Aralık ayında transferi olanlar

Ama bildiğim kadarıyla bitki çayı da yasak((( nane maydanoz da çok önermiyorlar

Canim herkesiz doktoru baska bisey demis bir baska doktorda siskinlik icin mide koruyucu al bisey olmaz demis

Canim ben salatalarda yada yemeklerde az miktarda katiyorim bisey olmaz demi
Ya sanırım 1 fincana kadar izin var nane limonda ; çok az sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum .... mesela ben kahveyi sormuştum , kahve içmemenin sizin üzerinizde yaratacağı stres daha fazla ise 1 bardak içebilirsiniz dediler .... ben de o yüzden çay/kahve vs’yi Günde 1 bardakla sınırladım ... ödül niyetine

Maydanoz nane yasak ama salatada çorbada az bisey olmazmış özellikle dr sordum çay açık 4 5 bardak kahve bir fincan içebilirsin dediler bitki çayı özelikle yasak verdikleri kagıttada yazıyor

Bende o zaman bu agrinin yaratacagi stressi yuzunden maden suyu iceyimcanim tek embriyomuydu senin ciftmiydi

Bitkilerin bazılarında östrojenik aktiviteyi arttırıcı etki var(keten tohumu gibi).... bazılarının etkileri hala bilinmiyor .... o yüzden de zaten ful doz hormon aldığımız icin ve gebelik sürecine nasıl etki edeceği öngörülemeyecegi icin yasaklıyorlar sanırım ....

Arkadaşlar pozitif sonuç alanlar şu An hangi aşamadalarn ikinci tahlilimi yaptırdım ben değer yükselmiş çarşamba doktora gidicem

Evet aldım pozıtıf çok şukur 2. Kere de 2 kat artmış çok şükür bundan sonra kese ve kalp atışı beklemeye kaldı Rabbım ın ıznıyle inşallah
Benim de öyle hayırlısı olsun inşallah tek mi çift mi embriyo transfer edildi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…