• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

damla2000 1 ayda 7 kiloyu nasıl verdin canım ben de yılbaşına kadar vermek istiyorum bi 5 kilo falan :(

gunaydın fıstıklar nasılsınız bklım :KK76:
şimdi tartıldım 86 yani 1 kilo vermişim tahmin ettiğim gibi ilk çok verdim yani çok derken 3 kilo direk gitti şimdi daha rayında gidiyo olsun veriyom ya yeter yılbaşına kadar hemen hemen 80 leri görsem süper olucam
hayriş cnm bu oruç nedir tam anlamadım
birde yeniden sayfamı açsak ne kilo bildirimi yazardık yeniden kendi sayfamız olurdu yada siz bilirsiniz tabi
kızlar sanırım şimdilik 3 kişiyiz olsun yalnızlıktan iyidir şöyle yapsak diyet ve sporun yanında ayrıyeten metobolizma hızlandırıcı kürler yapsak yağlarımız yansa bağırsaklar felan çalışsa :KK52: nasıl olur acaba
ben mesela keten tohumu yiyorum geceleri ilk wc ye çıkardı sonra durdu ama iştahı kapatıyo karın ağrısı yapıyo bende dün gece yedim bugun araştırma yapsak çeşitli baharat gibi acele ediyom çünkü yarın buranın pazarı var pazar dışında başka bulamam küük bi yerde yaşıyom
canım ben bir gün yoğurt,tarçın,zencefil,zerdeçal kürü uyguluyorum bir sabah limonlu su bazen gün içinde 1 lt sirkeli veya karbonatlı su tüketiyorum spor yapıyorum zayıflama kemeri kullanıyorum bol bol bitki çayı içiyorum özellikle yeşil çay aklıma geldikçe daha yazarım canım

Gunaydin kizlar evet burasi çok sessiz
Ben de tam anlamıyla pzt.sen beri dikkat ediyorum akşamları bayagi azalttim ve tartida hemen fark etti
Bu arada ip atlamayi bende düşünüyorum
Günlük ne kadar yaptigimizi paylasalim :)
canım benim ipim yok ama arada zıplıyorum ama genelde eliptik bisiklet ve müzik açıp oynuyorum hızlı tempoda birde mekik çekiyorum

peki zayıflama kemeri bi de sirkenin faydası oluyor mu geçende sirke almıştım ama daha başlamadım kararsız kaldım tadı falan

kızlar merhaba ben de diyete başladım her gün düzenli yürüyüş ve bacak egzersizi yapmayı düşünüyorum bacaklarım çok kalınlaştı sanki tayt falan giyince et yani sıkı değil kalçam dikleşsin diye egzersiz yapacağım ama motivasyon çok önemli beni de aranıza alırsanız sevinirim :):KK54:
hoşgeldin canım sende katıl aramıza

peki zayıflama kemeri bi de sirkenin faydası oluyor mu geçende sirke almıştım ama daha başlamadım kararsız kaldım tadı falan
canım ben de 1 haftadır kemeri kulöanıyorum sirkede bağırsaklarımı güzel çalıştırıyor canım ama ben çok az tüketiyorum 1 lt bir yemek kaşığı gibi pek fazla kokmuyor ben dediğim gibi 1 ay olöadan 7 kiloya yakın verdim ama çok fazla birşeyler yaptığım için hangisi fayda etti emin değilim o_O

evet kızlar sabah ki menüm:
maydanoz
turp
lor peynir
biber
çeri domates
yarım dilim ekmek aslında hiç tüketmiyorum bugün yemek istedim
şimdide yeşil çay içiyorum

canım ben bir gün yoğurt,tarçın,zencefil,zerdeçal kürü uyguluyorum bir sabah limonlu su bazen gün içinde 1 lt sirkeli veya karbonatlı su tüketiyorum spor yapıyorum zayıflama kemeri kullanıyorum bol bol bitki çayı içiyorum özellikle yeşil çay aklıma geldikçe daha yazarım canım
Bier sorcam. zencefil ve zerdeçalı mide rahatsızlığı olanlar kullanabilir mi acaba?

Gunaydin kizlar evet burasi çok sessiz
Ben de tam anlamıyla pzt.sen beri dikkat ediyorum akşamları bayagi azalttim ve tartida hemen fark etti
Bu arada ip atlamayi bende düşünüyorum
Günlük ne kadar yaptigimizi paylasalim :)
tamam kızlar paylaşalım ne kadar atladığımızı. :p

kızlar merhaba ben de diyete başladım her gün düzenli yürüyüş ve bacak egzersizi yapmayı düşünüyorum bacaklarım çok kalınlaştı sanki tayt falan giyince et yani sıkı değil kalçam dikleşsin diye egzersiz yapacağım ama motivasyon çok önemli beni de aranıza alırsanız sevinirim :):KK54:
Hoşgeldin canım. Boyun kilon kaç ?

şimdi tartıldım 86 yani 1 kilo vermişim tahmin ettiğim gibi ilk çok verdim yani çok derken 3 kilo direk gitti şimdi daha rayında gidiyo olsun veriyom ya yeter yılbaşına kadar hemen hemen 80 leri görsem süper olucam
birde yeniden sayfamı açsak ne kilo bildirimi yazardık yeniden kendi sayfamız olurdu yada siz bilirsiniz tabi
kızlar sanırım şimdilik 3 kişiyiz olsun yalnızlıktan iyidir şöyle yapsak diyet ve sporun yanında ayrıyeten metobolizma hızlandırıcı kürler yapsak yağlarımız yansa bağırsaklar felan çalışsa :KK52: nasıl olur acaba
ben mesela keten tohumu yiyorum geceleri ilk wc ye çıkardı sonra durdu ama iştahı kapatıyo karın ağrısı yapıyo bende dün gece yedim bugun araştırma yapsak çeşitli baharat gibi acele ediyom çünkü yarın buranın pazarı var pazar dışında başka bulamam küük bi yerde yaşıyom
Evet ya şöyle değişik güzel metabolizma hızlandırıcı bişeyler bulursak yapalım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...intermittent-fasting-sistemi-hakkinda.709189/
canım yazdığım linke tıkla orda daha ayrıntılı ve çok güzel anlatmış. bi bak istersen:KK66:

Kızlar selam herkese.
Dünkü kocaman kaçamağımdan sonra bugün yumurta kivi günüme devam ediyorum.
Sabah 1 haşlanmış yumurtamı arada 1 kivi ve yeşil çayımı içtim. Öğlen yemeğimi daha yemedim.
Ama bugün bu şekilde yumurta kivi yiyerek günü kapatacağım inş.

çıtır hatunlar
400 ip atlama yaptım. 1 saat yürüyüş yapıcam birazdan. Kahvaltımı da yapıyorum şu an.
1 domates
2-3 dilim salam
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta :kk77:

metobolizma hızlandırıcı yoğurt ,pulbiber ve sirke şimdi öğle yemeğim yerine koca kase yedim çokta güzeldi
diyete devammmmmmmmmmm kızlarrrrrr
yılbaşına kadar en fazla diyom büyük konuşmayım :KK48: 80 olmak hep beraber inşallah
sporumu akşam yapıcam kızımı uyutunca

Ben bugün hastanedeydim kızlar bütün gün kosusturdum öğlen adana yedim :( bugün ip atlayabilir miyim bilmiyorum ama deniyecegim

yürüyüşümü yaptımmm.
Akşam yemeğim:
bir tabak (kabak yemeği, yağsız yapmıştım)
2 kaşık yoğurt. Akşam da yeşil çay ve bol su içer kapatırım günü:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Back
X