Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Kızlar bı sorum var gören acil cevaplarsa sevinirim yarın opum var ve dün gece ateşlenmeye başladım 38 i vurdu ateşim ve doktora da söyleyemiyorum iptal eder birdahaki aya erteler yine o iğneleri vurunmak zorunda kalırım diye. Covid olmadığıma eminim çünkü bende sebebi bulunamayan bir rahatsizlik var her ay mutlaka enfeksiyon geçirip yataklara düşüyorum hele bu covid döneminde her ateslendigimde test yaptırdık hep negatifti. Doktora 5 gün önce dedim ki hocam benim böyle böyle bı sıkıntım var bir de üzerine kronik idrar yolu enfeksiyonum var sürekli alttan muayene ediliyorum acaba bı antibiyotik kullansam mi çünkü biraz boğazım aciyor dedim yok gerek yok dedi. Ama şu an idrarımı yaparken inanılmaz zorlanıyorum sag ve sol kasığım ağrıyor yanma değil ağrı var. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullansam sizce opuya bı zararı olur mu ? Doktora ateşimi söylemeden idrar yolu sıkıntıdan bashsedip mesaj attım ama cevap vermedi çok korkuyorum yarın almazlar iptal ederler diye

Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım:)
37 yaşında evlendim, 39 yaşında yani geçen yıl dış gebelik oldu ve sol tüp sizlere ömür:) sonra 7 ay falan korunduk ve yazında denemeler yaptık klomen+ovitrelle ile ama olmadı! Geçen ay tüp bebeğe karar verdik, adetin 2. Günü Biosteron ve Plentyfert women başladım. Aynı zamanda folik asit ve D vitamini takviyesi de alıyorum. Adet bitince soğan kürüne başladım, nerdeyse 2 hafta olcak, salı günü bitiyor. Zaten 22 yada 23 Aralık'ta adet olacağım ve tüp bebek prosedürü başlayacak.
Herkese bol şanslar diliyorum. Varsa tavsiyeleriniz bekliyorum...
Sevgiler

Hakkınzda hayırlısı olsn bnde yeni basladm tecrube edncikce yardmcı olmaya calısırm

Canım bize anlattığın gbi doktoruna da bahsetmelisin onlar emin olmak için tekrar test isterler.bugün yaptır bence corona testi acil çıksın zaten negatif olur.. idrar yolu enfeksiyonu için de yarın hastaneye gittiğinde bir yol izlerler sonuçta 1 günde geçecek bir şey değil... Sen sakın canını sıkma o kadar iğne ilaç tedavini iptal edeceklerini düşünmüyorum

Öncelikle hayırlı olsun canım.. bende sorun erkek kaynaklı olduğu için herhangi bir kür ya da vitamin desteği almadım .. beslenmeme de pek dikkat edemedim çok kötü bir örnek teşkil ediyorum şuan kendimden utandım

Doktor Şimdi cevap atti ıdrar söktürücü kullanabilirsin diye onu kullanicam akşam ve zaten gece 12 den sinra birşey yeyip icemedigim için sabaha karşı ateşlenicem muhtemelen ve ateş düşürücü icemycem sabah merkeze gidince anlarlar zaten

Gönlünü ferah tut ben opunun iptal olacağını hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…