Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

4. Deneme de hüsranla sonuçlandı. Allah vaktinin gelmediğini düşünüyor demek ki kısmet etmedi. İnşallah hepiniz için zaman doğrudur yaradan kucağınıza bebişlerinizi verir.
Ben artık yoruldum ilaçlar vitaminler kürler olmadan dinlenmeye geçiyorum. Allah size kolaylık versin

Geçmiş olsun canım .. kendini dinle bir süre ama sakın pes etme olur mu ...

Kızlar bugün opu işlemim oldu 5 yumurta toplanmış, bide polip vardı onu da aldılar.. biraz az diye moralim bozuldu ama kalitesi önemli dediler, dua edin hayırlısıyla kaliteli embriyolar olsunlar, transfer için heralde Ocak ta olur

Haydi gözün aydın canım 5 hiç az değil yeter ki kaliteli olsun 1 tane yeter ,

Geçmiş olsun, dinlenin sadece. Hem bedenen hem ruhen, zor bir süreç. Vaktini bekliyor, olacak inşallah

Aynen 10 tane olup kalitesiz boş olacagna bes olsn sağlam olsn

Reactions: bbg
fazla yumurta olunca cok agri oluyor canim .. ben ilk gun cok kotuydum transferim devertelendi hadi insallah hepsi olgundur
Ay inşallah kuzum ya bu çektiğimiz sıkıntıları Allah'ım boş bırakmasın.. sana ne soracağım ben ayildim eve geldim ama sonra beni bır titreme tuttu anlatamam ateşim yok ama vücudumu durduramıyodum sonra eşim sıcak su torbası yaptı biraz dindi ama bu sefer de ateşim çıktı sende de oldu mu böyle birşey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…