Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hoşgeldiin :) Veririz tabi niye vermeyelim :)Bende bende beni de yazın kızlar bu listeye
Boyum 1,60 kilom 65,5 hedef kilom 58 innnşaaalllaah hep beraber sağlıkla zayıflarız.
Kaç kilo vermek istiyorsun canım 5 günde ?160, 63,5 kg, 5 gün icinde zayiflamaliyim![]()
Evde bulabileceğin malzemeler ya belki biliyorsundur hatta :)Harika olur arkadasimama acaba bulabilirmiyim burda malzemeleri?
verirmisin canim tarifi?
Nasil verecegiz bu kilolari![]()
Hoşgeldin canım :)
boyun, kilon kaç? hedefin kaç ? :) yarın tartı günümüz. seni de listeye yarın ekleriz canım :)
Tebrik ederim canım güzel vermişsin gerçektenevet arkadaşlar çok sevinçliyim tartıldım geçen hafta salı günü 68.400 düm bugün 66.800 olmuşum çok mutluyum 2 gün kaçamak yapmama rağmen vermişim
İNşallah canım Malesef çok sessiz evet. Hareketlendirelm.Selam kizlar burasi cok sessizlesmis benim kilom ayni bi degisiklik yok bu hafta cok sıkı tutcam ve haftaya en az 1 kilo vermis olcam :)
Ben de menü bildirimimi yapaymİNşallah canım Malesef çok sessiz evet. Hareketlendirelm.
Bugunku yediklerimi paylasayim o zaman
Sabah az peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 domates
Ara mandalina
Ara yarim simit hastanedeydim cok acikmistim
Ogle bir yumurta(evde hic yemek yoktu) 2 dilim ekmek yogurt 1 domates
Ara kahve
Aksam ne pisircegime karar vermedim ama ben bi kase corba ve salata yiyecegim
Canım nerelerdesin ???hoşgeldin cnm ...
o zmn zayıflatıcı bitkiler neler daha iyi biliyosunuz ve belki bizede fikir verirsin![]()