- 25 Ekim 2019
- 781
- 789
- 103
- 31
Cok yumurta önemli değil ki kaliteli yumurta önemli ve Allahtam ümidini kesme onların kaliteli olması için dua etkizlar morelim cok bozuk
bugün 7 günüm ve sadece 3 yumurta göründü gerisi cok kücükmüs igneler yumurtalari „uyandirmamis“
doktorun dedigine göre cok nadir görünen birseymis..
bu arada yasim 27 ve amh degerim 1.9 yani hersey gayet iyi..
ilk gittigimde hatta doktor dedi büyük ihtimal cok yumurtam olcak cogunuda dondurcaksin fln ama simdide böyle duyunca cok cok üzüldüm
225 gonalfIlac dozu kac kullaniyorsun
Canim tedavi 8ncesi ostrojen hapi mi kullandın. Ondan da olabilir225 gonalf
Kaç tane kaldı acaba yumurtalardan, bende bekleyişteyimde merak ediyorumHemen toparlandim canimöylemi bende seviniyordum 12 tanesi dollendi öyle kalıcak saniyodum teşekkür ederim bilgilendirdigin için
4 tane donduruldu canımKaç tane kaldı acaba yumurtalardan, bende bekleyişteyimde merak ediyorum
Hadi hayırlısı inşallah4 tane donduruldu canım
Ne durumdasm cnm haber var mı nasılsnKızlar merhaba noluur cevap verin6 ocak test günümdü. Bugun 10. Gün hafif kanamam oldu. Beta hcg yaptırdım 4.87 çıktı. Yükselme ihtimali var mı sizce? 10. Günden bu kadar düşük çıkması normal değil sanırım yerleşme kanamasıdr diye düşünmüştüm değil sanırım
Ne durumdasm cnm haber var mı nasılsn
Ne durumdasm cnm haber var mı nasılsn
Benim sizden 1 gün önce 19 yumurtam toplandı 11 i olgun dendi ertesi gün 8 i döllendi dendi 3. Gün 3 tane iyi kalitede embriyonuzu dondurduk 5. Güne gitseydik risk olurdu elimizde kalmayabilirdi dediler. 5. Güne gitmediler diye üzülmüştüm. Bugün doktorumla konuştum daha fazla sayıda embriyo olursa 5. Güne gidiyoruz şuan herşey yolunda dedi. Acaba sizde 3. Gün neden dondurmadılar?Merhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?
Benim 12 tane embriyom oluştu canım 3 güne kadar hepsi ilerledi 5nci günu olunca 4 tane kaliteli kalmış yada seçmişler bilmiyorum evet gun gun arıyorlar beni opudan sonra 12 tanesinin dollendigini söylediler daha sonra 3ncü günü ve 5nci günü aradılar simdi geleck adetimi bekliyorum rabbim nasip ederse şubatın ortalarında transfer olucamHadi hayırlısı inşallahkalitelerini donduracaklarında mı söylüyorlar acaba yoksa gün gün mü söylüyorlar bugün aradılar ama kaliteden bahsetmediler
Sende kac tane toplandı?Hadi hayırlısı inşallahkalitelerini donduracaklarında mı söylüyorlar acaba yoksa gün gün mü söylüyorlar bugün aradılar ama kaliteden bahsetmediler
Doktor beklememizin daha uygun olduğunu söylemişti. Biz merkez olarak böyle yapıyoruz demişti. Bu arada 3 tane embriyoyu bugün dondurdukBenim sizden 1 gün önce 19 yumurtam toplandı 11 i olgun dendi ertesi gün 8 i döllendi dendi 3. Gün 3 tane iyi kalitede embriyonuzu dondurduk 5. Güne gitseydik risk olurdu elimizde kalmayabilirdi dediler. 5. Güne gitmediler diye üzülmüştüm. Bugün doktorumla konuştum daha fazla sayıda embriyo olursa 5. Güne gidiyoruz şuan herşey yolunda dedi. Acaba sizde 3. Gün neden dondurmadılar?
Bugn 6. Gün dha yarısıSenin kaçıncı günün canım ne zaman test yaptıracaksın?
Olmadı kızlar tutmadı. Kan verdim bugun 12.gün. 3 gün embriyosu.
canim nasil gecti opun?Benim yarin opu günüm dualarınız cok kıymetli
10 yumurta toplanms canim bundan sonrası için haber beklycm Allah hayırlı haberler almamı nasip etsincanim nasil gecti opun?
insallah hayirli haberle gelirsin
Saglıklı ilerlesnler insallah10 yumurta toplanms canim bundan sonrası için haber beklycm Allah hayırlı haberler almamı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?