Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Hiç öyle düşünme, bu iş dipsiz kuyuya benziyor. Kürler,vitaminler v.s ve hepsi daha fazla stress oluşturabiliyor. Bence işin sırrı rahat olmak, bol bol meditasyon,,

Hiç öyle düşünme, bu iş dipsiz kuyuya benziyor. Kürler,vitaminler v.s ve hepsi daha fazla stress oluşturabiliyor. Bence işin sırrı rahat olmak, bol bol meditasyon,,
Aynen o moddayım açıkçası , fazla relax davranıyorum her şey olacağına varır modunda ama hep olumlu düşünerek .. Sonuçta Allah ol derse olacak

Kizlar birsey sorucam bana dun transfer yapildi kalkmadan kalcadan igne yapildi rahim kasilmadin diye dedi hemsire ilk kez boyle yapildi ve yarin catlatma ignesi verdi onu yapmami soyledi saati onemli degilmis bugun yaptim onuda ama bu islemler ilk kez yapiliyor 3 kez tüp bebek yaptirdim hicbiri de yapilmamisti arastirdim ama bulamadim transfer sonrasi catlatma ignesi neden yapilir acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen

İlk defa duydum ben açıkçası ama vardır bir bildikleri bence

Hastane zaten opu öncesi test istiyor. Sizinki istemedi mi? Biz cuma günü yaptırdık, yarın da işlem yapılacak. Kötü düşünmeyin, inşallah önemli bir şey yoktur.

Yok benden istemediler keşke isteselerdi ben de rahat rahat ateşimin çıktığını soyleyebilirdim çünkü covid olmadığıma eminim her ay yaşadığım şeylerin harici herhangi bir şey yok
her zaman idrar yolları yüzünden olduğunu söylüyorsunuz ateşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…