Aralık Hamileleri

Oğlumun adı Arda kız olursa Ada koyucaz hayırlısı bakalım 7 8 haftaya belli olur cinsiyetleri.

Selam kızlar. Yine kimsecikler yok. Yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek. Sizde haberler nasıl?

Merhabalar kizlar, bende hem yeni uye, hem yeni hamileyim, sat 1 aralik.. 9+4uz bugun.. ikinci bebegim Allah nasip ederse. Bir oglum var 2009 aralik dogumlu.. ona hamileyken buna benzer bir forumda, cok guzel zaman gecirmistim.. arkadaslarin hepsiyle yuzyuze tanismis, cocuklarida tanistirmistik. Hala gorusuyoruz hepsiyle. Bu hamileligimde de hemen oylesi bir forum arastirmaya basladim. Cok eglenceli oldugunu biliyorum cunku.. Burayi buldum, umarim keyifli ve guzel zamanlar geciririz beraber..

Hayırlı uğurlu olsun canım hoşgeldin. Aynı şekilde benim de 7 aylık oğlum var ve ben de ona hamileyken topikte çok hoş vakit geçirmiştik. Hala da görüşüyoruz doğum sonrası da çok faydalı oldu. Hepimiz için hayırlısı olsun. Aramızda 12 gün var benim sat da 13 aralık.

7 aylikmi... aaa neguzel... ikiz gibi olacaklar desene.. benim oglum 4 yasinda. Fecii kiskanclik bekliyorum ama hayirlisi.. bulantilarla aran nasil canim.. ben ilkinde olmadigim kadar kotuyum.. halsizlik, bulanti, bas donmesi, goguslerde hassasiyet.. hatta kasiklarimda sancim bile daha cok oncekinden.. sabirsizlikla 12. Haftayi bekliyorum, gecer umidiyle..

Günaydın kızlar bugun kontrolum var bakalım ne yapıyormus bizim bebekk dua edın...

Merhaba burcu, baslikta yeniyim ama umarim guzel bi kontrol gecirirsin, bebisini gorur ve rahatlarsin.. gelincede buraya yazarsin... sevgiler..

İnanması zor ama 7 :) hele ki korunuyorken hamile kalmışsan:) bulantı ilkinde de olmadı bunda da yok halsizlik yorgunluk çok dinlenmek de mümkün değil. Emzirdiğim için göğüslerim şiş değil zaten süt kanallarım açık ekstra bi hazırlık yok. Sinir bozukluğu duygusallık ve korku had safhada :)

Hem emzirip hem hamile olmak zaten yeterince zor canim. Bulantin olmasada :)) Allah yardimcin olsun, ben fiziken kendimi kotu hissettigim gibi bide cocukla ilgilenemiyorum falan diye, psikolojik olarakta yiyip bitiriyorum kendimi.. 3 ayi atlatirsam daha iyi olacak insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…