Eşin çok haklı benim ilk gebeliğim ikizdi 7. Haftada birinin kalbi durdu Allah oğluma ömür versin biri doğamadı şimdi Allah bi daha verdi. İnşallah sağlıkla ikisini de kucağına almak nasip olsun canım.
selam kizlar bende sonunda kan testimi yaptirdim pazartesi de ilk ultrasonu yaptircam insAllah ama 6haftalikkeb görürmüyüm bilmiyorum
selam kizlar bende sonunda kan testimi yaptirdim pazartesi de ilk ultrasonu yaptircam insAllah ama 6haftalikkeb görürmüyüm bilmiyorum
Ee kızlar nasıl gıdıyor hamılelıkk bakalımm
Burcu valla benim ozellikle aksamlarim ve gecelerim cok zor geciyo.. su an raporlu oldugum icin evde iyi kotu vakit geciyoda, aksamlari bulanti bi basliyo mahvediyo beni, erkenden uykum geliyo, yatiyorum, bu sefer gece 2 gibi uyanip, 5e kadar uyuyamiyorum.. Az kaldi Allahim insallah, 12. Haftada biter bu bulantilar.. sende ne var ne yok, ikiz annesi :)) kac haftalikti bu arada canim
bende aralik ayinda gebe kaldim su anda 10 haftalik :)
11.haftam canım valla maşallah yorgunluk dısında bi şey yok yorgunlukda olsun o kadar migde bulantım yok ama 2 kılo vermişim yiyorum aslında ama sadece iştahım var ama vermişim annem kayımvalıdem devamlı yemek yolluyorlar ceviz normalde kalorılı dıye yemezdim şimdi bol bol yıyorum ama gel gelelımvermişim. Hamilelikden çok korkuyordum ama şimdilik bi yaramazlıgımız yok allahıma çok şükür... Öğlene kadar evdeyim öğlen çıkıyorum işe iş yerınde bi güzel yiyorum eşimle sonra oturuyorum akşama kadar akşam bi daha yiyorum hamileliğimin tek belirtisi iştah artışı bide göğüslerim çok büyüdü öyle canım....
burada degil misiniz bende yeni katildim kulube ya karisik biraz
Bende vermistim iki kilo ama bu hafta evde otur otur, geri almisimdir.. bu bulanti ve istahsizlikla baskasi olsa 5-6 kilo verirdi valla...daha aserme falan olmadi bakalim.. Zaman nasil gecicek hic bilmiyorum yaa, zor geliyo bana..
burada degil misiniz bende yeni katildim kulube ya karisik biraz
Evet canim bebisler ssglikli olsunda biz cekeriz artik napalim..Valla belkıde oturmuyorum cok hareketliyimdir ondanda olabilir canım bulantılarınız tez vakıtte gecer ınsallahda kurtulursun canım az kaldı...
Merhaba bende araliktan hamile kaldim ama gec dollenme oldugu icin su an 6+5 haftalgm bulantim asiri yok ama biraz tiksinme var. Bazi seylerden birde geceeri bulanti oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?