olacak. .inşallah sonuç olumlu olur..çok heyecanlıyım. .herseyin hayırlısı ..
Teşekkür ederim. .aminnnn inşaallahh..İnşallah pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın canım. Hayırlısı olsun hakkında
Yarın 2.testimi yaptıcam kızlar dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var 2 ye katlansın inşallahKızlar değerim 91,28 sizce??? Bugun 9.gün transferimin 5.gün embriyo su
Allah im eli boş çevirmesin inşallahSelamlar kızlar ..benimde yarın transfer sonuçum belli olacak. .inşallah sonuç olumlu olur..çok heyecanlıyım. .herseyin hayırlısı ..
Numan bey benim doktorum ama dışarıdan geliyor o hastaneye.Süleyman bey , sizinki kimdi? Hangi gün olmustu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?