Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

sizinde ilk bebiş deneyiminizmi? Ben çok heyecanlıyım Karşılaşırsak çok sevinirim. İnşallah herşey yolunda gider
Benim 2 basarısız denemem var ama saymıyorum ben çok acemiceydi ilk diyelim ilk ve son olsun hayırlısı ile yavruşlara kavuşalım

Hepinizin dualarına ihtayacım var kızlar. 4. denemem yumurta sayım çok az ve kalite düşük olduğu için hiç transfere kadar gelemedim maalesef. Bu sefer uzun protokol uygulandı büyüme hormonu verildi iğnelerime de başladım ama sadece 3 folükül var 1 tanesi sağlıklı duruyor 2 güne bir kontrol oluyorum. Pazartesi yine kontrol olacak iğnenin de 5. günü olacak. Doktor tamam devam o gün karar vereceğiz dedi. Tamam tedaviyi yine yarım bırakmak demek devam malum güzel haber. Aylardır üst üste tedavi, iğneler, vitaminler, dhea hormon hapları ve sonunda hep hüsran olması psikolojik olarak nevrim döndü. Aldığım kilolar fiziksel olarak eziyet oluyor zira eklem problemim yüzünden kilo almamam lazım ama tüm tedaviler boyunca 15 kiloya yakın aldım. Hoş bebeğim olsa gözümde değil eklem ağrılarım.

Şimdi pazartesi için hepinizin dualarına ihtiyacım var. Allah hiçbirinizin emeklerini isteklerini boşa çıkartmasın hayırlısı ile kucağınıza bebeğinizi versin. İnşallah benim de hayırlısı ile bir bebeğim olsun

Canım Allah yardımcın olsun ümidini kırma sakın. Tez zamanda bebeğini kucağına alırsın bu güzel duyguyu tadarsın inşalllahh senin durumunda olup çok var pozitifi gören sende inan moralini yüksek tut

Allah'ım yardımcın olsun kucağını boş bırakmasın inşaallah evet biliyorum zor ama sen de kendini strese sokma lütfen bu sefer iyi düşün iyi olsun inşaallah

hayirli haberi alip transferi tamamlayip pozitif sonucla bu sureci atlatmani diliyorum rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah prp yontemini denedin mi yumurta rezervi az olan hastalarda uygulaniyor

de hayırlısı ile bir bebeğim olsun
Allah bu emeklerinin karşılığını inşallah bu sefer versin canım , bu sefer kaliteli yumurtanla sağlıklı bebeğine kavuşursun inşallah

hayirli haberi alip transferi tamamlayip pozitif sonucla bu sureci atlatmani diliyorum rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah prp yontemini denedin mi yumurta rezervi az olan hastalarda uygulaniyor
Amin canım inşallah. Prp yöntemini çok araştırdım. kadın doğum uzmanı dr arkadaşlarım abilerim var onlara sordum. her dönemin etkinliği ispatlanamamış moda bir yöntemi var bu da onlardan biri diyor hepsi birden. klinik olarak veri yok ve başarı oranı çok çok düşükmüş onun da prp den mi diğer tedavilerden mi başarılı olduğuna yetecek klinik veri de yokmuş. yanisi umut tüccarlığı dedi 3 dr ve 1 de kendi doktorum. haliyle yaptırmadım. zaten bende de işe yaramayacağında emin doktorum. illa istiyorum diyorsan yapayım ama işe yaramaz dedi açıkça. bu noktada doktorla özel hayattan tanışık olmanın bağlantısı yüksek tabi.

Kizlar iyi akşamlar bu değerler iyi mi ve ne anlamada geliyor lütfen beni aydınlatır mısınız ? P.tesi opu var bugün son kontrol oldu çok heyecanlıyim ve de stresli

Eki Görüntüle 2743069 Kizlar iyi akşamlar bu değerler iyi mi ve ne anlamada geliyor lütfen beni aydınlatır mısınız ? P.tesi opu var bugün son kontrol oldu çok heyecanlıyim ve de stresli
Opu öncesi e2 testi yapıyorlar. Yüksek çıkınca ben korkmuştum meğer yüksek olması gerekiyormuş opu öncesi. Stres olma bunun için de

Kızlar merhaba. Bugun opu yapılacaklar vardı sanki. Nasıl geçti nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Merak ettim. Benim de salı günü yapılacak inşallah

AA senin opu oldu mu kaç toplandı kaç diöllendi? Ha bir de opudan sonra sence şehir dışı yolculuğu yapabilir miyim çok ağrı oluyor mu ?
Canım opu yarın sabah benim ama bir ağrı olmuyor normal rutine dönüyorsun birkaç saate hiç korkma zaten anestezi hop uyu hop uyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…