daha ilk günden böyleyim yani 1 gün bile olmadanHerkes aynı sanırım
Ben transfer öncesi esrtrofemi yaptım vajinadan aynı zamanda ağızdan günde 3 kere alıyorum.. transfer sonrası vajinadan tablet gerek görmedi ama jel sıkıyorum sabah akşam, birde bant var iki günde bir değişiyorumKızlar bir de vajenden tablet yapıyorsunuz dimi Progestan galiba yanlış yazmış olabilirim benim o hep tuvalette vs de geri geliyor siz napıyorsunuz sizde de böyle oluyor mu ben mi uygulamada hata yapıyorum
İnsan gerçekten çok zorlanıyorKızlar benimde transferim bugün oldu test tarihim 4 ocak ama dayanabilir miyim bilmiyorum galiba erken yaparm
ilacın fazlası akar zaten, tuvalet ihtiyacını gördükten sonra yapıyodum ben bide doktor bana ittirebildiğince içeri ittir demişti ama yinede akıyo sankiBen transfer öncesi esrtrofemi yaptım vajinadan aynı zamanda ağızdan günde 3 kere alıyorum.. transfer sonrası vajinadan tablet gerek görmedi ama jel sıkıyorum sabah akşam, birde bant var iki günde bir değişiyorum
Keşke benim de ne olsaydı belki daha kolaydır benim estrofem kullanıyorum 3 kere şimdi verdi kullanırımBen transfer öncesi esrtrofemi yaptım vajinadan aynı zamanda ağızdan günde 3 kere alıyorum.. transfer sonrası vajinadan tablet gerek görmedi ama jel sıkıyorum sabah akşam, birde bant var iki günde bir değişiyorum
Belki rahimin durumuna göre veriyorlardır.. içini ferah tut,, ilaçlarda hormonlarımızı bayağı etkiliyor, en az ilaçla halletmen dileğiyleKeşke benim de ne olsaydı belki daha kolaydır benim estrofem kullanıyorum 3 kere şimdi verdi kullanırım
Evet aynen ben de çok itersem embriyolar için zarar olur diye korkuyorum gerçi ikisi farklı yer ama resmen. Herseyden insan çekiniyorİnsan gerçekten çok zorlanıyor
ilacın fazlası akar zaten, tuvalet ihtiyacını gördükten sonra yapıyodum ben bide doktor bana ittirebildiğince içeri ittir demişti ama yinede akıyo sanki
Evet canım hormonlar akt üstBelki rahimin durumuna göre veriyorlardır.. içini ferah tut,, ilaçlarda hormonlarımızı bayağı etkiliyor, en az ilaçla halletmen dileğiyle
Hayırlı olsun :)Da
daha ilk günden böyleyim yani 1 gün bile olmadan
Canım benim arkadaşıma da jel vermiş her doktor farklı veriyor ama etkinliği sanırım aynıdır o yüzden sen kafanı yormabana doktor tablet vermedi jel de vermedi burada birçok kişi kullanıyor bana neden vermemiş olabilir ki
Kaç olması gebelik için olması gereken değer oluyor acabaBenm test günüm 26 aralıktı 3.gün embryo transferi ben dayanamadım bugün 10.günde kan testi verdm 2.36burdan yükselme olur mu sizce
Evet benim2 ocak ama ben de 1 ocakta yaptırmak istiyorum hemşire çıkar dediDa
daha ilk günden böyleyim yani 1 gün bile olmadan
AminHayırlı olsun insallah güzel sonuçlar alırızyazalım buraya.
Hımmm ben daha o kısma gelemedim sizlerden öğreniyorum5.in üstünde olması lazım değernn
Canım merhaba hangi gün transfer olmuştun. Ben 17 aralıkta oldum. Test günüm 27 aralıktı. Şimdi kan sonucumu aldım. 2.2 . Doktorunla konuştun mu gün içinde hiç. Yükselmez mi burdan acaba? Benim eski değerlerim hep 0 gelirdi. Bu 2 nerden çıkıyor kiBenm test günüm 26 aralıktı 3.gün embryo transferi ben dayanamadım bugün 10.günde kan testi verdm 2.36burdan yükselme olur mu sizce
benim reglim gecikmişti o zaman tedavi de görmüyordum. koşa koşa kan testi yaptırmıştım. 6 çıkmıştı. aynı gün regl olmuştum. değerler değişebiliyor. düşük falan da yoktu bildiğim kadarıylaCanım merhaba hangi gün transfer olmuştun. Ben 17 aralıkta oldum. Test günüm 27 aralıktı. Şimdi kan sonucumu aldım. 2.2 . Doktorunla konuştun mu gün içinde hiç. Yükselmez mi burdan acaba? Benim eski değerlerim hep 0 gelirdi. Bu 2 nerden çıkıyor ki
Anladım canım hayırlısı artıkbenim reglim gecikmişti o zaman tedavi de görmüyordum. koşa koşa kan testi yaptırmıştım. 6 çıkmıştı. aynı gün regl olmuştum. değerler değişebiliyor. düşük falan da yoktu bildiğim kadarıyla
Evet çıkıyormuş 7 günden sonra yukselmeye başlıyormuş değerEvet benim2 ocak ama ben de 1 ocakta yaptırmak istiyorum hemşire çıkar dedi
Sürprizler bekliyor bizi yeni yıldaEvet çıkıyormuş 7 günden sonra yukselmeye başlıyormuş değer
Benim de son iki gündür hafif bi ağrım vardı aslında tam ağrı bile sayılmaz ama adet olacakmışım hissi veriyordu, ilaçlardan ötürü adet olmayacağımı bildiğim için rahattım tabi, jel bende de 2-3 kez çok hafif pembe geldi ve bugün 9. Gün test günümdü sonuç pozitifKizlar 28 aralik benmde test gunum ama adet oldum olacam gbi adet sancim var 4 gundur goguslerim agriyo bide jel pembe pembe geri akiyo sizin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?