- 25 Ekim 2019
- 781
- 789
- 103
- 31
Canım gittin mi benimde 1 tanesi çok büyümüş diğerleri iymis çatla olmasn diye iğne verdi 3 tane birini vuruldum. O çatlarsa prolaktin değerin yüksek olur transfer olmaz dedi. Eğer çatlamazsa 6sinda opu varbenimde bugün ilk kontrölüm vardi cnm.. 1 tanesi cok büyümüs onu pas gescez dediler geriside biraz geriden geliyomusyarin tekrar gitcem
Bozma moralini tatlım bnmde 6 yumurtam görünüyodu toplamada 2 elde edildi ikiside iknci güne gelmşti ama 3. Güne bir tanesi kalmştı onu transfer ettiler iknci günüm bugnBugün 3. Günüm 3 embriyom dondurulmuş 5. Günü beklememişler elimizde hiç kalmayabilirdi dediler ama bunlar iyi kalite dediler moralim bozuldu kızlar. Bu şekilde gebelik yaşayan oldu mu?
İnşallah pozitif sonuç alırsınız sizin için de dua edicemBozma moralini tatlım bnmde 6 yumurtam görünüyodu toplamada 2 elde edildi ikiside iknci güne gelmşti ama 3. Güne bir tanesi kalmştı onu transfer ettiler iknci günüm bugn
Allah razı olsn cnm sennde gönlüne göre versn rabbmİnşallah pozitif sonuç alırsınız sizin için de dua edicem
Canim benimde dondurulmus embryo olacak bende duphaston kullandim ama yinede adet oldumBen de pco luyum 19 yumurtam toplandı 8i döllendi yarın 3. Gün kaç tanesi devam edecek onu öğrenicez. Doktorum bugün duphaston başladı bana 10 gün kullanıcam sanırım adeti ertelemek için. Diğer ay herşey yolunda giderse ve inşallah embriyom kalırsa dondurulmuş transfer olacak
İnsallahEndişelenmeye gerek yok canım benimde başıma geldi yumurta toplama işleminden 5inci günunde adet oldum doktorumu aradim normal olduğunu söyledi bende senin gibi 1 ay dinlenip ondan sonra transfer olucak inslh
Yaa ilaca rağmen olacağımı bilmiyordum. Ama ne kadar erken adet olursak o kadar erken transfer oluruzCanim benimde dondurulmus embryo olacak bende duphaston kullandim ama yinede adet oldum
Evet aynen oyle bende bugun doktorumla gorustugumde oda oyle soyledi canim kafana takma hic insallah en yakin zamanda musmutlu haberlerimizi alirizYaa ilaca rağmen olacağımı bilmiyordum. Ama ne kadar erken adet olursak o kadar erken transfer oluruz
Inslh canm hepimiz mucizelerimize kavuşuruz ❤İnsallahayni zamanlarda transfer olucaz o zaman insallah mujdeli haberlerini aliriz
Cnm gecmş olsnMerhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?
İnşallah öyledir canım. Ne zaman belli olacak peki? Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok ağladım. Bu merkez 3. Günde ya da 4. Günde de dondurmuyor. Beşinci günü bekliyorlar hep.Cnm gecmş olsnama rabbm ol derse olur umudunu kaybetme bnmde 6 yumurtam görünüyodu iki cıktı sadece biri ve 3. gne kdr gelebildi 31 nde transfer oldm ins benmledir
12 ocaktaİnşallah öyledir canım. Ne zaman belli olacak peki? Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok ağladım. Bu merkez 3. Günde ya da 4. Günde de dondurmuyor. Beşinci günü bekliyorlar hep.
Olsn cnm üç tane bile yeter yeterli sağlıklı olsn bak bnde de ultrasonda 6 gördüler toplamada 2 çıktı biri 2. Gne kdr dgeri 3. Gne kadr dayanabldi tek transfer oldm sonc bekliyorum moral en önemli seykizlar morelim cok bozuk
bugün 7 günüm ve sadece 3 yumurta göründü gerisi cok kücükmüs igneler yumurtalari „uyandirmamis“
doktorun dedigine göre cok nadir görünen birseymis..
bu arada yasim 27 ve amh degerim 1.9 yani hersey gayet iyi..
ilk gittigimde hatta doktor dedi büyük ihtimal cok yumurtam olcak cogunuda dondurcaksin fln ama simdide böyle duyunca cok cok üzüldüm
Cnm hiç bilgm yok yardımcı olamıcamKızlar merhaba noluur cevap verin6 ocak test günümdü. Bugun 10. Gün hafif kanamam oldu. Beta hcg yaptırdım 4.87 çıktı. Yükselme ihtimali var mı sizce? 10. Günden bu kadar düşük çıkması normal değil sanırım yerleşme kanamasıdr diye düşünmüştüm değil sanırım
Ilac dozu kac kullaniyorsunkizlar morelim cok bozuk
bugün 7 günüm ve sadece 3 yumurta göründü gerisi cok kücükmüs igneler yumurtalari „uyandirmamis“
doktorun dedigine göre cok nadir görünen birseymis..
bu arada yasim 27 ve amh degerim 1.9 yani hersey gayet iyi..
ilk gittigimde hatta doktor dedi büyük ihtimal cok yumurtam olcak cogunuda dondurcaksin fln ama simdide böyle duyunca cok cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?