- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Ben evde atlıyorum. ama ip varmış gibi atlıyorum. çok ses olmuyor aslında halının üstünde atlıyorum. bi de bizim ev en alt kat olduğu için komşu sıkıntısı da yok ama pek ses olacağını sanmıyorum. Kesinlikle tavsiye ederimm
Aynen canım bi kereden bişey olmaz :)ben çok çekiniyorum açıkçası.bende ipsiz atlarım tabii ki ama eve de 7 den önce gitmiyorum akşam akşam alt kattakini dellendirirmiyim acaba diyorum..
neyse bu akşam deneyeyim bi,çıkarsa yukarı bırakırım
çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini. ayy bilirim o regl sancısını ben de acile gidip iğne olmadan rahatlayamıyorum. Tarçın kullan canın tatlı istediğinde daha az kaçamak yapmış olursun. yiyeceğin tatlının üstüne ekle biraz. veya çayına. ben çok faydasını gördm. tekrardan geçmiş olsuncanım bende bir kaç gündür kaçamak yapıyordum o yüzden burada paylaşmadım motivasyonunuz bozulmasın diye regl olucağım için bu defa bastıramadım ki ben asla diyetteyken yapmazdım böyle birşey bu sefer ki reglim çok ağır geçiyor kendimi çok kötü hissediyorum ama bugün diyetime devam edicem sabah yeşil elma ve yeşil çay içtim kahvaltı canım istemiyor çünkü mide bulantım çok var akşamda haşlama et ve sebze yiyicem evet sayfa çok boşalmış
çok tşk ederim canım deniyicem söyledikleriniçok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini. ayy bilirim o regl sancısını ben de acile gidip iğne olmadan rahatlayamıyorum. Tarçın kullan canın tatlı istediğinde daha az kaçamak yapmış olursun. yiyeceğin tatlının üstüne ekle biraz. veya çayına. ben çok faydasını gördm. tekrardan geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?