Ama bildiğim kadarıyla bitki çayı da yasakEvet ilaçlar yapıyor aşırı şişkinlik gaz yapıyor benim dr hiçbi ilaç kullanmıycaksın demişti eğer bi durum olursada arayıp bize bilgi vericeksin ilaç alma nane limon falan iç rahatlatır biraz mideni
Canim herkesiz doktoru baska bisey demis bir baska doktorda siskinlik icin mide koruyucu al bisey olmaz demisEvet ilaçlar yapıyor aşırı şişkinlik gaz yapıyor benim dr hiçbi ilaç kullanmıycaksın demişti eğer bi durum olursada arayıp bize bilgi vericeksin ilaç alma nane limon falan iç rahatlatır biraz mideni
Canim ben salatalarda yada yemeklerde az miktarda katiyorim bisey olmaz demiAma bildiğim kadarıyla bitki çayı da yasak((( nane maydanoz da çok önermiyorlar
Ya sanırım 1 fincana kadar izin var nane limonda ; çok az sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum .... mesela ben kahveyi sormuştum , kahve içmemenin sizin üzerinizde yaratacağı stres daha fazla ise 1 bardak içebilirsiniz dediler .... ben de o yüzden çay/kahve vs’yi Günde 1 bardakla sınırladım ... ödül niyetineCanim ben salatalarda yada yemeklerde az miktarda katiyorim bisey olmaz demi
Bana nane ve limonla ilgili bişey söylenmedi ama maydonoz yasak dediler bitki çaylarıda yasak çay kahve yasakCanim ben salatalarda yada yemeklerde az miktarda katiyorim bisey olmaz demi
Bende o zaman bu agrinin yaratacagi stressi yuzunden maden suyu iceyimYa sanırım 1 fincana kadar izin var nane limonda ; çok az sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum .... mesela ben kahveyi sormuştum , kahve içmemenin sizin üzerinizde yaratacağı stres daha fazla ise 1 bardak içebilirsiniz dediler .... ben de o yüzden çay/kahve vs’yi Günde 1 bardakla sınırladım ... ödül niyetine
Çiftti .... acaba ikisi de tutmus mudurBende o zaman bu agrinin yaratacagi stressi yuzunden maden suyu iceyimcanim tek embriyomuydu senin ciftmiydi
Ay canim cok heyecanli ne zman kese gormesi.Çiftti .... acaba ikisi de tutmus mudurumut dünyası .....
Bu hafta aslında ama ben haftaya gideceğim ...Ay canim cok heyecanli ne zman kese gormesi.
Hadi canim hayirlisi rabbim gonlune gore versin banada dua et bugun ilk defa ayagi kalktigimda karnimin alt bolgesinde agri olduBu hafta aslında ama ben haftaya gideceğim ...
Dualarım seninleHadi canim hayirlisi rabbim gonlune gore versin banada dua et bugun ilk defa ayagi kalktigimda karnimin alt bolgesinde agri oldu
Canım sonucunu aldın mıBilmiyordum bunu inşallah yarın olumlu sonuç alırım dua et benim ıcın sabah gıdıcem özelde yaptırayım hemen çıksın
Evet aldım pozıtıf çok şukur 2. Kere de 2 kat artmış çok şükür bundan sonra kese ve kalp atışı beklemeye kaldı Rabbım ın ıznıyle inşallahCanım sonucunu aldın mı
Değerlerin nasıl ve neden hemen gideceksinArkadaşlar pozitif sonuç alanlar şu An hangi aşamadalarn ikinci tahlilimi yaptırdım ben değer yükselmiş çarşamba doktora gidicem
Benim de öyle hayırlısı olsun inşallah tek mi çift mi embriyo transfer edildi sanaEvet aldım pozıtıf çok şukur 2. Kere de 2 kat artmış çok şükür bundan sonra kese ve kalp atışı beklemeye kaldı Rabbım ın ıznıyle inşallah
ÇiftBenim de öyle hayırlısı olsun inşallah tek mi çift mi embriyo transfer edildi sana
Değerlerim normal aslında 171 ilk 404 ikinci doktoru aradım çarşamba ultrason için çağırdıDeğerlerin nasıl ve neden hemen gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?