Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Görünmeyecek gibi değil ama acaba 2 mü 3 mü tuttu
Sence bir Arnesen fazla mi tuttu?
ne zamn transfer oldunnnnnnn kacinci gün detaylarrrr havada ucusssunnn lütfeennnn ne yedin ictin neler yaptn transferden snra nelere dikkt ettinn. hadiiiii bekliyoruz heycananannnn
ben 12/12 transfer oldum 3 tane, 5 gun embriyosu! Hic kahve ve var icmedim, ilk iki gun yatak istrahti yaptim, sonra gunluk hayatima döndum Ben avokado cok tuketiyorum, oda tutunmaya yardim ediyormuss

Sence bir Arnesen fazla mi tuttu?

ben 12/12 transfer oldum 3 tane, 5 gun embriyosu! Hic kahve ve var icmedim, ilk iki gun yatak istrahti yaptim, sonra gunluk hayatima döndum Ben avokado cok tuketiyorum, oda tutunmaya yardim ediyormuss
kahve ve var icmedim demissin orayi anlamsdm kuzum . yaa avokadoyu duymustum gercekten etkisi var mi cnm

Aslında sabırlıdan ziyade obsesifim ve kendimi çok iyi tanıyorum. O konu kafamı karıştırıcak bir konu. Ve ben sükût ve sakin ve dingin ve korkusuz bir şekilde test sonucumu öğrenmek istiyorum
Sende haklısın nasıl rahat ediyorsan öyle davran tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…