Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Cok yumurta önemli değil ki kaliteli yumurta önemli ve Allahtam ümidini kesme onların kaliteli olması için dua et

Ne durumdasm cnm haber var mı nasılsn

Ne durumdasm cnm haber var mı nasılsn

Canım bugun adetim gelmedi kan tamamen kesildi. Doktoruma söyledim değer çok düşük dedi. Yarın tekrar yaptırıcam bakalım. Pek umudum yok ama kesin olsun ona göre gidicem doktora artık

Benim sizden 1 gün önce 19 yumurtam toplandı 11 i olgun dendi ertesi gün 8 i döllendi dendi 3. Gün 3 tane iyi kalitede embriyonuzu dondurduk 5. Güne gitseydik risk olurdu elimizde kalmayabilirdi dediler. 5. Güne gitmediler diye üzülmüştüm. Bugün doktorumla konuştum daha fazla sayıda embriyo olursa 5. Güne gidiyoruz şuan herşey yolunda dedi. Acaba sizde 3. Gün neden dondurmadılar?

Hadi hayırlısı inşallah kalitelerini donduracaklarında mı söylüyorlar acaba yoksa gün gün mü söylüyorlar bugün aradılar ama kaliteden bahsetmediler
Benim 12 tane embriyom oluştu canım 3 güne kadar hepsi ilerledi 5nci günu olunca 4 tane kaliteli kalmış yada seçmişler bilmiyorum evet gun gun arıyorlar beni opudan sonra 12 tanesinin dollendigini söylediler daha sonra 3ncü günü ve 5nci günü aradılar simdi geleck adetimi bekliyorum rabbim nasip ederse şubatın ortalarında transfer olucam

Doktor beklememizin daha uygun olduğunu söylemişti. Biz merkez olarak böyle yapıyoruz demişti. Bu arada 3 tane embriyoyu bugün dondurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…