Teşekkür ederim canımmNe güzel valla imrendim sanaellerine sağlık tekrardan gerçekten çok hoş görünüyor..
Sağol canimm inşallah önümüze bakacağız biraz kendimi toplayıp doktoru değişip devam edicemmAnladım canım.böyle olumsuz haberlerde ne yazacağımı inan şaşırıyorum çünkü hiçbir teselli cümlesi yaşanılan acıyı hafifletmiyor ateş düştüğü yeri yakıyor.çok iyi bilirim 2 negatifim varama pes etmek yok biraz dinlenip kendimizi hazır hissedip yavrumza kavuşmak için elimizden geleni yapacağız
benimde bugün ilk kontrölüm vardi cnm.. 1 tanesi cok büyümüs onu pas gescez dediler geriside biraz geriden geliyomusOluyor kuzum ama sormadım heycandan cumartesi sorcam . Senin nasıl gidiyor
Hangi doktordasın? İstanbulda mı planlıyorsun bir sonrakini canımSağol canimm inşallah önümüze bakacağız biraz kendimi toplayıp doktoru değişip devam edicemm
Ankara'daym 2 kere şehir hastanesinde yaptırdım olmadı. Şimdi ya Başkent üniversitesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu yada bahçeci de Selen hanıma gitmeyi düşünüyorum endometriozis varHangi doktordasın? İstanbulda mı planlıyorsun bir sonrakini canım
Anladım canım , hayırlısı olsun ben de ikinci tedavim için bahçeci düşünüyordum ama uzun araştırmalar sonucu tercihimi değiştirdim.. tavsiyem merkezi seçerken çok titiz olman yönünde canım maalesef merkezler bizleri müşteri olarak görüyorlar , bebek hasreti çeken anne babalar olarak değil...Ankara'daym 2 kere şehir hastanesinde yaptırdım olmadı. Şimdi ya Başkent üniversitesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu yada bahçeci de Selen hanıma gitmeyi düşünüyorum endometriozis var
Bnmkini de cebecide bulut bey yaptıAnkara'daym 2 kere şehir hastanesinde yaptırdım olmadı. Şimdi ya Başkent üniversitesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu yada bahçeci de Selen hanıma gitmeyi düşünüyorum endometriozis var
Endişelenmeye gerek yok canım benimde başıma geldi yumurta toplama işleminden 5inci günunde adet oldum doktorumu aradim normal olduğunu söyledi bende senin gibi 1 ay dinlenip ondan sonra transfer olucak inslhMerhaba hanimlar benimde tedavim aralik ayinda basladi son adet tarihim 14 aralik 26 aralik yumurta toplama islemim yapildi ama ben dun yine adet oldum 31 aralikta yani yarin doktora gidecegim 36 yumurtam toplanmis 4 tanesi 5. Gun embroysu donduruldu polikistik overim oldugu icin doktorum bir ay dinlendirip dondurulmus embryo transferi yapacagiz dedi ayni ay icinde 2 kez adet gormus oldum varmi aranizda benim gibi olan endislenmelimiyim acaba
Aynen öyle canımAnladım canım , hayırlısı olsun ben de ikinci tedavim için bahçeci düşünüyordum ama uzun araştırmalar sonucu tercihimi değiştirdim.. tavsiyem merkezi seçerken çok titiz olman yönünde canım maalesef merkezler bizleri müşteri olarak görüyorlar , bebek hasreti çeken anne babalar olarak değil...
Artırdı mı dozu falan . Üzülme kuzum . Hayırlısı benimde yarın kontrolüm var. Ben çiğ kabal çekirdeği yiyorum arada avokado havuç hurma falanbenimde bugün ilk kontrölüm vardi cnm.. 1 tanesi cok büyümüs onu pas gescez dediler geriside biraz geriden geliyomusyarin tekrar gitcem
Ben şişli memorial e geçtim canım. Yumurtalar toplandı benim transfer şubatta allah nasip ederseAynen öyle canımsen nerde yaptıracaksin şimdi
Allah hayırlısıyla güzel sonuçlar almani nasip etsinBen şişli memorial e geçtim canım. Yumurtalar toplandı benim transfer şubatta allah nasip ederse
Anladım canım,sorunun uzmanına gitmek en mantıklısı zaten.gelişmeleri bizimle paylaşırsın inşallah bu doktor uğurlu gelir bu sefer evladını kucağına alırsınAllah hayırlısıyla güzel sonuçlar almani nasip etsinben Ankara'da biyer tercih etmeliyim endometriozis de uzman diye duydum Hulusi Bülent Zeyneloğlu o yüzden bı onunla görüşeceğim inşallah
İnşallah canım benimAnladım canım,sorunun uzmanına gitmek en mantıklısı zaten.gelişmeleri bizimle paylaşırsın inşallah bu doktor uğurlu gelir bu sefer evladını kucağına alırsın
yok bugünde ayni doz kullancaksin dediler.. bakalim yarin ne dicekler.. sende mutlaka haber et kuzum insallah hayirli haberler alirsinArtırdı mı dozu falan . Üzülme kuzum . Hayırlısı benimde yarın kontrolüm var. Ben çiğ kabal çekirdeği yiyorum arada avokado havuç hurma falan
Yarın bende gidicem burdan haber ederiz ben yarın bi iğne vurulcakmsim sabah vurulmam gerekiyormus saat 11 randevu verdi bakalım ne ignesiyok bugünde ayni doz kullancaksin dediler.. bakalim yarin ne dicekler.. sende mutlaka haber et kuzum insallah hayirli haberler alirsin
Masallah. Yalniz ne kadar büyük bir fark olusmus. 2. Defa yapılırken ilac dozlariniz neydi acaba? Hatirliyor musunuzMerhaba canim panik yapma ilk negativ tedavimde 6 yumurta göründü usgde 2 tane cikardi doktor 1i dolu biri bostu ve 3.güne 8 hücreli olamadi geriden geliyordu 5 hücreliydi tutmadi bu bu arada 38 yaşimdayim pkoluyum bu denememde 16 yumurta görünüyordu 12 tane çikarildi 10 tanesi döllendi 8 tanesi 5.güne geldi ve 1.kaliteydi 2 tanesini transfer etti dr 6sını dondurduk bugun transferin 5. Günü beklemedeyim bakalim senin e2 test sonucun kaç benim opudan 3 gün önce 1316ydı
Ama basta 3 gun eksik doz vurmusum 1 toz 1 su ona ragmen sonuc buyduMasallah. Yalniz ne kadar büyük bir fark olusmus. 2. Defa yapılırken ilac dozlariniz neydi acaba? Hatirliyor musunuz
Ben de pco luyum 19 yumurtam toplandı 8i döllendi yarın 3. Gün kaç tanesi devam edecek onu öğrenicez. Doktorum bugün duphaston başladı bana 10 gün kullanıcam sanırım adeti ertelemek için. Diğer ay herşey yolunda giderse ve inşallah embriyom kalırsa dondurulmuş transfer olacakMerhaba hanimlar benimde tedavim aralik ayinda basladi son adet tarihim 14 aralik 26 aralik yumurta toplama islemim yapildi ama ben dun yine adet oldum 31 aralikta yani yarin doktora gidecegim 36 yumurtam toplanmis 4 tanesi 5. Gun embroysu donduruldu polikistik overim oldugu icin doktorum bir ay dinlendirip dondurulmus embryo transferi yapacagiz dedi ayni ay icinde 2 kez adet gormus oldum varmi aranizda benim gibi olan endislenmelimiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?