Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

Aslına bakarsanız ben zaten ekme tüketmem . Sabahları kahvaltımı yapıyorum normal şekilde öğle Arasına kadar acikirsam meyve yiyorum Öğlen yemegı ya sebze yada nesfit yapıyorum aksam da yine ya sebze ya nesfit yapıyorum tam bir diyet listem yok bol bol yeşil cay tüketiyorum şekersiz elbette . Vardiyalı çalıştığım ıcın düzenli spor yapamıyorum ama haftada 4 gun yürüyüş yapıyorum tempolu . Lahana diyeti neymiş mesela merak ettim . Önerebilecginiz seyler varsa dinlemeye hazırım cunku masa bası is yaptıgım ıcın cok zor kilo veriyorum ..

hoşbuldum arkadaşlar.sabah kahvaltımı yazayım o zaman uyanınca 1 yk.zeytinyağı+bir bardak ılık su içtim.
saat 7:15 te kahvaltı:
1 yumurta
yarım dilim tam buğday ekmeği.
1 bardak az şekerli çay içtim.
saat 8.30: 1 fincan sütsüz şekersiz nescafe.
kilo bildirimimiz her pazartesi mi?Hala tablo yapabilen arkadaşımız yok galiba değil mi?

Ben pek diyet bilmiyorum ama önerim metabolizma hızlandırıcı çaylar falan var tarçınlı baharatlı falan. Onlardan tüketebilirsn

Canım tabloyu bi şekilde yapsak da ilk sayfaya nası ekleyecez bilmiyorum. Yoksa tabloyu araştırırız.

Bugün 1 saat yürüyüş yapıldı. Henüz ip atlamadım. Aslında çok yorgunum ama akşama kadar bi zorlayacam kendimi. Kahvaltı( 7:15)
2 adet sigara böreği (az yağda ısıttım yani kızartma işi değil. ve normal sigara böreğinden biraz büyüktü ebat olarak)
5 zeytin
yarım domates
Öğlen: tavuklu şehriye çorba+ salata. Akşamı henüz bilemiyorum.

Akşam menümü de yazayım
bol yeşillikli salata çorba
sonrasında 1 küçük elma
450 ip atlama yaoıldı bugünü de bitirdik.
Çıtırlaaar haftasonu kaçamaklara dikkat edelim

kızlar ebru şallı nın skinny jean egzersizlerine başlıyorum yarın tabi internette bulabilirsem bulamazsam selülitsavar yaparım sanırım pilates çok işe yarıyor 2 haftalık kür yılbaşına kadar incelirim diye düşünüyorum hızı artırmakta fayda var

Ben aksam 5den sonra yemek yemeyenler grubumdayım...Ama biraz daha hızlanmak istiyorum..Aranıza katılabilir miyim..Boyum:165
Kilo:72.700
Hedef:şimdilik 68
Teldn baglanıyorum..Listeye adımı yazıp alıntılayabilir misiniz...

Hoşgeldin aramıza. Günlüğü açan arkadaş ayrıldığından listeyi yenileyemiyoruz malesef

MENÜ BİLDİRİMİ
Sabah:
Sahanda yumurta(1 adet)
3-4 zeytin
çok az patates kızartması
yarım domates
1 dilim ekmek
Akşam:
5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
yağsız salata
Bugün yürüyüş yapmadım. İp atlayacam birazdan. 500 ü geçmek istiyorum. bakalım artık.

Yani grubunuza alıyorsunuz....Listeye alamıyoruz deyince yanlış anladımmm sanırım...Pazartesi kilo bildirimi yaparım...

Menü bildirimi;
Sabah;2dilim kepek ekmek
Peynir zeytin kahve
ara;mandalina
Öğle; taze fasulye ve galeta 1 elma
ara;kuru kayısı kuru üzüm kahve
akşam; lahana sarması ve yogurt 1 mandalina

Egzersiz yaparım birazdan 1 saat kadar...
bol bol su yesil çay içip uyurum...aksam 5den sonra sekersiz cay vs serbest..:)

Günaydın herkese...Nasılsınız:)
Bugünkü menüm:
Sabah:2 dilim kepek ekmek
peynir zeytin kahve
ara:galeta ve 1 elma
öğle:salata ve 1 mandalina
ara:süt ve ceviz
akşam:tarhana corba ve salata
1 yesil elma...

İp atlayacagım gün içinde..Bugünlük bu kadar..Kolay gelsin

Merhaba hatunlarr
MENü bildirimi zamanıııı
Sabah
patatesli omlet
5 zeytin
2 dilim ekmek
yarım domates
Akşam
Kuru fasulye (1 kepçe)
pirinç pilavı (3 kaşık)
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…