Aralık Hamileleri

O vicdan azabı çocuğun 30 yaşında da olsa oluyormuş canım sen bi de beni düşün :) az kaldı 3 ayın bitmesine 3 ay ne ki sonrası sıkıntı asıl beni topikte en iyi sen anlarsın :18: ya sağlıklı olsunlar da gerisi halloluyo

Haklisin tabii.. 3 ay neki.. bebegin dogmasi, 40inin cikmasi, lohusa sendromu, 3 aylik oldu hadi 6 ay olsun, dis sikintisi, ek gidalara baslama yedimi yemedimi, hastaligi, atesi,yurumesi, iki yas sendromu, tuvalet egitimi, krese baslamasi... tam 3 sene iptal durumdasin.. hayirlisi canim hepimiz icin.. senin avantaj7n , daha kucuk bebekle ugrasma islerini unutmamis olacaksin.. ben hamileligi bile unutmus gibi hissediyorum :))

Aman hatırlıyorum da hiç bişeyi ilkine benzemiyor ki :) herşey sil baştan. Allah yardım etsin korkuyorum vallahi

Aman hatırlıyorum da hiç bişeyi ilkine benzemiyor ki :) herşey sil baştan. Allah yardım etsin korkuyorum vallahi

En azindan bunyen hala alisik durumda :)) ben bugun doktora gittim bebisimi gordum, kipir kipirdi, tam 10 haftayi bitirdik.. rapor aldim bu hafta evdeyim bakalim. Bulanti icin bi ilac yazdi ama cok sikismazsam kullanmicam. Bide ikili test icin ayin 24une randevu verdi.. sanirim ikili test esnasinda solicek cinsiyetini ama 16. Haftadan once pek guven olmuyo, cok kaptirmicam kendimi,. Bu arada canim hangi sehirdesin?

Bende aralik annesiyim 6+2 yim sanirim keseyi gorduk zorla ama henuz bebisi ve kalp atisini duyamadik haftaya kismetse onuda duycaz Rabbim kucaklarimiza almayida nasip eder ins hepimize

Bende aralik annesiyim 6+2 yim sanirim keseyi gorduk zorla ama henuz bebisi ve kalp atisini duyamadik haftaya kismetse onuda duycaz Rabbim kucaklarimiza almayida nasip eder ins hepimize

Tebrik ederim allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin hepimizede... Görürsün cnm 8 haftada kalp atışı rahatlıkla duyarsın...

Ben oğlumun cinsiyetini 13. Haftada öğrendim. Ankaradayım ben sen?

Nrdnfdn canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.

Hayirli olsun.. 7 en gec 8. Haftada gorebilirsin bebisini..

Kızlar meraba nasıl gıdıyor be alemdesiniz yenı bır hafta bebişlerimizde hızla buyuyor...

Merhaba burcu, ben7m b6lantilarla aram hic iyi degil maalesef.. bebisler buyuyo dertleride buyuyo :)) senin lpilk bebeg7nmi..

Ben oğlumun cinsiyetini 13. Haftada öğrendim. Ankaradayım ben sen?

Nrdnfdn canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.

Aaa sevindimm.. bende ankaradayim...hangi semt, hangi hastane diye sorucam sakincasi yoksa.. ben golbasindayim, hacettepeye gidiyorum. Oglumun dogumunda istanbuldaydim, acemi sayilirim ankarada... bu arada gecen temmuzda gorumcem dogum yapti, 20. Haftaya kadar kiz dediler erkek cikti :)) pek guvenemiyorum yani.. yoksa bende oglumunkini 12. Uaftada ogrenmistim..

Batıkentteyim ben de lokman hekim hastanesine gidiyorum. Oğlumu da orda doğurdum. Doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım. Oğlum hep gösterdi teyzesi biz çok doktor hastane dolandık hepsi aynı şeyi söyledi. 20. Hafta yine iyi arkadaşa kız dediler oğlan doğurdu. Allahtan normal doğurdu direk kucağına verdiler de yoksa inanmak zor yani :)

Evet cnm benm bulantım vs yok valla hıc bı fark yok cok rahat gecıyor bakalım işerde ne olcak

Ya valla ne guzel.. bulantisiz gecirmek... masallah diyelim nazar degmesin. Benim ilkindede bulantim olmustu ama bu kadar degil.

Batikenti cok severim, cok arkadadim var.. gorusuruz belki bir gun :)) sen ilkini normalmi dogurmusyun canim? Benim sezeryan maalesef... coknistemistim normali olmafi :))

Kızlar şoklardayım bugün sabah bi yeni bir dr a gitmiştim doğum için tavsıye etmişlerdi. Bnm hamıle kalmadan önce dr a gitmiştim kistleeim vardı dogumla gider diodu drlar kontrol esnasında Dr bana bebekler gayet iyi dedi Şaşırdımmm ŞOKLARDAYIMMM...ikizim olcakmıs... Şok oldum ben tek beklerken iki tane geliyorlarmış benim gibi onunda ikizi olacak ben kendim ikizdim ama cocugumun ikiz olacagı hiç aklıma gelmemişti torunlarda oluyo diyorlardı kalp atısları pıtı pıtıydıı eşimde tutturmuş eve git dinlen hersey cok zor olacak iki katı yorulcaksın diye pinpiriklendi zaten nefes aldırmıodu artık bnm işim 3 kat zor olacak ama cok güzel bir şey bu allahım kucagımıza almayı nasıp etsinn...

Amanin!!! Ya cok guzel bi haber bu canim.. iki bebis birden geliyo evet cok zor olacak ama harika bisey :)) bencede esini dinlemelisin, bol bol dinlen, sakin yorma kendini, bide eger calisiyosan alabikdigin kadar rapor almaya calis.. Ne guzel ya tek tasla iki kus :))

Valla kesınlıkle harıka bısey bu zor ama kolayı zaten sevmem herseyım zor olur ama içimhamileliğin sevincine alısmamıstım şimdi iki tane bebegım gelecek allahın izniylee. İş yerim aile şirketimi var sıkıntı yok ama yatanilecek biri degilim biraz enerji fazladr öle işte ıkı kere anne olacam allahın izniyle...

Eşin çok haklı benim ilk gebeliğim ikizdi 7. Haftada birinin kalbi durdu Allah oğluma ömür versin biri doğamadı şimdi Allah bi daha verdi. İnşallah sağlıkla ikisini de kucağına almak nasip olsun canım.

Batikenti cok severim, cok arkadadim var.. gorusuruz belki bir gun :)) sen ilkini normalmi dogurmusyun canim? Benim sezeryan maalesef... coknistemistim normali olmafi :))

Görüşelim tabi ben varım:) benim normaldi canım inşallah bu da normal olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…