- 22 Ağustos 2014
- 125
- 27
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bir gün yoğurt,tarçın,zencefil,zerdeçal kürü uyguluyorum bir sabah limonlu su bazen gün içinde 1 lt sirkeli veya karbonatlı su tüketiyorum spor yapıyorum zayıflama kemeri kullanıyorum bol bol bitki çayı içiyorum özellikle yeşil çay aklıma geldikçe daha yazarım canımgunaydın fıstıklar nasılsınız bklım
şimdi tartıldım 86 yani 1 kilo vermişim tahmin ettiğim gibi ilk çok verdim yani çok derken 3 kilo direk gitti şimdi daha rayında gidiyo olsun veriyom ya yeter yılbaşına kadar hemen hemen 80 leri görsem süper olucam
hayriş cnm bu oruç nedir tam anlamadım
birde yeniden sayfamı açsak ne kilo bildirimi yazardık yeniden kendi sayfamız olurdu yada siz bilirsiniz tabi
kızlar sanırım şimdilik 3 kişiyiz olsun yalnızlıktan iyidir şöyle yapsak diyet ve sporun yanında ayrıyeten metobolizma hızlandırıcı kürler yapsak yağlarımız yansa bağırsaklar felan çalışsanasıl olur acaba
ben mesela keten tohumu yiyorum geceleri ilk wc ye çıkardı sonra durdu ama iştahı kapatıyo karın ağrısı yapıyo bende dün gece yedim bugun araştırma yapsak çeşitli baharat gibi acele ediyom çünkü yarın buranın pazarı var pazar dışında başka bulamam küük bi yerde yaşıyom
canım benim ipim yok ama arada zıplıyorum ama genelde eliptik bisiklet ve müzik açıp oynuyorum hızlı tempoda birde mekik çekiyorumGunaydin kizlar evet burasi çok sessiz
Ben de tam anlamıyla pzt.sen beri dikkat ediyorum akşamları bayagi azalttim ve tartida hemen fark etti
Bu arada ip atlamayi bende düşünüyorum
Günlük ne kadar yaptigimizi paylasalim :)
hoşgeldin canım sende katıl aramızakızlar merhaba ben de diyete başladım her gün düzenli yürüyüş ve bacak egzersizi yapmayı düşünüyorum bacaklarım çok kalınlaştı sanki tayt falan giyince et yani sıkı değil kalçam dikleşsin diye egzersiz yapacağım ama motivasyon çok önemli beni de aranıza alırsanız sevinirim :)![]()
canım ben de 1 haftadır kemeri kulöanıyorum sirkede bağırsaklarımı güzel çalıştırıyor canım ama ben çok az tüketiyorum 1 lt bir yemek kaşığı gibi pek fazla kokmuyor ben dediğim gibi 1 ay olöadan 7 kiloya yakın verdim ama çok fazla birşeyler yaptığım için hangisi fayda etti emin değilimpeki zayıflama kemeri bi de sirkenin faydası oluyor mu geçende sirke almıştım ama daha başlamadım kararsız kaldım tadı falan
Bier sorcam. zencefil ve zerdeçalı mide rahatsızlığı olanlar kullanabilir mi acaba?canım ben bir gün yoğurt,tarçın,zencefil,zerdeçal kürü uyguluyorum bir sabah limonlu su bazen gün içinde 1 lt sirkeli veya karbonatlı su tüketiyorum spor yapıyorum zayıflama kemeri kullanıyorum bol bol bitki çayı içiyorum özellikle yeşil çay aklıma geldikçe daha yazarım canım
tamam kızlar paylaşalım ne kadar atladığımızı.Gunaydin kizlar evet burasi çok sessiz
Ben de tam anlamıyla pzt.sen beri dikkat ediyorum akşamları bayagi azalttim ve tartida hemen fark etti
Bu arada ip atlamayi bende düşünüyorum
Günlük ne kadar yaptigimizi paylasalim :)
Hoşgeldin canım. Boyun kilon kaç ?kızlar merhaba ben de diyete başladım her gün düzenli yürüyüş ve bacak egzersizi yapmayı düşünüyorum bacaklarım çok kalınlaştı sanki tayt falan giyince et yani sıkı değil kalçam dikleşsin diye egzersiz yapacağım ama motivasyon çok önemli beni de aranıza alırsanız sevinirim :)![]()
Evet ya şöyle değişik güzel metabolizma hızlandırıcı bişeyler bulursak yapalımgunaydın fıstıklar nasılsınız bklım
şimdi tartıldım 86 yani 1 kilo vermişim tahmin ettiğim gibi ilk çok verdim yani çok derken 3 kilo direk gitti şimdi daha rayında gidiyo olsun veriyom ya yeter yılbaşına kadar hemen hemen 80 leri görsem süper olucam
birde yeniden sayfamı açsak ne kilo bildirimi yazardık yeniden kendi sayfamız olurdu yada siz bilirsiniz tabi
kızlar sanırım şimdilik 3 kişiyiz olsun yalnızlıktan iyidir şöyle yapsak diyet ve sporun yanında ayrıyeten metobolizma hızlandırıcı kürler yapsak yağlarımız yansa bağırsaklar felan çalışsanasıl olur acaba
ben mesela keten tohumu yiyorum geceleri ilk wc ye çıkardı sonra durdu ama iştahı kapatıyo karın ağrısı yapıyo bende dün gece yedim bugun araştırma yapsak çeşitli baharat gibi acele ediyom çünkü yarın buranın pazarı var pazar dışında başka bulamam küük bi yerde yaşıyom
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...intermittent-fasting-sistemi-hakkinda.709189/gunaydın fıstıklar nasılsınız bklım
evet canım benimhayriş cnm fotodaki senmisin ???