• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

Anladım canım. 2-3 kilo 5 günde pek sağlıklı durmuyor ama. Ne acelen var ki. Hiçbir şey sağlığından önemli değil

Haklisin canim ama Is yemegine gidiyoruz Cuma günü. Göbegim aslinda beni en cok rahatsiz eden. Hic bir kiyafetimi yakistiramiyorum kendime. Onun icin netde hizli bir diyet ararken, burayi tikladim tesadüfen. Iyi de olmus :-)

Canım şöyle söyliyim o zaman ödem attıracak bişeyler bulalm sana. Benim bi çayım var eğer istersen tarifini vereym. Yalnız tansiyon düşüklüğü problemin varsa kullanma derim ben o yüzden çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum. İştahı da kapatıyor bayağı. Yine burda bulmuştm aslında benim dediysem ben bulmadım :) Tadı da güzel ben çok seviyorum. :kk77:

Harika olur arkadasim :-) ama acaba bulabilirmiyim burda malzemeleri?
verirmisin canim tarifi?
Nasil verecegiz bu kilolari :KK48:

Harika olur arkadasim :-) ama acaba bulabilirmiyim burda malzemeleri?
verirmisin canim tarifi?
Nasil verecegiz bu kilolari :KK48:
Evde bulabileceğin malzemeler ya belki biliyorsundur hatta :)
2 adet elma
2 adet limon
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
2-3 top karabiber (benim top karabiberim olmadığında normal toz şeklinde olandan koyuyorum. Dibe çökünce sorun olmuyor) Elmayla limonu doğrayıp diğer malzemeleri ekliyorsun üstüne 3 litre kadar su ekleyip ocağa bırakıyorsun. Elma ve limonlar iyice kendinden geçince ( yani yumuşayınca ) altını kapatıyorsun. Bu yaptığını normalde 1 günde bitirin diyorlar ama ben çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum o şekilde. 2-3 günde bitiriyorum ben. Kalanı buzdolabında saklıyorum. İçeceğim zaman ısıtıyorum. Yemeklerden 10-15 dk önce içersen tokluk hissinden faydalanıp daha az yersin. :KK68::KK68::KK68: Dediğim gibi benim tansiyon problemim var o yüzden dikkatli içiyorum. Umarım faydası olur :)

Malzemer güzel, cok sevecegimi düsünüyorum:-)

beni de ekleyin lütfen listeye :-)
boyum 160, kilom 63. Hedef 58, ama cumaya kadar 60 olmak istiyorum

evet arkadaşlar çok sevinçliyim tartıldım geçen hafta salı günü 68.400 düm bugün 66.800 olmuşum çok mutluyum 2 gün kaçamak yapmama rağmen vermişim

Günaydın hatunlaaar :KK49::KK49::KK49:
Nasılsınız? :KK24::KK24::KK24:
Geçen hafta tam 75 kiloydum. Bu hafta 73.800 :) süper ya :) Çok mutluyum. Daha da motive oldum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler tekrardan. Yalnız bişey sormak istiyorum. h kubra arkadaşımız gelene kadar liste hazırlama işini birimiz üstlense. Ben dün gece kurcaladm biraz. Ama yok yapamadım. Yapabilen bi arkadaşımız var mı acep ?

Selam kizlar burasi cok sessizlesmis benim kilom ayni bi degisiklik yok bu hafta cok sıkı tutcam ve haftaya en az 1 kilo vermis olcam :)

Tebrik ederim canım güzel vermişsin gerçekten :KK50:
bende tebrik ederim canım sende çok güzel vermişsin

İNşallah canım Malesef çok sessiz evet. Hareketlendirelm.​
Bugunku yediklerimi paylasayim o zaman
Sabah az peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 domates
Ara mandalina
Ara yarim simit hastanedeydim cok acikmistim
Ogle bir yumurta(evde hic yemek yoktu) 2 dilim ekmek yogurt 1 domates
Ara kahve
Aksam ne pisircegime karar vermedim ama ben bi kase corba ve salata yiyecegim

İNşallah canım Malesef çok sessiz evet. Hareketlendirelm.
Bugunku yediklerimi paylasayim o zaman
Sabah az peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 domates
Ara mandalina
Ara yarim simit hastanedeydim cok acikmistim
Ogle bir yumurta(evde hic yemek yoktu) 2 dilim ekmek yogurt 1 domates
Ara kahve
Aksam ne pisircegime karar vermedim ama ben bi kase corba ve salata yiyecegim
Ben de menü bildirimimi yapaym
sabah 12:30
patates kızartması yedim biraz. Uzun zamandır yemiyordun dayanamadım :(
Yanına 3 zeytin 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek