- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.341
sizin ilk kese kontrolünüzse kaç mm di kese birde kaç haftBenim degil canim arkadasin bebegin boyu 8 mm crl yazan yer bebegin boyunu ga yazan yerde haftasini gösteriyor artik bebek olusunca kese boyutu onemsenmiyo
Valla ev işi nankör yap yap takrar başa dönüyosunEvt ama oda fena kokuyoren iyisi ev pis kalsın temizliyoz gene batıyor zaten
Hayirli geceler şekerimAllah rahatlık versin bacılar bana bol dua edingece sabah istediğiniz vakit
Canim kese boyutu yazmiyor galiba bende bilmiyorum doktor direk bebegin boyunu ölçtü crl 0.21 cm yaziyor yani 2 mm demisti ga: 5 hafta 5 gun yaziyordu adetime gorede 5+4 deydimsizin ilk kese kontrolünüzse kaç mm di kese birde kaç haft
a cıkmıstnz
Bahçeci çok pahalı sanırım ya ben Ankara başkentte yaptırdım 9125 hastaneye 4 ilaçlara gitti bu kadarCano benimde 30 rahat gitti gerisini bilmiyorum
Ben de dün oldum 3 .gün embriyosu çift gaz çok fazla bendedeAynen bende öyleyim canım hayırlısı inşallah görürürüz pozitifleri hayırlısıyla
Bahcecei 10 500 ilaclar haric ilaclarda kisizye ozgu ne amdar tutarsa ama yilbasinda zam gelecekmis galibaBahçeci çok pahalı sanırım ya ben Ankara başkentte yaptırdım 9125 hastaneye 4 ilaçlara gitti bu kadar
Gaz bitmek bilmeyen hala devam bende transfer olali 25 gun olduBen de dün oldum 3 .gün embriyosu çift gaz çok fazla bendede
Hayırlı pozitif haberlerini alırız inşallah canım hadi hayırlısı olsunBen de dün oldum 3 .gün embriyosu çift gaz çok fazla bendede
Mesela çay i bilmeyenler gibiAmanin bilmiyordur belki kızbaci inan çok toy kızçeler var topiklerde
Sağol canım rabbim kimseye yasatmasinNe anladığı belli değil yani. Geçmiş olsun senoşummm
Mantıklı olan o zaten. Sağlıksızsa transfer edilmesin ama düşük oluncada açıklama demekki saglikszmis olmamalı onca emekten sonra. İnşallah sağlıklı gelmiştir embriyolariniz ne durumdalar suanYa iyice kafam karıştı biz pisman olmayalim onuda yaptırmadım demeyelim diye ngs yaptırdık eşim çok istedi bende şöyle dusundum zaten sagliksizca boşa transfer edilmesin umudum kırılmasın istedim
Sonuç ne sizinGaz bitmek bilmeyen hala devam bende transfer olali 25 gun oldu
Hayırlı pozitif haberlerini alırız inşallah canım hadi hayırlısı olsun
Benim 18. Gün transfer olmuştu. Adet bir ilk gün sayiyorsunuz. Hrkeste farklı oluyor ama aşağı yukarı böyleDonmuş embriyo transferi için 2. Adetimi oldum perşembe doktora gittim estrofem, coraspin, oksapar, vitamin ile başladık pazartesi kontrolüm var ortalama kaç gün sürüyor transfer aşaması acaba
YaaaMesela çay i bilmeyenler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?