Yok canım ondan değil çok yumurta olduğu için fazla uyarılmış yumurtalıklar ondan dinlenecek sıkıntı büyük değil anlayacağın :) yumoşlar alındı transfer yapılacak ama 2 adet sonra:)Canım benim çok geçmiş olsun aynen geç olsun güç olmasın peki şimdi ne olacak tekrar mi aynı işlemler aynı iğneler vuracaksin ve de ohss olduğunu kontrolde göremediler mi saçma değil mi
Himm şimdi anladım kuzum o zaman senin adına sevindimYok canım ondan değil çok yumurta olduğu için fazla uyarılmış yumurtalıklar ondan dinlenecek sıkıntı büyük değil anlayacağın :) yumoşlar alındı transfer yapılacak ama 2 adet sonra:)
Opuya girmem ayılmam arası 1 saat sürdü canım.24 yumoş toplanmış ama kaçı olgun yarın bilgi gelecekHimm şimdi anladım kuzum o zaman senin adına sevindimkaç tane toplandi ? Ha birde ayilman ne kadar sürdü opudan sonra
Oh oh oh maşallah kuzum masaallah hepsinin içi dolu doludur inşaallahOpuya girmem ayılmam arası 1 saat sürdü canım.24 yumoş toplanmış ama kaçı olgun yarın bilgi gelecek
İnşallah canım ağzın bal yesinOh oh oh maşallah kuzum masaallah hepsinin içi dolu doludur inşaallah
Darısı başına artık seninle değerlerimiz hemen hemen aynı :) pzt opu değil mi seninOh oh oh maşallah kuzum masaallah hepsinin içi dolu doludur inşaallah
Evet kuzum benim de pazartesi ben de ohss den korkuyorum çünkü şimdi bile çok ağrım var sürekli başım ve karnım ağrıyor ve sürekli uyuyorum :/
Evet kuzum benim de pazartesi ben de ohss den korkuyorum çünkü şimdi bile çok ağrım var sürekli başım ve karnım ağrıyor ve sürekli uyuyorum :/
Canımm inşallah teşekkür ederimİnşallah olmazsın canım dua etsana da şimdiden hayırlı olsun bol bol kaliteli yumoşlar olsun canım
Selam canım hayırlısı olsun şok şükür atlattın çok geçmiş olsunnSelam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın
Saolasın canım Allah razı olsun.. ohss yumurtalıkların aşırı uyarılmasından kaynaklı bir durum canım , biraz ağrılı oluyorSelam canım hayırlısı olsun şok şükür atlattın çok geçmiş olsunnhayırlısıyla kaliteli yumuşların olsun inşallahhhh ohss ne demek tatlım? Tabiki geç olsun da güç olmasın
Öylemiii ne gibi belirti vardı pekiii? Benimde pazartesi opuuSaolasın canım Allah razı olsun.. ohss yumurtalıkların aşırı uyarılmasından kaynaklı bir durum canım , biraz ağrılı oluyor
İnşallah canım bakalım ..çatlatma iğnesini vurduğum günün sabahı 2500 falandıÖylemiii ne gibi belirti vardı pekiii? Benimde pazartesi opuuBirde son e2 in kaçtı canım? Maşlllah baya güzel sayı çıkmışşş inşallahh dolu doludur
Anladım canım hayırlısı inşallah..bende bu gece vurucam çatlatma iğnesiniİnşallah canım bakalım ..çatlatma iğnesini vurduğum günün sabahı 2500 falandı
Hadi hayırlı olsun pzt opu senin deAnladım canım hayırlısı inşallah..bende bu gece vurucam çatlatma iğnesini
Ayy varyaa iyi ki bu mesajı yazmışsın ve ben de okumuşum çünkü benim p.tesi opu var ve pazargunu çatlatma iğnesi vurucam sanıyordumAnladım canım hayırlısı inşallah..bende bu gece vurucam çatlatma iğnesini
Amin canım teşekkürler inşallahhHadi hayırlı olsun pzt opu senin debol kaliteli yumoşlar olsun canım
Ayyy inanmıyorum iyiki yazmışım gerçekten canım yaaAyy varyaa iyi ki bu mesajı yazmışsın ve ben de okumuşum çünkü benim p.tesi opu var ve pazargunu çatlatma iğnesi vurucam sanıyordumsenin mesajı okudum kalktım kağıda baktım bu gece vuracakmışım. Beni kurtardın valla kuzu
Min 10 gün sonra canımDün basladm ilk iğnelere tahmini ne zmn toplanır yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?